• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

"arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni"
derken sizin aileniz esinizin kumar oynadigini ve dolandirildigini kredi cekip parayi kaptirdigini bilmiyorlar mi ?
tabiki canım herşeyi biliyorlar ama buralarda kadın dediğin ne olursa olsun boşanmaz ölür gene boşanmaz

yapmaz dediler gayet net
Vega hadi bu cinsellik sorununu geçelim, ama bu kumar sizi helak eder.
Maddi manada dibe düşeceğiniz ihtimali bir yana, o yapmaz dedikleri şeyi net olarak yapar.
Bir erkeğin ağzından duydum bunu ben, kumarın sonu bu direkt canım.

Ailen pek bi tuhaf canım ya :( ama dik duruşunu hiç bozma senin asaletin bunların hiçbirinde değil duruşunda gerekirse koruma talep et :(

Maddi manada dibe düşeceğiniz ihtimali bir yana, o yapmaz dedikleri şeyi net olarak yapar.
dolandırmışlar canım bunu adamın biri yakınlık kurmuş borcum bitti ev aldım karıma araba aldım oynayanlar çok zengin ve oyun bilmiyorlar alırsın fln demiş bu salağı tufaya düşürüp senet imzalatıp soğüşlemişler

tabiki canım herşeyi biliyorlar ama buralarda kadın dediğin ne olursa olsun boşanmaz ölür gene boşanmaz

Anladim tamam aileler yuva yikikmasin diye ugrasiyor erkek tarafi sucunu bildiginden sizinkilerde klasik "dul kadin"" olmayasiniz diye ama , esinizin size karsi bir yaklasimi varmi ? kim garanti ediyor bugun barissaniz kocanizin 1 ay asonra geri ayni bataga saplanmayacagini ? Diger sorunlarinizdan haberim yok ama kumar yeterince buyuk bir sorun zaten.

normalde işten eve evden işe bir adam bu da daha zengin oluruz karıma daha iyi bir araba alırım diye düşünmüş aklı sıra

yapmaz dediler gayet net
:KK57: yapmaz dediler mii .
Herkes aynı lafı söyleyerek sindirmeye çalışıyor birilerini.Şiddet eğilimi var diyosun,o yapmaz,aldatır diyosun o yapmaz.Ya hu yapanları görüyoruzzzzzz ,onlar nasıl yapmış.Off of.Kurtulman için ben bile ,seni tanımadığım halde dua ettim ,eski konularını okuyordum.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Etrafındaki herkes sadece kendini düşünüyor, ben de boşandıgımda ailem uzun süre evliymişim gibi etrafa yalan söyledi. Neymiş efendim utanıyorlarmış.Dügün resimleri duvarlarda kaldı. Hiç takma bu sacmalıkları. Sonra bazı insanlar güya sana destek olacağım diye garip bir acımayla yaklaşıyordu çok sinir. Sen işini bul, aileleri hiç ama hiç takma.Yeniden de evlenirsin, çocuğunun daha iyi bir ailesi olur, hep umutlu ol. Ben yeniden evlendim de ancak ailem bosandıgımı idrak etti. Bu ülkede kanunlar var, çocuğunu senden kimse alamaz, o öyle kolay değil. Atıp tutarlarsa çocuğu göremeyen ben değil siz olursunuz diyebilirsin, tehdit ediliyorum diye şikayet edebilirsin.
Hiç korkma. Allah hep iyilerin yanında, herşey düzelir, yaşlılar böyle kuralcı ve korkak oluyor hayata karşı,aileni önemseme..

dolandırmışlar canım bunu adamın biri yakınlık kurmuş borcum bitti ev aldım karıma araba aldım oynayanlar çok zengin ve oyun bilmiyorlar alırsın fln demiş bu salağı tufaya düşürüp senet imzalatıp soğüşlemişler
Tamam canım, hadi bir seferlik hata diyelim...
Ama ötekisi çok kötü ya. Ya bu, bu çok iğrenç ama. Nasıl içine sinecek de kocam diyeceksin ki? O aşık olduğun adam değil ki.
Şöyle dağ gibi, yenilmez, yıkılmaz bir adam böyle bir karaktersizliğin sonucunda solucan kadar olur insanın gözünde. Ve bunun tamiri olmaz. Gözden düşen bir daha göze giremez ki...

Anladim tamam aileler yuva yikikmasin diye ugrasiyor erkek tarafi sucunu bildiginden sizinkilerde klasik "dul kadin"" olmayasiniz diye ama , esinizin size karsi bir yaklasimi varmi ? kim garanti ediyor bugun barissaniz kocanizin 1 ay asonra geri ayni bataga saplanmayacagini ? Diger sorunlarinizdan haberim yok ama kumar yeterince buyuk bir sorun zaten.
kayınpeder boşanma tek tüm borçlar benim boynumun borcu diyor hatta oğlanın adına hesap açmışlar para yatıyor devamlı daha önce olmamış yukarda yorumda yazdım nasıl başladığını
eşim yüzüme bakamıyor karşılaştığımızda çok ağladı ben sana ev alacaktım istediğin arabadan alacaktım diye
ki aslında araba var sadce beğendiğimi söylediğim başka arabaydı ben senı kımseye mıuhtaç etmem boşansan bile seni seviyorum maaş kaertımı sen fln dedi

Tamam canım, hadi bir seferlik hata diyelim...
Ama ötekisi çok kötü ya. Ya bu, bu çok iğrenç ama. Nasıl içine sinecek de kocam diyeceksin ki? O aşık olduğun adam değil ki.
Şöyle dağ gibi, yenilmez, yıkılmaz bir adam böyle bir karaktersizliğin sonucunda solucan kadar olur insanın gözünde. Ve bunun tamiri olmaz. Gözden düşen bir daha göze giremez ki...
aynen öyle görünce sinirlerim boşalıyor

:KK57: yapmaz dediler mii .
Herkes aynı lafı söyleyerek sindirmeye çalışıyor birilerini.Şiddet eğilimi var diyosun,o yapmaz,aldatır diyosun o yapmaz.Ya hu yapanları görüyoruzzzzzz ,onlar nasıl yapmış.Off of.Kurtulman için ben bile ,seni tanımadığım halde dua ettim ,eski konularını okuyordum.Allah yardımcın olsun arkadaşım.
amin canım ya bi kere hata yapmış hatalar insanlara mahsusumuş

Evliligine son bir sana versen? Biliyorum yasadiklarin kolay degil ama en azindan cocugun icin. Bir acigini daha yakalarsan o zaman kesin bosanma davasi acarsin. Simdi bosansan hayat senin icin daha zor olucak cunku kendi ailenin destegi yok.

Evliligine son bir sana versen? Biliyorum yasadiklarin kolay degil ama en azindan cocugun icin. Bir acigini daha yakalarsan o zaman kesin bosanma davasi acarsin. Simdi bosansan hayat senin icin daha zor olucak cunku kendi ailenin destegi yok.
birleşsek bile evde it yerine koymam ki hergun kıymet kopar

Büyükler olur böyle şeyler dediklerine göre yaşamışlar herhalde 4 duvar arasında böyle şeyler. Kadınlarımız her şeye eyvallah diyor.

Büyükler olur böyle şeyler dediklerine göre yaşamışlar herhalde 4 duvar arasında böyle şeyler. Kadınlarımız her şeye eyvallah diyor.
annem de çok çekti babamdan hala da çekiyor off off

Allah sana sabır direnecekte güç versin..
senin konularında genelde söyliycek söz bulamıyorum..
içim sıkışıyor resmen.

Vega iş görüşmesine çok sevindim. İnşallah hayirlisiyla bu işe başlar ve kendi hayatını kurarsın tatlım.

Kocan hiç iyi bir insan degil. Psikologun ne dediğine bakma. Kötünün kötüsü her zaman vardır ama kötünün iyisi daha çoktur. Hic avukatla gorustunmu bilmiyorum ama avukat kocanın bu teklifi için ne diyor. Hakim duyduğu anda boşa sanırım.

Ailenin elle tutulur yani yok. Millet bilmedikten sonra iffetsizlik onlar için problem değil galiba. Allah düşmanımın başına vermesin. Kocan seni başkasına pazarlasa sorun değil ama aman dul kalma laf olur.

Sen güçlü bir kadınsın. İnsan kendisini yetiştiren buyuten emeği gecenin hep iyiliğine çalışacağını sanıyor. Ama öyle değil. Yaptıkları hiç birşeyin seninle bir ilgisi yok, seni kendi istedikleri için doğurdular, sevdiler varsa bir fedakarlik yine kendi hür iradeleri ile yine kendilerini iyi hissetmek için yaptılar. O yüzden kendini onlara borçlu hissetme ve vicdan yapma.

Dini duyguların kuvvetli mi bilmiyorum ama kocan sana bu teklifle geldiği anda nikahiniz düşmüş bile olabilir. Bir diyabete sor bence. Aileyi buradan vurabilirsiniz belki.

Aile görüşmesine gitme. Telefonu açma ve eve gelirlerse kapıyı açma. Gerekirse polisi ara evden attır.

Sen ne kadar dik durursan onlar okadar güçlü eser belki ama sonra geçer ve sen kazanırsın. Şimdi tamam desen boyun esen 2 yıl 3 yıl sonra yine aynı tatava başlar. Sen yine bosanmak istersin onlar yine başlar vs. Ya da bu sefer belki kocan seni bırakır. Öyle bişey olsa ona o kadar baskı yapacaklar mi merak ediyorum.

Boşan boşan boşan! İnşallah is görüşmesi olumlu sonuçlanır.

Back