- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Uzin gelmemeli eger halletmeden ayrilirsan kafan bulanir.Dahada yorulursun yinede sen bilirsinçok uzun geliyor gözüme
Hakkınızda hayırlısı olsun. Zaman zaman ( kendi adıma konuşuyorum) evlilikte çok farklı düşünülen anlar, keşke şöyle olsun dediğin zamanlar oluyor. Ciddi problemler yaşadığımız hatta ayrılmayı düşündüğüm anlar bile oldu. Ama anladım ki ben eşimi çok seviyorum hiç kimse kusursuz olmaz. Fedakarlık yapmadan, taviz vermeden hiçbir ilişki yürümez. Aileyle olan ilişkilerde bile mutlaka birileri fedakarlık yapıyor ve herkes bir arada kalıyor. İyi düşünün derim, bence bi süre ayrı yaşayıp durumu gözlemleyin. Evliliğin ilk zamanlarının her zaman daha zor olduğunu düşünüyorum.Şu an ikisini de istemiyorum gerçekten aklımda yok ama geleceği tabi ki göremem sadece bir daha biriyle bir şey olacak olursa yıllar sonra bile olsa aman seviyorum ya dört dörtlük olmasa da olur demeyeceğim hayatında kitap şiir okumamış sinema kültürü olmayan cinsiyetci yaklaşımı olan fikirleri bana çok zıt gelen kendini konuşarak rahat ifade edemeyen biriyle artık olmaz mesela çünkü ilk günkü anlayış olmuyor gerçekten fikirlere saygılı olmak çok zor daha çok çok noktalar var ama artık hiçbir zaman küçük şeyleri geçmeyeceğım sonra onlar çığ oluyor insan altında kalıyor
Evet her zaman biraz fedakarlık yapmak gerek bu görüşe katılıyorum ama o fedakarligi hep kadın yapmak zorunda değilHakkınızda hayırlısı olsun. Zaman zaman ( kendi adıma konuşuyorum) evlilikte çok farklı düşünülen anlar, keşke şöyle olsun dediğin zamanlar oluyor. Ciddi problemler yaşadığımız hatta ayrılmayı düşündüğüm anlar bile oldu. Ama anladım ki ben eşimi çok seviyorum hiç kimse kusursuz olmaz. Fedakarlık yapmadan, taviz vermeden hiçbir ilişki yürümez. Aileyle olan ilişkilerde bile mutlaka birileri fedakarlık yapıyor ve herkes bir arada kalıyor. İyi düşünün derim, bence bi süre ayrı yaşayıp durumu gözlemleyin. Evliliğin ilk zamanlarının her zaman daha zor olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim senin yorum yapman beni çok mutlu ettikonuyu tamamen olmasa da bir yere kadar okudum. bazı yorumlara cevap vermemen iyi olmuş.
ikiniz de çok olgun,medeni ve ince insanlarsınız bence. insan bir şeyleri sonlandırırken kırıcı olmamayı da bilmeli. alışkın insanlar olmadığı için linç yemişsin.
umarım çok mutlu olursunuz ikiniz de
Benim derdim zaten öncelik ben yaptım oda yapsın değil evlilik içinde bir sorun varsa iki tarafında duyarlı olması sadece bir tarafın verici olmamasıHaklı olabilirsiniz. Şahsen olaya kadının mı görevi erkeğin mi diye bakmıyorum genelde. Kendi çizgime göre davranıyorum. Öbür türlü şimdi sıra kimde kim daha çok çabaladı gibi yarışa girilmiş gibi geliyor. Tabi bunların hepsi subjektif görüş herkes bildiği gibi yaşar. Bence evlilikte kadın veya erkek kim daha olgun daha çok şey kaldırıyosa o sırtlıyor yükü. Bu diğerini kötü ya da sorumsuz yapmıyor. Evlilik birbirini tamamlamak bence herkesin her ihtiyacına cevap veren bi durum değil. Umarım seni incitecek birşey söylememişimdir sadece fikir amaçlı yazıyorum.
E karşılıklı üzüntü de varmış.. Sizin ayrılmanız bana hiç mantıklı gelmiyorBu kararı almaya beni getiren süreçte iş yerinde bile ağladığım oldu defalarca çünkü bunu sadece ben hissediyorum da eşime bir yanlış yapıyorum gibi hissettim konuşurken de sadece gözlerimiz doldu karşılıklı
Üzüntü tabi ki var biz birbirimizin en iyi sırdaşıyız o kadar zaman aynı evi paylaştık çok şey var yaniE karşılıklı üzüntü de varmış.. Sizin ayrılmanız bana hiç mantıklı gelmiyor
Üzüntü tabi ki var biz birbirimizin en iyi sırdaşıyız o kadar zaman aynı evi paylaştık çok şey var yani
Birebir bir suçlama değil içimden yaptım suçlamamı neden çaba göstermiyor neden acaba bana karşılık vermiyor diye diyeNe yazık ki her boşanan da üzüntüyle boşanmıyor hatta kutlama yapanlar bile var. Sizin durum seviyoruz ayrıldığımıza da üzülüyoruz diyip ama napalım yine de ayrılalım demek oluyor..
Anladığım kadarıyla eşinizi biraz da sizi anlamamakla suçlayarak bu noktaya gelmişiniz
Artık büyük bir aile olmak istediğimizi fark ettikNeden evlilik oldu?
Diye soran oldu mu?
ZatenArtık büyük bir aile olmak istediğimizi fark ettik
zaten aileydik işin içine kendi ailelerimizi akrabalarımızı katarak büyümek istedik bunu yaptık ama biz olmadıkZaten
Aileydiniz.
Büyümemeye karar verip
Sonlandırma konuşması yaptınız
Yaptık değilzaten aileydik işin içine kendi ailelerimizi akrabalarımızı katarak büyümek istedik bunu yaptık ama biz olmadık
Çağa yön verecek bir şeyle hayatımı devam ettireceğim şey arasında kıyas biraz fazla oldu bence her şeyi ben tek başıma denemek zorunda değilim deneme yaptığım zaman karşımdaki insandan kaç defa dönüş alamadan yapmaya devam edebilirim? Tamam karşımdaki insan beni kırmıyor kötü bir lafı sözü yok ama ben paylaşım için çabaladıkça içine kapanma var bu evlilik sadece benim değil ikimizin.Yaptık değil
Denedik desek?
Ampülün mücadı kaç defa denedi bilir misin?
İlişkiye yön verebilme adına
Tavsiye diye saba bir şeyler sunmak haddim değil
Ama
Bu rahatlama
İlk anda
Başka bir ilgi var sende
Diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?