Boşanıyoruz

Yok öyle belli bir plan yoktu çocuk falan çok erken ben hayatı daha çok paylaşacağımızı düşünmüştüm sonunda aynı evin içinde konuşabileceğım her şeyimi dökebileceğim biri olmuştu ama öyle değilmis paylaşım bitti sohbet muhabbet iki çift güzel laf yok yani

İnşallah teşekkür ederim

Size katiliyorum mutsuz olmak da aldatilmak ve siddet kadar buyuk bir olaydir. Ben bunu kimseye anlatamiyorum. Benim gibi biri varmis demek. Bu arada insallah hakkinizda hayirlisi olsun.
Bende benim gibi birini gördüm çok mutlu oldum bunu çoğu insana burada anlatamadım ya mutsuzum diyorum ama sanki okumadan geçiyorlar ya bir insanın mutsuz olması gerçekten büyük bir şeydir mutlu olmazsan hiçbir şey olmaz ki

ya bitişin bile mükemmel hali olur mu sizde olmuş yolun açık olsun

Anladim.peki bu durumdan rahatsızligini ilk kim gundeme getirdi.ilk kezmi dillerinizden bunlar döküldü öncesi varmiydi..bazi şeyler kafamiza oturmadigi icin uç tepkiler aliyorsunuz.mesla benim kafama aramizda sevgiden başka bir duygu yok diyorsunuz ama dacinsellik sadce sevgiyle yaşanmazki tutku varsa cinsellik mükemmelleşir,sizce mükemmek cinsel hayatimiz vardi demissiniz bir yorumda..birbirlerini tensel olarak arzulayan insanlarin arasinda sevgiden daha fazlasi yokmudur.

Karismis biraz afdersiniz.yani demek istediğim söylediginiz gibi mükemmel cinsel hayatiniz varsa (ki çok az çifte nasip oluyor)aranizda sevgiden farkli duygular olmalı tutku mesela tutku varki harika bi cinsel hayatiniz varmiş.yani sevgi ve yanıliyormuyum?

Ten çekimi ayrı bir konu bence illa sevgi gerektirmez kaldı ki sevgi de var ben deli gibi aşık olup cinsel tatmin zevk olmayan çok insan gördüm aynı zamanda kedi köpek gibi olup mükemmel cinsel hayatı olan da gördüm yani o ten uyumu çok ayrı bir şey.
ilk bunu söyleyen bendim aylar önce ama ne zaman söylesem düzelteceğım der gönlümü alır bir süre düzelir sonra yine aynı bunun öncesinde sadece ayrılma v. S gibi şeyler hiç gündem olmadı ben yoklukla tehdit edilmeyi yada yoklukla blöf yapılmasını sevmem dün resmen bir şeyler söylemek geldi içimden söze başladım devamıni o getirdi o sustu devamını ben getirdim ve fark ettik ki biz uzun zamandır böyle düşünüyoruz ama geçer diye bekliyoruz ama geçmiyor

Tutku ,ten uyumu veya karşılık düşünce adı ne okusa olsun evet güzel bir cinsel hayatımız var ama sadece bu ve sevgi mutluluk vermiyor

Simdi bosanmadan ortak olan tüm mal varliginizi konusun halledin en son bosanirsinz

Evliliginizin gidişatından ilk rahatsiz olan ve gereken zamanlarda da sitem eden sizseniz ve duzeltecegim diyen esinizse demekki eksikligini hissettiginiz şey sandiginiz gibi çift tarflı olduramadığıniz birşey degil. Yani hernekadar şuan oy birliğiyle kabul edilmiş gibide olsa siz size sunulani yani "degişmemesini"kabullenmişsiniz aslinda.bu degişmemişligin içini siz doldurun.demem oki hersey harika gitmemiş sizde zaten.siz oldurmaya calişip evrilmesini isterken birşeylerin eşiniz çoktan gözden çikarmiş evliliginizi.şimdi sizde bu durumu kendi icinizde açikliğa kavuşturmanizin ve bu belirsizliğin sonaermesinin rahatlıği ,hicdegilse resmi ilarak tek olacak olmanin rahatlamasi var..eşinizde ise korkarım yeni heyecanlar yaşayabilecek olmañin hevesi, daha fazla uzamadan bu durumdan kurtulmanin bedava bulmuşcasına sevinci var..karşidan sizin durumunuzu böyle gördüm ben.yaniliyor olabilirm.ama o yoğun sevginiz 2 tarfli gibi hissettirmedi bana..hakkinizda haýırlısı olsun.belkide hikayenize önyargıli duşunüyorumdur.Bakarsan bağ olur bakmazsan dâg olurmuş ya sizin olayda hep siz bağ oldurmaya çabalamişsıniź.adam hep dağğ..yalniź şuda bi gercek ki dingili çikmiş aksi kaymiş bir evliligi kolay kolay hicbir erkek farketmez ve düzeltmeye çalişmaz.ben bunu gördüm.inş. hayatiniza bundan sonra daha olgun insanlarla devam edersiniz.boşanma kararı alipta sosyal medyadaki yeni sosyal hayatıni düşünmek ziyadesiyle çocukca çünkü

2 yıl hayatımda uzun süre ve macera peşinde de değiliz saygı da var sevgi de sadakat de ama mutluluk yok ve bence çok yeterli bir sebep

Mutluluk yoksa sebebi sevgisizliktir.
Sevgi yokmuş sizde.
Seviyoruz diye kendinizi kandırmayın. İnsan sevmediğiyle mutsuz olur.
Kavga, gürültü bir şey yoktur ama yinede olmuyosa sebebi aşk olmamasıdır.
Anlayabiliyorum.

Simdi bosanmadan ortak olan tüm mal varliginizi konusun halledin en son bosanirsinz
O lafını açmadan pek konuşmak istemiyorum aslında kaba taslak konuştuk işte şunlar sende kalsın bunları ben alayım şunu sen öde bunu ben gibi konuştuk ama daha düşününce aklıma gelen şeyler var o demeden benim sormam çok şey olur gibi geliyor

Şimdi ben benim kocam beni seviyor diyorum ama tabi ki kimse sevildiğinden yüzde yüz emin olamaz tabi ki sizin dediğiniz gibi olabilir çoktan içinde bitirmiştir belki vazgeçmiştir ama bana bunu hiç hissettirmedi sadece içine kapandığını hissettim sevgisizlik hissetmedim benim zaten istediğim bir karşılıktı sohbet etmeye çalıştığım zaman gerekirse hayır ya ben böyle düşünmüyorum dese bile tamam canım o zaman öyledir diyebilirdim ama boş boş duvara konuşur gibi konuşup hı hı evet duymaktan çok boğuldum işten bir heyecan günümü anlatıp eğlenmek için geldiğimde onun TV bakmasından yoruldum belki oda kendine göre haklı ne bileyim bu gün ne yaptın derim o sohbet bile yürümez sosyal medya olayı da şu biz ortak hesap kullanıyorduk ve ben hesabı sildim dedim ki bunu siliyorum sen kendine ait bir tane al ne şifre ne mail ben bilmeyeyim yarın bir gün bir şey olur birbirimizden şüphe olmasın oda hemen açtı o açınca bende açtım tuttuk birbirimizi ekledik benim listemde sadece o var mesela şu an ama ben dikkat ettim o arkadaşlarını falan eklemiş yani olabilir buda sorun değil sadece demek istediğim şunu diyebilirdi neden şüphe duyacak bir şey olsun ki biz birbirimizi tanıyoruz mesela bunu duymayı dilerdim ama işin açığı ben olmuyor galiba dediğim zaman oda evet olmuyor farkındayım dediği dk içime su serpildi kendimi bunu sadece ben hissediyor gibi suçluluk hissediyordum

Aşk la sevgi farklı zaten ben hiçbir mesajımda aşığım aşığız demedim seviyorum kendimi kandırma değil ben bu adamı seviyorum

Bence artik şu saaten sonra seviyorum demeyin..bu kodlamayi surekli zihninize göndermeyin bu dize birşey kazandırmaz belki bir zman sonra kendini sorgularken bulursunuz.madem bitiyor zihninizi de bu sevgiden arindirin

Anliyorum senin icin en sagliklissi herseyi halledip bosanmaniz.Uzun surersen en fazla kac ay surebilir ki sonucta oyle katlanamayacak gibi bir evliligin yok idare edersin mal paylasildiktan sonra.Her sey bitincede yolunu ayirir kendine temiz bir sayfa acarsin.

Bence artik şu saaten sonra seviyorum demeyin..bu kodlamayi surekli zihninize göndermeyin bu dize birşey kazandırmaz belki bir zman sonra kendini sorgularken bulursunuz.madem bitiyor zihninizi de bu sevgiden arindirin
Sevgiden arınmam için bir süre uzak olmak lazım gözden uzak gönülden ırak hesabı

Yaklaşık 1,5 sene sürer tüm hepsinin bitmesi

Bu gözler bu bdv'de ne bosanma ne şiddet ne aldatma icerikli konular okudu sizinki bi tuhaf geldi bana. Alisilmisin disinda. Tabi tebrik ederim oncelikle bu kadar medeni bir sekilde ayrildiginiz icin. Ama soylemeden edemicem sizin bu durumunuza da şey bulmuşlarda kılını arıyor bunlar denir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…