• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Evlilik bitirecek üç sebep vardır
-şiddet
-ihanet
-sevgisizlik
Hangisi var sizde?
kim koymuş bu kuralı? Kime göre neye göre 3 sebep var lütfen bana önce bunu açıklar mısınız? Ben mutsuzum diyorum bir anlam ifade etmiyor galiba mutsuzum ve bu benim için bu üçünden daha önemli dünyadaki her şeyden daha önemli ben değerli biriyim mutsuzluk hak eden biri değilim

Neden yargiliyoruzki konu sahibini?
Belliki onun için bunlardan öte bi sebeb var
Böyle de dost olup dürüstçe ayrılabilmek dw cok guzel bence
İki gün sonrada aynı evde yaşamaya devam ederler sevgi pıtırcıgı olurlar bu arkadaşlar.ha sanane diyeceksiniz umrumda bile olmaz ama burda bir samimiyetsizlik var.evlilik kurumunu yerle bir etme,sorumluluktan kaçma en önemlisi topluma kötü örnek olma

Kendim cevap vereyim şımarıklık.nokta...
Kimse kınadığını yaşamadan ölmüyor nokta siz devam edin böyle lütfen yazmayın cevap falan gerçekten ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da gerçekten mutsuz olmak sizin için artık sıradan bir şey

Biri beni uçurum dan itsin ama bu evlilik bitmesin ya pardon ama kıymet bilelim yaaa jnsanlar ne acılar çekiyo yine de katknyo ....♢♡@!-♡;?;:-:@!(♡@siz yazarken de çok soğuk kanlsnz ilginç !!!+

İki gün sonrada aynı evde yaşamaya devam ederler sevgi pıtırcıgı olurlar bu arkadaşlar.ha sanane diyeceksiniz umrumda bile olmaz ama burda bir samimiyetsizlik var.evlilik kurumunu yerle bir etme,sorumluluktan kaçma en önemlisi topluma kötü örnek olma
Orasına bişey diyemem haklısınız. .
Ama herkesin yaşam tarzı cok farkli
Ve Belliki o imza olmamış onlar için

Neden yargiliyoruzki konu sahibini?
Belliki onun için bunlardan öte bi sebeb var
Böyle de dost olup dürüstçe ayrılabilmek dw cok guzel bence
Nedeni belli çünkü insanın mutluğu beklentileri önemli değil kocan anca aldatırsa döverse ayrılırsın çünkü mutsuz da olsa devam etmek zorundasın yoksa elalem ne der duygular insan önemli değil çünkü

Kimse kınadığını yaşamadan ölmüyor nokta siz devam edin böyle lütfen yazmayın cevap falan gerçekten ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da gerçekten mutsuz olmak sizin için artık sıradan bir şey
İstediğim zaman yorum yapma hakkım var.ama artık yazasım yok sana.yeni hayatında mutluluklar.

Biri beni uçurum dan itsin ama bu evlilik bitmesin ya pardon ama kıymet bilelim yaaa jnsanlar ne acılar çekiyo yine de katknyo ....♢♡@!-♡;?;:-:mad:!(♡@siz yazarken de çok soğuk kanlsnz ilginç !!!+
Çünkü mutsuz olduğum bir şeyi bitirdim çok mutluydumda ağlaya ağlaya ayrımlıyorum genelde de gamsız derler bana normalim bu soğuk kanlı biriyim genelde

İstediğim zaman yorum yapma hakkım var.ama artık yazasım yok sana.yeni hayatında mutluluklar.
Benimde istediğim zaman istediğim sebeple hayatımı değiştirme hakkım var bunun için kimseye icazet verecek ya da suçlu hissedecek elalemin lafını düşünecek değilim teşekkür ederim size de mutluluklar

Nedeni belli çünkü insanın mutluğu beklentileri önemli değil kocan anca aldatırsa döverse ayrılırsın çünkü mutsuz da olsa devam etmek zorundasın yoksa elalem ne der duygular insan önemli değil çünkü
Bişeyler eksik demek ki sizde ve evet hee an ölebiliriz o yüzden hayatin kıymetini bilmek lazım
Hayırlısı olsun

Konu sahibini kafamda hayal ettim.Hafif cool, kolunda ufak bir dövmesi, deniz kenarında bir yerde oturunca şöyle bir çevresine bakarak hayatın anlamının, anlamını arayan, resim ve kitap sanatıyla ilgilenen, çiçeğin üstünde bir arı gördüğünde arı için bile mutlu olan, sergi, kitap fuarı ve felsefeye ilgi duyan, aşkım seni çok seviyorum lafına asla kanmayıp, bugün gökyüzüne baktım ve bir minik kuş gördüm bu kuş seni bana hatırlattı, bulutların gökyüzünü kapladığı kadar seni seviyorum mutluluğum ....tarzı kelimelere tav olan, ilginç, farklı, mutlu olmayı seven ama mutluluk için sadece 6 ay dişini sıkabilip, bu kadar felsefi beyne sahip olduğu halde bir evlilik terapistine dahi gitmeyen, bunu düşünemeyen özgür kızçemiz.:KK48::KK48::KK48:( Sadece kafamda oluşan bir portre)

Konu sahibini kafamda hayal ettim.Hafif cool, kolunda ufak bir dövmesi, deniz kenarında bir yerde oturunca şöyle bir çevresine bakarak hayatın anlamının, anlamını arayan, resim ve kitap sanatıyla ilgilenen, çiçeğin üstünde bir arı gördüğünde arı için bile mutlu olan, sergi, kitap fuarı ve felsefeye ilgi duyan, aşkım seni çok seviyorum lafına asla kanmayıp, bugün gökyüzüne baktım ve bir minik kuş gördüm bu kuş seni bana hatırlattı, bulutların gökyüzünü kapladığı kadar seni seviyorum mutluluğum ....tarzı kelimelere tav olan, ilginç, farklı, mutlu olmayı seven ama mutluluk için sadece 6 ay dişini sıkabilip, bu kadar felsefi beyne sahip olduğu halde bir evlilik terapistine dahi gitmeyen, bunu düşünemeyen özgür kızçemiz.:KK48::KK48::KK48:( Sadece kafamda oluşan bir portre)
Çoğu yanlış evlilik terapistini düşünmedim çünkü ben psikolojiye inanıp ruh sağlığıma önem verirken eşime göre bunlar tamamen deli saçması şeyler kimseye zorla iş yaptırmam ayrıca evlilik terapisti aradım konularımda var ama dediğim gibi inanç yoksa olmaz dişimi de 6 ay sıkmadım kaldı ki dişimi sıkması gereken taraf hep ben değilim bu evlilik iki kişilik tek kişilik değil

Benimde istediğim zaman istediğim sebeple hayatımı değiştirme hakkım var bunun için kimseye icazet verecek ya da suçlu hissedecek elalemin lafını düşünecek değilim teşekkür ederim size de mutluluklar
Dis dunyanin dusuncelerine bu kadar kapaliysan niye bu konuyu actin ki ?
Vay be helal olsun ne cool kizmis dememizi mi bekliyordun ?

Konu sahibi burası vur abalıya sofrası..olumsuz yorumlarla daha fazla canını sıkma,kapat bence bu konuyu burda. Sen gayet ne istediğini bilen bi kadınsın.
hayatta durduğun yer farklıysa karşıdaki insanla,bana göre bu da bi boşanma sebebidir,herşey dört dörtlük olsa bile dışardan bakınca

Back