- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Çoğu yanlış evlilik terapistini düşünmedim çünkü ben psikolojiye inanıp ruh sağlığıma önem verirken eşime göre bunlar tamamen deli saçması şeyler kimseye zorla iş yaptırmam ayrıca evlilik terapisti aradım konularımda var ama dediğim gibi inanç yoksa olmaz dişimi de 6 ay sıkmadım kaldı ki dişimi sıkması gereken taraf hep ben değilim bu evlilik iki kişilik tek kişilik değil
dış dünyanın düşüncelerine kapalı değilim burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor ben sürekli kk içindeyim o anda kendimi garip hissettim paylaşmak istedim benim yaşadığımı yaşayan bir iki kişi vardır dertleşıriz yani kız kıza bir muhabbet aradım konumda da ayrılsam mi boşansam mi demedim zaten bu verilmiş bir karar insan bazen kız sohbeti arar arkadaşlarım uzakta ve onlara şu an açıklamadim yüz yüze görüşmek istiyorum burası zaten yalnız insanların dert yeri ve ben dertliyimDis dunyanin dusuncelerine bu kadar kapaliysan niye bu konuyu actin ki ?
Vay be helal olsun ne cool kizmis dememizi mi bekliyordun ?
Çok teşekkür ederimKonu sahibi burası vur abalıya sofrası..olumsuz yorumlarla daha fazla canını sıkma,kapat bence bu konuyu burda. Sen gayet ne istediğini bilen bi kadınsın.
hayatta durduğun yer farklıysa karşıdaki insanla,bana göre bu da bi boşanma sebebidir,herşey dört dörtlük olsa bile dışardan bakınca
Bunu söylemediler bize ilk davada iki taraf da hazır olsun şahit lazım mümkünse iki kişi siz iki kişi o ilk celse de hallederiz gelin ofiste daha ayrıntılı konuşalım dedi
İki gün sonrada aynı evde yaşamaya devam ederler sevgi pıtırcıgı olurlar bu arkadaşlar.ha sanane diyeceksiniz umrumda bile olmaz ama burda bir samimiyetsizlik var.evlilik kurumunu yerle bir etme,sorumluluktan kaçma en önemlisi topluma kötü örnek olma
Tasası size düşmüşe benziyor yazdıklarınıza bakarsak.aynı evde yaşamak isteyen yaşar banane ama evlilik kurumu kutsaldır evlenmeyin o zamanBu kimseyi ilgilendirmez. Evlilik kurumu bazı insanlar için sadece sevdikleri insanlarla daha rahat yaşamanın bir yolu. O salakça baskıdan dolayı evlenen bir çok insan var. Çünkü sizin gibi düşünen insanlar evlenmeden birlikte yaşayanları topluma kötü örnek olmakla falan suçlar. Sorumluluk konusu da sizi hiç ilgilendirmiyor. İster kaçar ister kaçmaz. Tasasi size mi düştü ?
Sorumsuzluk diyemem evet çaba göstermemesine kızdım ben toplumun kadın ve erkeğe çizdiği rollerin çoğunu sevmiyorum onaylamıyorum uygulamıyorum yuvayı kurtarmak benim görevim değil ikimizin görevi ben bir şey yaptığım zaman karşılık bile alamıyorum adam kapalı bir kutu oldu sorumsuzluk yaptı diyebileceğim pek bir şey yok aslında ama en azından ben çaba gösterdiğim zaman yardımcı olabilirdiOzaman sizin evliliğinizin bitiş nedeni, tıpkı seninde söylediğin gibi karşı tarafın evliliği kurtarma, yada renklendirme çabasının olmaması+ karşı tarafın sizi mutsuz eden sorumsuzlukları.
Bu da sizin dusunceniz. Kutsal olan sevgi ve bağlılıktır bence. Siz evliliği kutsal görebilirsiniz saygı duyarım ama böyle dusunmeyene de bunu diretemezsiniz.Tasası size düşmüşe benziyor yazdıklarınıza bakarsak.aynı evde yaşamak isteyen yaşar banane ama evlilik kurumu kutsaldır evlenmeyin o zaman
Bu bahsettiklerinız 8 ay birlikte yaşadığımız zamanda da vardı zaten sorumluluk olayı aynı hiç değişmedi ben net bi konuşayım avukatla o zaman belki telefonda diye kısaca öyle anlattıYani ben iki sene önce ilgileniyordum bu konu ile avukat ile gorustugumde şiddet aldatma vs yoksa çekişmeli dava uzun sürer demişti. Avukatiniz belki bu şekilde açacaktır davayı. Ben öyle bitmesini istememiştim zaten öyle bir durum yoktu. Tabi belki değişmiştir ama ben bı 6 ay daha sabredin deneyin derim. Evlenince saçma bir rutin oluşuyor , temizlik yemek çamaşır vs... Aile ziyaretleri, artan sorumluluk. Özgür bir ilişki yaşarken bu duruma geçmek insanı bunaltiyor. Bu durum zamanla düzeliyor da diyemem sadece alisiyorsun. Ben eski hallerimizi hala çok özlüyorum mesela ama şimdi de mutsuz değilim.
+11111111111Kadın sırf size göre anlamsız bir sebepten boşanmak istiyor diye mi tüm bu agresif yorumlar gerçekten ?
Komik...Sorsam herkes boşanan kadınların toplum içinde dışlanmasından yakınır.Yorumlara gel.
Teşekkür ederim anlayışınızdan dolayıtebrik ederim sizi medeniyetinizden dolayı
Yanlis arkadasim bitirceksen tam bitirmelisn.iletisim olursa bulusmada olur.Bu kacinilmazKomple görüşmeyi bırakacağımızı sanmıyorum hani yüzyüze gelmeyiz belki ama iletişim kalır bence
Haklısınız aslında ama en azından mecburen boşanma şu bu şu an ortak olan borçlar evdeki eşyalar v.s için çözüm odaklı konuşmamız mecburen olacak sonra kesilsin istemem ama dediğiniz mantıklıYanlis arkadasim bitirceksen tam bitirmelisn.iletisim olursa bulusmada olur.Bu kacinilmaz
Evlenince bir tuhaf oluyor insan ben de farkindayim. Olaya sadece maddi acidan baksak bile evliyken erkegin uzerindeki yuk cok asiri boyutlara geliyor. Sahsi fikrim tabii. Evlenince adam karisina bakmak zorunda. Ama beraber yaşarken boyle bir zorunluluk yok. Bu bile askin bitmesine sebep olabilir bana gore. Ki bu en basit sebep. Daha milyon tane sebep turetilebilir. Ben sizi anlayabiliyorum. İmzayi atinca degisen pek cok kadin da gorduk cevremizde erkek de. Keske toplumsal bir zorunluluk olmasa su is. Ama sizi tebrik ederim, dayak yemeden,ihanete ugramadan,sadece ask bittigi icin yollari medenice ayirmissiniz. İnsallah bundan sonra cok cok mutlu olursunuzBunu kaç gece uyurken kendime tekrar ettim bir bilseniz 6 ay öncede olsam evlenmem beraber yaşamaya devam ederdim
Bir adım ötesi tam olarak neydi mesela senin icin. Atiyorum ilk 6 ay içinde çocyk planin mi vardi sevginizi dahada taçlandiŕacağini falan düşündüğün yada ne bilim bekarken ama birlikteyken evlenince şunu şunu yapmaliyiz şunuda deneyimlemeliyiz deyipte yapamadıklariniz mi var.şok etkisi yarattı hikayeniz bende..her aşamasiýla hemde..İşte biz sevgimizin arttığına inanmadık bunu anlatmak istiyorum biz normaldik bir adım ileri gidemedik belki de öyle inan bilmiyorum ama nişanlılık ev dizme olaylarında çok hevesli sevgi doluyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?