Boşanıyoruz

Sorun hubdabdrgikse ki bundevurde boyke kaynana cidden nimet. Sirf kaynana için bile bosanmam.
Sahsen benimki kac yüz km oteden evinizin içinde gibiydi.
Çalışıyorum nobet tutuyorum umurunda degil.
Bulunmaz nimet oğlunu kıskanmayan kaynana.

Korelmedigin tükenmeyen evlilik yok. İnan cevrendeki hicbir evlilik senin hayalimdeki gibi degil. Hepsi dert ettiğin seyden muzdarip.
Ama geneli kanaat ediyor. Yeter diyor. Hani dedin ya i benim sevdigim filmi sevmez bende onun sevdiğini sevmem cok konuşmamaya başladık.
Kiminle evlenirsen evlen boyle olacak.

Ayy kaynana olayina bittim bence bur daha düşün. Bosver tukenmeyi korelmeyi. Tekrar eski haline getirebilirsiniz. Burdan kac yazi okudum icime dogan sizin kesinlikle ayrilmamaniz

Neler çektin evliliğe tövbe etmen normal

Tekrar olacaksa yine olur zaten buna karşı değilim olmaz asla demiyorum ama bu ayrılık şart mutsuz olmaz yerine biraz mutlu olalım zaten olacağı varsa seneler geçse yine olur gerçekten kv benim için şans o benim neredeyse en yakınım

Yoo çokda zor değil ben kendimi mutlu edecek şeyleri biliyorum oturup bir kitap okurum bir film izlerim ablamla iki sohbet ederim dans ederim şarkı söylerim çok da mutlu olurum
Hayat hep böyle dans çalgı çengi zaten kafaya bak.annen baban nasıl evlenmene izin verdi senin acaba merak ediyorum kızma ama sen evliliğe hazır değilmişsin zaten

Evlilik neydi? Evlilik emekti.. Gerçekten öyle.
Monotonluğu bile sevmekti.
Saygı, sevgi, sadakat varsa evlilik bitmez, ilişki bitmez.
Bitiyorsa bu sizlerin özgürlükçü yapısındandır. Bi imza atıldı diye bu kadar da olmaz.
Bide ilişkiyi bitirmişsiniz yani başka maceralar peşinde koşmak istiyorsunuz ikinizde. Toplasan 2 yıllık bi ilişki zaten.
Pek bir şey kaybetmiş sayılmazsınız.

İnsan gibi ayrilabilen bir cift gordum nihayet
Hayirlisi olsun
Valla en guzeli beraber yasamak. Simdiki aklim olsa hic evlenmem esimle ama olene kadar beraber yasayabilirim.

Hayat hep böyle dans çalgı çengi zaten kafaya bak.annen baban nasıl evlenmene izin verdi senin acaba merak ediyorum kızma ama sen evliliğe hazır değilmişsin zaten
Ya siz benim yazdıklarımdan illa vurmak için uğraşmasanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız ben kendimi neyin mutlu ettiğini biliyorum ben kimseden bir şey için izin almadım almam da zaten aile içinde herkes kararını verir fikir alışverişi yapar ben senelerdir evimden farklı yerde kendi hayatımı düzenimi kurmuş yaşayan insanım hayatın çalgı çengi olmadığını sizden çok daha fazla iyi bileğime emin olun ama siz eğer bu hayatta biraz olsun bir şeyler yaşamış bir hanım olsaydınız beni mutsuzlugun da büyük bir sorun olduğunu anlardınız ben bu hayatıma daha şu kısacık 24 seneme 3 tane ölümlü sizin tv de facia diye izlediniz kaza sığdırdım emin olun üçünden birine TV de siz yada çevrenizden biri denk gelip yazık demişsinizdir ve hepsinden kıl payı kurtuldum ilk kaza geçirdiğimde iki ay yattım ve o ilk gün benim üstümde yüzümde gözümde insanların sıçrayan kanını silerlerken yarı şok halimle bile işte bu işte ben buradan çıkmayabilirdim dedim ve o günden sonra bu hayatta benden benim mutluluğumdan önemli hiçbir şey olmadığını fark ettim ben mutsuzsam bu hayatta hiçbir şeyin önemi yok ben kaç iş değiştirdim kaç gece aç yattım da kimseye minnet etmedim bu hayatta neler yaşadım siz nerede biliyorsunuz nereden bileceksiniz ben buraya o kadar zorlukla geldim ki ben mutluluğu artık hak ediyorum ben hak ettim ve almasını da bilirim bence siz oturun bir düşünün belki de yarın olmayacaksınız mutsuz olmaya değer mi? Patlattınız beni gerçekten

2 yıl hayatımda uzun süre ve macera peşinde de değiliz saygı da var sevgi de sadakat de ama mutluluk yok ve bence çok yeterli bir sebep

İnsan gibi ayrilabilen bir cift gordum nihayet
Hayirlisi olsun
Valla en guzeli beraber yasamak. Simdiki aklim olsa hic evlenmem esimle ama olene kadar beraber yasayabilirim.
Bunu kaç gece uyurken kendime tekrar ettim bir bilseniz 6 ay öncede olsam evlenmem beraber yaşamaya devam ederdim

Evlilik bitirecek üç sebep vardır
-şiddet
-ihanet
-sevgisizlik
Hangisi var sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…