- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
tamam imza olmasın suçlusu ama mesela diyorum ya siz birbirinizi dinliyorsunuz ya bizde o tahammül yok sadece kırmamak amaçlı öylesine oluyor
Yok tamamen bitecek sadece iletişim olacak henüz biri olur demiyoruz aman evlilik mi asla diyoruz sadecePeki boşanınca sevgili olarak mı devam edeceksiniz. Seviyorum dediğiniz için anlamaya çalışıyorum . Yoksa yolları tamamen mi ayıracaksınız.
Ayrılırsanız unuta bilecekmisiniz, unutursanız başkasıyla deneyecekmisiniz . Bir daha evlilik yapacakmısınız, ayyy kafamda deli sorular çok değişik olay alışılmışın dışında merak ettim takipteyim sizi.
İsmini hatırlamıyorum ama bir tane ünlü biri vardı evliliğe karşı, sevgilimlede asla aynı evde yaşamam diye altlı üstlü evde tutmuşlardı
Kesinlikle öyle, elbette mutlu değilseniz sürdürmeyin. Ama size dürüst davranayım hani o ''çok seviyoruz,kırmaya korkuyoruz'' kısmı şu an için bana yükün hafiflemesinden kaynaklı yaşadığınız sevinçten böyle hissettiğinizi düşündürüyor. Çünkü çok farklı iki duygu akımı aynı anda yaşanması çok çok zor bir durum oluyor o zaman. Hem hala aşık hem birbirinden sıkılmışlık...Yazdıklarınızdan hepsi doğru olabilir evet evliliğin bir suçu yok biz paylaşımı bitirdik komple bitti seviyoruz kırmaya bile korkuyoruz ama bu bize artık mutluluk vermiyor evet evlilik kararımızı neredeyse iki ayda aldık çok sevdik çok aşık olduk 8 ay birlikte kaldık her şey süperdi. Birden bıçak gibi kesildi oda mutsuz ben onun gözünden anlıyorum mutsuz olduğunu bende mutsuzum ve kimse mutsuz olmayı hak etmez
Görmezden gelme idare etme bitti ikimiz artık ben niye mutlu değilim mutlu olmalıyım demeye başladık dün
Anlıyorum ama sizin adınıza üzüldüm. Keşke evlilige öyle devasa anlamlar yüklemeseymişsiniz. Birlikte yaşamaktan farkı yok. Neyse zaten karar vermişsiniz zaten. Ama onunla sevişmeyi özlediğiniz de artık ona dokunamayacagınız kadar uzagınızda olabilir aklınızda bulunsun. Şimdi eski sevgilimi hatırlıyorum. İyi insandır severim insan olarak mutlu olsun isterim. Ama iyiki onunla evlenmemiştim diyorum her seferinde.Mesela onu çok seviyorum ama artık o mutlu olsun diye kendimden vazgeçecek kadar değil kendimi daha çok seviyorum
Aynı evdeyken çok iyiydik her şeyden zevk alan insanlardık ortak her şeyi konuşurduk ederdik beraber oyunlar oynardık zaten böyle güzel olduğu birbirimizi bırakmak istemediğimiz için evlendikÇok şaşırdım açıkçası biz evlilikteki skıntılardan, kültür farkları, aile etkenleri diye yakınırken siz 6 ayda aşk bitti diyorsunuz.
Beraber yaşarken sıkılmamış mıydınız birbirinizden?
Evlenmek için üzerinizde bir baskı mı oluştu?
Mesela benim de eşimin de ailesi oh ne güzel birlikte yaşayın tabi diyecek aileler değillerdi bir de aynı şehirde ailelerle yaşayınca ehhh yeter artık bi ayaklarımzı uzatıp kendi evimizde film izleyelim diye evlendik. Yoksa hep dışarıda görüşmek de bi yerden sonra iş yoğunluğunda sıkıyor.
Ama siz birlikte yaşarkende zaten çok mutlu değilmişsiniz gibi geliyor bana yoksa zaten ev halini bile bildiğin bir insanla evlendikten 6 ayda neden boşanasın girdiğin zahmete yazık
Çok sağolun bu güzel yoRumunuz i çinKesinlikle öyle, elbette mutlu değilseniz sürdürmeyin. Ama size dürüst davranayım hani o ''çok seviyoruz,kırmaya korkuyoruz'' kısmı şu an için bana yükün hafiflemesinden kaynaklı yaşadığınız sevinçten böyle hissettiğinizi düşündürüyor. Çünkü çok farklı iki duygu akımı aynı anda yaşanması çok çok zor bir durum oluyor o zaman. Hem hala aşık hem birbirinden sıkılmışlık...
Eğer konuştuktan sonra birbirinizi hala çok sevdiğinizi hissetmişseniz muhtemelen hani bir yanlış hareketi birine itiraf edince rahatlar onu öpüp sarmak ister,mutlu olursunuz ya o ruh halidir. Ben hiç sevmiyorsunuz demiyorum ama kendinizi fazla fazla seviyorsunuz ve bu bir hayatı birlikte geçirmek için kesinlikle yeterli değil diyorum. Bunları da şu sebeple söylüyorum, yarın bir gün değişirsiniz ve evliliği hakikaten isteyebilirsiniz işte o zaman yeteri kadar sevmediğinizi anlarsınız,kapılarınızı sevgiye kapatmayın.
Olabilir beklide öyledir ben ona karşı sevgi hissettiğime eminim sadece ama derecesi bilmiyorumo zaman sevgide bitmiş demektir. bence siz kavram karmaşası yaşıyorsunuz seviyorum diyerek. insan olarak seviyorsunuzdur belki.
simdi degisen ne. insanin sevdigi kişiyle ayni evi paylasmasindan daha guzel ne varkiAynı evdeyken çok iyiydik her şeyden zevk alan insanlardık ortak her şeyi konuşurduk ederdik beraber oyunlar oynardık zaten böyle güzel olduğu birbirimizi bırakmak istemediğimiz için evlendik
Sevseydin onun artık kendine sensiz bir hayat kuracağı düşüncesine katlanmazdın. Arkadaşım gibi seviyorum de içimiz rahatlasın. Şayet gerçek manada seviyorum içinde tutkuda var bir kırıntı aşk da var ama ben sıkıldım diyorsan üzülürüm. Bu günleri özleyeceğini bildigim için üzülürüm. Sonuçta mutlu olmak için ayrılıyorsun degil mi.Olabilir beklide öyledir ben ona karşı sevgi hissettiğime eminim sadece ama derecesi bilmiyorum
Çok tuhafBelki de yoktur bilmiyorum hani cinsel anlamda mükemmel bir ten uyumu var sevgi var saygı var birbirimizin bir sözünü iki etmişliğimiz yok ama olmadı işte
evde sizi birbirinize soğutan bi sorunmu var acaba.beraber yaptığımız şeylerden zevk alamıyoruz sadece aman karşımdaki mutlu olsun havası var eve karşı bir aitlik hissetmiyoruz benim gözüm ondan başkasını asla görmüyor onunki de görmez diye düşünüyorum ama evime gidiyorum oh be diyemiyorum mesela iş çıkışı oda demiyor
Şimdi hiçbir şey yapamıyoruz ruh gitti mutlu hissetmiyoruwsimdi degisen ne. insanin sevdigi kişiyle ayni evi paylasmasindan daha guzel ne varki
Zaten öyle bir şey düşünmüyorum ki başkasıyla olur falan elbet olacak ama hemen olmaz herhalde evet mutlu olmak için ayrılıyorumSevseydin onun artık kendine sensiz bir hayat kuracağı düşüncesine katlanmazdın. Arkadaşım gibi seviyorum de içimiz rahatlasın. Şayet gerçek manada seviyorum içinde tutkuda var bir kırıntı aşk da var ama ben sıkıldım diyorsan üzülürüm. Bu günleri özleyeceğini bildigim için üzülürüm. Sonuçta mutlu olmak için ayrılıyorsun degil mi.
Görünürde yok ama hani ilk sevgilik zamanında kırdık birbirimizi ufak tartışmalar da oldu kavga da ettik ama çokda takmadık yani geçti gitti bunlar dışında pek yokevde sizi birbirinize soğutan bi sorunmu var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?