- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Dikkate alacağım teşekkür ederimSabahtan beri konuşup mesajlaşırken nasıl paylaşacak bişeyiniz olmadığını düşünüyorsun? Evliliği siz çok yanlış anlamışsınız bence. O imzayı da çok ciddiye almışsınız. Ben hayatımda bir erkek olmadan mutlu olmalıyım diyorsunuz da olun zaten evlilik neden engel ki buna? Ben eşim olmadan da mutluyum eşim olduğunda daha da mutluyum. Eşimin varlığı beni yalnızken mutsuz etmiyor ki...
Siz kendinizi çok iyi anlamış gibi düşünüyorsunuz ama bişeyleri doğru anlamamışsınız bence. Mesele paylaşımımız bitti diyen biri evet medenice boşanmaya karar verebilir gayet normal ve takdir edilesi ama devamında flört dönem başları gibi sohbetler etmeye , mesajlaşmaya, sarılıp uyumaya kalkıyorsa bir yerlerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Eğer kendinizi doğru ifade etti iseniz evlilik olayını yanlış anlamışsınız. Ve gerçekten aranızda sevginin olduğuna inanıyorsanız sevgiye yazık etmeyin bir terapistle görüşüp sorunun aslında ne olduğunu bulmaya çalışın derim...
Gayet mantıklı sebebi mutsuzluk ve benim için çok önemli bir konuÇok inandirici ve mantık li bir konu yok burda ne alaka anlayisiyoruz seviyoruz uyuyoruz ama ev boğuyor değiştir ozman evi sıkıcı ysa renk katmayı dene hayatina bosanmayi en son çare gormelisiniz çeliskili anlatiminiz niye bosanmak istedigini zi bile geveleyip duruyorsunuz izah edemediniz bir
Tamam onu herkes anladi aranizda hiç bir sorun yok ama mutsuzsun sebebi ney iste o mutsuzlugunGayet mantıklı sebebi mutsuzluk ve benim için çok önemli bir konu
Öncelikle iki ikizler bi evde.. İki cambaz bi ipte hesabı.Ciddi misin? Tam olarak ne var bizim gibi mi?
Demekkii birbirinizn insani degilainiz canim bak söyluyorum bosanirsan tamamen görusmemelisin bu seni cok hirpalar.Tabi ki anlatmadığım çok şey var biz geçmişte çok şeyler yaşadık ettik her insan gibi tartışma da yaşadık.
Bizim her hesabımız ortaktı her şeyi ayıralım diyip bu şekilde yaptık.
Belki de koyacak yokluğu belki üzüleceğim bilmiyorum ama tek bildiğim bu evlilik bana mutluluk vermedi
Peki o sevgi bitmiyorsa bu nedir biz aylardır mutsuzuz zevk almıyoruz ama onun gece üstü açıksa ben hisseder uyanıp örterim ben canım şunu istedim desem anında olur ona baktıkça sevgi hissediyorum yani bitmiyor ama gitmiyorda
Bu yazı belki de çok doğru olabilir benim maddi manevi ailevi hiçbir sorunum yok evliliğimde şu an bile aklımın ucundan başka biri kelimesi bile geçmiyor benim tek derdim mutlu olmak ama s artık mutlu değilim bu evde. Beni mutlu eden şeyler bir erkek aşk meşk değil çok daha farklı isteklerim var hayattan çoğu şeyi yanlış ifade etmiş olabilirimnihayetinde bir ayrılık söz konusu yanlış anlatmış olabilirim bazı şeyleri yanlış anlamışda olabilirim
Bunu anlatamıyorum işte kimseye herkes diyor ki mükemmel adam seviyor dövmüyor aldatmıyor ama sırf bunlar için mutsuz olmaya değmiyor kendime bunu hak görmüyorum
beraber yaptığımız şeylerden zevk alamıyoruz sadece aman karşımdaki mutlu olsun havası var eve karşı bir aitlik hissetmiyoruz benim gözüm ondan başkasını asla görmüyor onunki de görmez diye düşünüyorum ama evime gidiyorum oh be diyemiyorum mesela iş çıkışı oda demiyorTamam onu herkes anladi aranizda hiç bir sorun yok ama mutsuzsun sebebi ney iste o mutsuzlugun
Elbette ama evlilik bambaşka bi şey. Benim kastettiğim şey ortak bi dükkan açmış gibi ya da bi şirkete ortak olmuş da işler kötü gidince dükkanı kapatmak istiyormuş gibi yani konu sahibinin yazdıklarından öyle hissettim. :)Evlilik de biraz böyle bir şey değil mi zaten? İmza atarak bir şeylere, ortak bir hayat kurabilmeye söz veriyorsun. :)
Ben yaptığınızı anormal bulmadım, bazen insanlar çift terapisine sırf "Nasıl birbirimizi incitmeden ayrılabiliriz?" sorusunun cevabını bulmaya geliyorlar. İlişkinin öldüğünü fark edip yürütemediğinize karar vermişsiniz demek ki, belki de evlilik çeşitli sebeplerden ötürü ikiniz için de doğru olan şey değildi o an. Bundan sonrası ikiniz için de hayırlısı olsun dilerim. Evlilikten korkuyorum diyenler olmuş bence bundan değil "Severek evlendik ama beni dövdü sövdü tekme tokat kapıdan kovdu" yazanlardan korkmalısınız. Keşke böyle ayrılabilse herkes.
Etkilendim gerçekten işte bu bize çok yakın bir yorumÖncelikle iki ikizler bi evde.. İki cambaz bi ipte hesabı.
Sürekli onu sorgula bunu sorgula. Sorgulama şekilleri bile irdelenir. Saatlerce süren teorik sohbetler. Sence bir insan başka bir insanı tam anlamıyla tanıyabilir mi? Sence bir insan başka bir insana tamamiyle güvenebilir mi? Cevap hep hayır! olur. Ama evlilikte evet olması gerekmez mi’den girip biz neden evlendik o zaman’dan çıkılan, saatler süren bir kavram karmaşası. Kendini en iyi ifade edebilen kim yarışması. Kısacası laf ebeliği yapıp duruyoruz. Hoşumuza da gidiyor ama adamda kafa kalmıyor. Konuşulan şeyler kafada yer ediyor, gerçek gibi gelmeye başlıyor.
Fazla konuşmadan hayatı günlük rutininde yaşamaya çalıştıkça daha mutlu oluyoruz. Aslında iyi iletişim demek iyi arkadaşlık demek ama bir önceki mesajımda dediğim gibi kavramlarla kavga eden insanlar onları bizzat yaşayıp, deneyimleme şansını kaçırıyor. O yüzden evliliği münazara takımındaymış gibi yaşamak yerine, sade karı koca olarak deneyimlenmeye çalışıyoruz.
Bir ben miyim bir sey anlamayan?
Sorun yok, sevgi var, saygi var ama bunlara ragmen bosanma var.
Anlayamadigim sey ne?
Komple görüşmeyi bırakacağımızı sanmıyorum hani yüzyüze gelmeyiz belki ama iletişim kalır benceDemekkii birbirinizn insani degilainiz canim bak söyluyorum bosanirsan tamamen görusmemelisin bu seni cok hirpalar.
Görmezden gelme idare etme bitti ikimiz artık ben niye mutlu değilim mutlu olmalıyım demeye başladık dünbana kalırsa evliliği birşey sanmışsınız karşılıklı gözünüzde büyütmüşsünüz. ve kendinizi onun baskısı altında bulmuşsunuz. seviyorum ama paylaştığımdan zevk alamıyorum aslında o kadar saçma ki. dediğim gibi bir alamadın iki alamadın e hep alamıyorsan zaten sevmiyorsundur zira o bi iki alamadığını idare edemiyorsundur. hayattada böyledir sevdiklerimize kredimiz vardır bazen görmezden gelmek bazen idare etmek..
6 ay kısa bir süre değil mi kestirip atmak için? çabalamadan ben böyleyim diyerek..
tabi dediğiniz gibi seviyorsanız. ha sevgim bitti derseniz 1 ayda uzundur.
tamam imza olmasın suçlusu ama mesela diyorum ya siz birbirinizi dinliyorsunuz ya bizde o tahammül yok sadece kırmamak amaçlı öylesine oluyorBurada bu konuyu anlamayanlar da hayatta iki seks ve bir erkekle mutlulugu bulmuş insanlar degil. Birbirinizi ileri tasimaktan bahsediyorsunuz ama iki tarafın da birbirini ileri tasimasi icin okumasi, arastirmasi, izlemesi, görmesi vs gerekli. Farkli ilgi alanlarina sahip olmalilar ki birbirlerini gelistirsinler. Benim esim evrimsel canlilik tarihine ilgi duyuyor mesela, benim alakam yok. Ama oturup bu konuda bana bir seyler anlatiyor, bana bir seyler katiyor. Beni tabii ki onun heyecanlandirdigi kadar heyecanlandirmasa da sonucta bana bir seyler kattigi icin bu sohbetler hosuma gidiyor. Ya da tersi olarak onun ilgi duymadigi bir konuda ben bir seyler anlatıyorum. Bunun sebebi cesitlilik ve birbirimizden farkli olmamizdir. Ama tabii ki hayata bakis acimiz bir oldugu icin farkliliklarimiz kazanima dönüşüyor. Ayri pencereden baksak eziyete dönüşürdü. Ama bunun sebebi dedigim gibi evlilik degil, ikimiz olmus olurduk. Siz evli olmasaniz da su anda ayrilirdiniz bence. Aşk bitmis, geriye kalan sey de sizi tatmin etmemis.
Aşk hep biter. Bazisi 1 senede bazisi 10 senede. Ama kimsenin kalbi ilk günkü gibi atmaz. O yuzden geriye kalan seyler bizi tatmin edecekse; o insan, dogru insandir. Siz yanlis karar vermissiniz. Imza bu durumun suclusu degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?