boşanıyoruz ve duygularım karmakarışık

Daha önceki konumu okudunuz mu bilmiyorum, biz bir ev satın aldık. Daha doğrusu bana miras kaldı. O eve geçecektik. ve aileminde kendi evi var. Yani benim ihtiyacım yok. Gerçekten yok, alıp kötü kadın olarak ilan edileceğim ilan edilsemde sıkıntı yok. Ama inanın gram uğraşmak istemiyorum. Ben kendi eşyalarımı elbette alacağım. Toz bezi kadar kıymeti ise, hayat arkadaşım olarak tanımladığım bir insandan bu denli iletişimsizlik beni üzüyor. Bu kıymetsizlik değil, çabalamak. Çabalıyorsam ve olmuyorsa , olmuyordur. Merhamet ediyorum çünkü ben böyleyim. Evet yanlış düşünüyorum belki ama ben içim nasıl rahat edecekse. Belki de yapmayarak içim rahat edecek bilmiyorum. Ben sadece duygularımı paylaştım. Yapacağımı söylemedim ki.
Miras eviniz ne durumda? İnşallah miras evi veya geliri satip evlilik içinde yeni bie yatırım yapmadınız. Duruyor değil mi?

Sizin boşanmayacağınızı düşündüğü için blöf yapıyor gibi, sizde boşanmayı pek düşünmüyor gibisiniz. Sebep sadece borç mu orasını anlayamadım? Sizden gizli mi yapmış borcu?

Konu sahibi konunuzda bazı anlatmadığınız detaylar var. Borç nasıl oldu mesela, sizin iletişim sorununuz borçtan sonra mı başladı yoksa başından beri borç var mıydı? Kaç yıllık evlisiniz(kaçırmış olabilirim bunu.) ? Çocuk yok sanırım.

Kendinizi bu kadar sorumlu hissetmeyin. Altın vermişsiniz zaten borç için. Miras hakkınız olan evden asla vermeyin. Şimdiki eşiniz sizden sonra evleneceği yeni eşiyle orda yaşasın istemiyorsanız. Bana eşiniz sizden soğumuş gibi geldi. Evlenirken nasıldınız bilmiyorum ama eşiniz annesine sınır koymayarak, ondan duyduğu size dair olan kötülemelerin de etkisi ile bence iyice soğumuş. Hemen boşanalım demesi de sevmediğini gösteriyor. Karakter olarak da çok alıngan sanırım, ömür geçmez.

Baba evinde borçlu bir dönem geçirdiğinizi söylediniz, orda da kendinizi bu borcu kapatmak için baskı altında hissediyor muydunuz?

Son olarak kendinize eziyet etmeyi bırakın. Annesinin bulacağı biriyle kısa bir zaman sonra düğün haberini duyar da pişman olursunuz.

Siz boşanalım diyince tamam diyen adam sabah sırnaşmaya başladığından kendine gel diyecektiniz bu arada. Yorum sahipleri haklı. Erkekler aşık olmadıkları zaman bizim gibi duygusal falan olmazlar. Kendinizi koruyun ve akıllı hareket edin. Sonra pişman olursunuz.

Adam sırnaşmıyor yanlız konu sahibi adamı zorla yatağa getiriyor, ilginç bir şekilde yufka yüreği ayrı yatmasına dayanamıyor.

Silah zoruyla tuttum getirdim Hanımefendi posdfjspdıjgspd tövbe yarabbim ya iyi misiniz
Zorla değil ama 2 defa çağırmışsınız ısrarla. Boşanmak istediğiniz biriyle niye birlikte uyumak istediniz 🥲 haketse bi adım atsaydı tamam ama bu adam değil o kişi. Koltukta uyumasına kıyamamışsınız bile bırakın size ne? Sizi kendi duygu yapıma benzettim, gereksiz anaç. Yapmayın defolsun. Umarım gönlünüzce biri çıkar karşınıza

Boşanmak isteyip sonra sevişmek nasıl bir mantık çözemedim. Siz eşinizden önce kendinize bakın bu hareketler normal değil.

Zorla değil ama 2 defa çağırmışsınız ısrarla. Boşanmak istediğiniz biriyle niye birlikte uyumak istediniz 🥲 haketse bi adım atsaydı tamam ama bu adam değil o kişi. Sizi kendi duygu yapıma benzettim, yapmayın defolsun. Umarım gönlünüzce biri çıkar karşınıza
Bilmiyorum, o an ki düşüncemi hatırlamıyorum ama genellikle ben koltukta yatarım. Sen gel yat dedim ilk etapta, ben kalkacaktım. Uyku halinde gel dedim, geldi.

Konu sahibi konunuzda bazı anlatmadığınız detaylar var. Borç nasıl oldu mesela, sizin iletişim sorununuz borçtan sonra mı başladı yoksa başından beri borç var mıydı? Kaç yıllık evlisiniz(kaçırmış olabilirim bunu.) ? Çocuk yok sanırım.

Kendinizi bu kadar sorumlu hissetmeyin. Altın vermişsiniz zaten borç için. Miras hakkınız olan evden asla vermeyin. Şimdiki eşiniz sizden sonra evleneceği yeni eşiyle orda yaşasın istemiyorsanız. Bana eşiniz sizden soğumuş gibi geldi. Evlenirken nasıldınız bilmiyorum ama eşiniz annesine sınır koymayarak, ondan duyduğu size dair olan kötülemelerin de etkisi ile bence iyice soğumuş. Hemen boşanalım demesi de sevmediğini gösteriyor. Karakter olarak da çok alıngan sanırım, ömür geçmez.

Baba evinde borçlu bir dönem geçirdiğinizi söylediniz, orda da kendinizi bu borcu kapatmak için baskı altında hissediyor muydunuz?

Son olarak kendinize eziyet etmeyi bırakın. Annesinin bulacağı biriyle kısa bir zaman sonra düğün haberini duyar da pişman olursunuz.
Ev düzerken oldu, ama hepsini elimizdeki parayla yaptık. Ekstralar televizyon alırken borç edindik ama büyük bir meblağ değil 200k civarı. İletişimsizlik öncesinde de vardı. Örneğin bir şort giydim diyelim; bununla mı gezdin tüm gün. Evet Hayatım bknz: 1 hafta suskunluk. 1 yıldır evliyiz. Çocuk yok hayır.
Baba evinde değilde anne evinde, babam gittikten sonra çok borç altında kaldık. Vergisi maaşlarımıza kesinti. Tabii annem abim reşitti onların üstüneydi onlar ödüyordu ben eve bakıyordum. Baskı hissetmiyordum, hissettirmiyorlardı.

X