Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 2 gündür elim karnıma gitmiyor,utanıyorum bebeğimden,şimdiden üzülmeye başladım,seni seviyorum deyip karnımı sevemiyorum artık,ne yemek yiyorum ne uyuyorum,onu ölüme terketmiş gibiyim,vicdanım sızlıyor...
gece uyumadan önce dua ettim , rüyamda eşimle konuşmuştum,barıştık ve sarılıp ağladık ama rüyaydı benim aklımdan geçenler değildi benim için...
eşimin haberi yok bebeği aldıracağımdan o doğuracağımı sanıyor....
yarın saat 11 de randevum var,önce birilaç vereceklermiş,6 saat sonra kürtaj yapacaklarmış,beni uyutup,keşke o masadan hiç kalkamasam bende gitsem bebeğimin gittiği yere...
aklımdan geçiyor 1 gün daha ertele,1 gün daha ertele,sonra peki?
içimde kocaman bir sıkıntı,alıp başımı gitmek istiyorum uzaklara,kimsenin bulamayacağı uzaklara...
bundan sonra evlenir miyim çocuk sahibi olur muyum bunlar aklıma gelmiyor,düşünmüyorum bile,tek aklıma gelen,bebeğimi aldırdıktan sonra ben nasıl yaşayabilirim,buna gücüm olur mu bilmiyorum...
ama onun geleceğinide mahvetmelerine izin vermem.....
canım yaa...
yalnız kurtaj olurken babasının da rızasını almıyorlar mı?
ben mi yanlış biliyorum?
ya bence yine de babasına söyle kararını be canım...gerek yokmuş,yanımda birinin olması yeterliymiş...
az önce kuzenimle konuştum,kendisi avukat,dün onunla görüşmüş,çocuğu aldırmam konusunda itiraz etmemiş,şimdi msnde ağzıma geleni yazdım,çocuğu sen doğuracaksın ben karışmam sana bıraktım diyor,ben bunu tek başıma yaptım sanki,lanet olsun hepsine,Rabbim inşallah beter etsin onları,ben sabaha kadar uyumadım,nasıl kıyarım bebeğime diye,onun umrunda değilmiş hiç,Allahından bulsun hepsi,bu durumda babası tarafından istenmeyen bir çocuğu dünyaya getirmeye hakkım yok benim,yarın aldırıyorum,bana destek olan ve dua eden herkesten Allah razı olsun.....
az önce kuzenimle konuştum,kendisi avukat,dün onunla görüşmüş,çocuğu aldırmam konusunda itiraz etmemiş,şimdi msnde ağzıma geleni yazdım,çocuğu sen doğuracaksın ben karışmam sana bıraktım diyor,ben bunu tek başıma yaptım sanki,lanet olsun hepsine,Rabbim inşallah beter etsin onları,ben sabaha kadar uyumadım,nasıl kıyarım bebeğime diye,onun umrunda değilmiş hiç,Allahından bulsun hepsi,bu durumda babası tarafından istenmeyen bir çocuğu dünyaya getirmeye hakkım yok benim,yarın aldırıyorum,bana destek olan ve dua eden herkesten Allah razı olsun.....