• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

son 2 gündür elim karnıma gitmiyor,utanıyorum bebeğimden,şimdiden üzülmeye başladım,seni seviyorum deyip karnımı sevemiyorum artık,ne yemek yiyorum ne uyuyorum,onu ölüme terketmiş gibiyim,vicdanım sızlıyor...
gece uyumadan önce dua ettim , rüyamda eşimle konuşmuştum,barıştık ve sarılıp ağladık ama rüyaydı benim aklımdan geçenler değildi benim için...
eşimin haberi yok bebeği aldıracağımdan o doğuracağımı sanıyor....
yarın saat 11 de randevum var,önce birilaç vereceklermiş,6 saat sonra kürtaj yapacaklarmış,beni uyutup,keşke o masadan hiç kalkamasam bende gitsem bebeğimin gittiği yere...
aklımdan geçiyor 1 gün daha ertele,1 gün daha ertele,sonra peki?
içimde kocaman bir sıkıntı,alıp başımı gitmek istiyorum uzaklara,kimsenin bulamayacağı uzaklara...
bundan sonra evlenir miyim çocuk sahibi olur muyum bunlar aklıma gelmiyor,düşünmüyorum bile,tek aklıma gelen,bebeğimi aldırdıktan sonra ben nasıl yaşayabilirim,buna gücüm olur mu bilmiyorum...
ama onun geleceğinide mahvetmelerine izin vermem.....

canım yaa...
yalnız kurtaj olurken babasının da rızasını almıyorlar mı?
ben mi yanlış biliyorum?

içim cızz etti okurken
insalah bir gelişme olurda aldırmazsın bebeğini

yapma gözünü seveyim yaa ne kadar uğraştın ona sahip olabilmek için...
deli oluyorum burda ha.

şimdi sanada kızdım madem böyle problemlerin vardı niye buna sahip olmak için bu kadar uğraşrın bengusu birsürü
yazı yazdık birbirimize diğer topicde .canın çıktı ona sahip olabilmek için.neden önce bebeği yapmak yerine ufak tefekte olsa aradaki problemleri çözmedin.bebekmidir evlilikte problemleri çözecek olan şey ben sindiremiyorum ya...
tamam çok üzgünsün biliyorum ama madem sahip olmak için bu kadar uğraştın bu kadar istedin onu doğurmalısın..ben olsam açta kalsam susuzda kalsam bakardım...koca için doğurulmaz sakın unutma oda bi etkendir yapma yapma..

Allah hakkınızda hayırlısını versin.Rabbim sizin hakkınızda razı olduğunu size sevdirsin.

az önce kuzenimle konuştum,kendisi avukat,dün onunla görüşmüş,çocuğu aldırmam konusunda itiraz etmemiş,şimdi msnde ağzıma geleni yazdım,çocuğu sen doğuracaksın ben karışmam sana bıraktım diyor,ben bunu tek başıma yaptım sanki,lanet olsun hepsine,Rabbim inşallah beter etsin onları,ben sabaha kadar uyumadım,nasıl kıyarım bebeğime diye,onun umrunda değilmiş hiç,Allahından bulsun hepsi,bu durumda babası tarafından istenmeyen bir çocuğu dünyaya getirmeye hakkım yok benim,yarın aldırıyorum,bana destek olan ve dua eden herkesten Allah razı olsun.....

oha yani....
sen bukadar sorumsuz bir adamla bunca zaman nasıl evli kaldın ya...
iyi düşün lütfen bir can gidecek sonuçta bilmiyorum kafam karıştı bu yazdığından sonra.allah yardımcın olsun ne diyeyim...

vicdansızlar :kızgın:
hiç mi Allah korkusu yok ya bu insanların :1closedeyes:
hiç bebek aldırma tarafında değilim asla senağlama
bu şartlar onu gerektiriyor sanırım :çok üzgünüm:

sevgili bengisu,
yaşadıklarının benzerini 2 yıl önce yaşadım. eşim evi terkedip başka bir kadınla yaşamaya başladığında hamile olduğumu öğrendim. bütün aile aldırmam yönünde hem fikir olduk. bu lanet adamdan çocuk doğurulmazdı. hayatın kötülüklerinden hiç bir iz bırakmadan kurtulmak gerekirdi. doğurmam için yalvaran tek kişi kayınvaldemdi. kürtaj için randevu aldık (eşimle) iş yerimde öyle bir sorun çıktı ki birim değiştirdim ve randevuya gidemedim. tekrar randevu alındı bu seferde eşim kardeşinin kanser olduğunu öğrendi. ve üç aylara girdik. yapayanlızdım. her şeyde bir hayır olduğunu düşündüm. öyle acılarım vardı ki dayanamıyordum. apar topar izine ayrıldım. kendimi eve kapattım. uyku uyuyamıyordum. bebek bana uyku yapmaya başladı. hani ilaç alırsın ya her şeyi unutup uyumak için, işte tıpkı öyle oldu. her uyandığımda elimi karnımda buldum. acılarımı onunla konuştum.
bu arada eşim bebeği aldırmam konusunda buluğu her fırsatta baskı yapmaya başladı. onu hiç mi hiç istemedi. oturdum ve şöyle düşündüm, ben çalışan, ayakları üzerinde duran bir kadınım bebeğin tüm sorumluluğunu alabilirim. ve her şeye rağmen doğurmaya karar verdim.
zaman zaman sinir kirizleri geçirdim. zayıfladım, kısacası bitiktim. buna rağmen doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyordu. hamilelik günlerim çok kötü geçti. hayatım boyunca yaşamadığım acıları yaşadım. hamileliğimin 6. ayından sonra eşim arayıp sormaya, ilgilenmeye başladı.
birgün mahkeme için buluştuğumuzda bebek karnımda feci tekmeler atmaya başladı. aralıksı 10 dk. tekmeledi resmen. sonunda dayanamayıp eşimin elini karnıma götürdüm. bebek bir iki tekme daha atıp durdu. eşimi bir sonraki görmemde yine aynı şeyi yaptı.
doğuma bir hafta kala eşim eve geldi. çiçekler getirdi. birlikte ağladık. nefret ettiğim adama sarıldım o akşam. bebeği sağ salim doğurmamı, doğuma mutlu girmemi istediğini söyledi.
bir hafta sonra bebeğim doğdu. dünyalar güzeli oğlum. sanki tüm acılarım silinmişti. onu görünce hiçbirşey düşünmez oldum. ceylan gözlü bebeğim hayatta bana verilen en güzel hediye.
doğumdan 5 ay sonra babasıyla barıştık. yaptığı hatalardan öyle pişmanki hep ezik, hep mahcup.
o istemediği oğluna tapıyor.
her gecenin bir sabahı mutlak var canım.
bebeğin sorumluluğunu tek başına alabilecek güce sahipsen doğur. Rabbim onu sana verdiyse vardır bir hikmeti ilahi.
pişman olacağın hiçbirşey yapma. elin karnına gidip onunla konuşuyorsan bilki o artık hayatında.

az önce kuzenimle konuştum,kendisi avukat,dün onunla görüşmüş,çocuğu aldırmam konusunda itiraz etmemiş,şimdi msnde ağzıma geleni yazdım,çocuğu sen doğuracaksın ben karışmam sana bıraktım diyor,ben bunu tek başıma yaptım sanki,lanet olsun hepsine,Rabbim inşallah beter etsin onları,ben sabaha kadar uyumadım,nasıl kıyarım bebeğime diye,onun umrunda değilmiş hiç,Allahından bulsun hepsi,bu durumda babası tarafından istenmeyen bir çocuğu dünyaya getirmeye hakkım yok benim,yarın aldırıyorum,bana destek olan ve dua eden herkesten Allah razı olsun.....

babasının istememesi o çocuğu doğurmaman için sebep olmamalı.
bilemiyorum ya ne suçu varki o bebeğin.
çok zor bir durum.
Allah yardımcın olsun....
ama lütfen öfkeyle hareket etme,içindeki sesi dinle.
sana sımsıkı tutunmaya çalışan bir bebek var ortada.
ne olur ona kıymadan önce iyi düşün....

Bengusu yaşadıklarını okudukça üzüntümden ağladım, imtiham dünyası diyorlar ya doğru, Rabbim yardımcın olsun, o kadar tedaviler ve uğraşlardan sonra bebeği aldırmak sana çok daha ağır gelecektir. İnan şu an yaşadığın acı hiç kalıyor ben iki bebeğimi de düşükle kaybettiğim için ardından yaşanan psikoloji hiçbir şeyle karşılaştırılmayacak kadar kötü, bebeği aldıracaksan buna hazır ol. Aynı zamanda o adama ve aile çocuk yapılır mı dersen senin de bir parçan o ama eşini ve ailesini en iyi sen tanıyorsun, kararı verecek olan sensin, Rabbim yardımcın olsun, senin ve bebeğin için çok üzgünüm.:çok üzgünüm:

cok üzüldüm durumuna cnm yaa Allah sabır versin yardımcın olsun inş
ben bebegi aldırmandan yana degilim acıkcası durum onu gerektirsede onunla avunursun !
yinede senin kararın daha önemli tabii hayırlısı olsun hakkında inş

sanırım bebeğim hissetti istenmediğini ve lekelenmem başladı eğer kana dönüşürse düşük yapıyorum demektir,ben onu aldırmadan o gitmek istiyor..........

yazıklar olsun öyle anne babaya..! Bumudur erkeklik ya bumudur analık.. Anneliği kirleten böyle insanları allaha havale ediyorum iki canlı bir kadını nasıl böyle üzebiliyorlar nasıl vicdanları el veriyor anlamıyorum ya lanet olsun böylelerine
daha dünyaya gelmeden hayat ona kötü yüzünü gösterdi :( ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok üzüldüm inan inşallah rabbim bir kapıyı kapatıp diğerini açar hakkında hayırlısı olsun canım dualarmız sen ve bebeğinle :(

senağlamanasıl bir imtihandır bu allah sabırlar versin sana canım bence yapma kıyma o bebeğe tamam haklı olabilir söyleyenlerde babasız çocuk büyütmek çok zor gerçekten ama ahirette bunun hesabı var bırak babası zaten veremiycek bu yaptıklarının hesabını sen bari o bebeğe kıyıpta bu vebale girme bence bu bebek yaşama tutunma sebebin olur yokmu hiç seni destekleyen yardımcı olabilecek kimsen ailen... bebeğine sıkı sıkı tutun derim ben sana yinede hakkında hayırlısı olsunn bitanemm..

Back