• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

günahını ödeyemezsin,onun ne suçu var...
öbür tarafta çekeceğin azap,bu dünyada çekeceğin sıkıntıdan çok daha fazladır emin ol...
rüyalarına girmeyecekmi?anne beni neden öldürdün!!!neden yaşama hakkımı elimden aldın demeyecekmi?!!
Pişman olursun ama iş işten geçmiş olur
içinde bir insan var,unutma...

çok zor bir duruma düşürmüş eşin ve ailesi seni..Allah yardımcın olsun...
fakat yazıklarını okurken aklıma birşey düştü...bebek istemenize rağmen olmuyordu hatta tedavi de gördün -yanlış anlamadıysam- ama olmadı bebeğin...ve ayrılmanın eşiğine geldiğiniz bir anda gönderiverdi Allah sana yavrunu....evet barışmanıza , yuvanızı kurtarmanıza vesile olamamış belki ama....bu noktada sana bebeğini nasip etmesinin de bir hikmeti var mı acaba diye düşünmeden edemedim.....Allah'ın bildiği birşey vardır muhakkak..umarım en hayırlı olacak kararı verebilmenize yardımcı olur Allah..

ayrıca arkadaşlara katılıyorum... ailenin ve senin maddi-manevi gücünüz yetiyorsa, büyütüp bakabilirim diyorsan .... hiç düşünme biile derim...

Rabbim doğru yolu gösterir inşAllah tatlım...

allahım bu nasıl bir anne baba:olmaz:
bir insan nasıl oğlunun yuvasını bozmak ister....
neden karışırlarkötükedihüso
allah yardımcın olsun canım....
rabbim sana en doğru kararı verdirsin...
canım bebeği aldırmak isteyişde sana hak verilebilir ama sebebi ne olursa olsun bu bir cineyet olur...
bunu yazmak istemezdim ama bunu hepimizde biliyoruz....
bir ömür boyu pişmanlık içinde vizdan azabı çekmeni istemiyorum....

ey büyük allhım sen arkadaşımıza güzel bir yol gözter...
sen onun yardımcısı ol...hakkında hayırlısı nasılsa öğle olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım bebeği aldırma düşüncen bile içimi sızlattı
maddi manevi gücün ister olsun ister olmasın nasıl böyle bişeyi düşünebilirsin
o bir insan ve allahta ona yaşama şansını verdi
peki bu şansı onun elinden almak sence mantıklı birşey mi
eşinle anlaşamıyor yada herhangi sebeblerle boşanıyo olabilirsin
bu sebeb can almaya değer mi
peki senin eşinin ailesinden ne farkın kalıyor
onlar oğlunun hayatını yıkıyor
sense bebeğinin hayatını yaşama şansını almayı düşünüyorsun
bu hakka adalete sığar mı
istersen cami kapısında el aç dilen bebeğine bakmak için
ama ne olur arkadaşım KATıL olma....

eşim teslim oldum dedi,ailemi tercih ediyorum dedi

şu lafın üstüne hiç bir şey söylenemez
adam seni ve bebeğini ailesi olarak değilde hala 15 yaşındaki bebe gibi anasını babasını ailesi olarak görüyosa söylenebilecek inan hiç bir şey yok :1no2:
allah yardımcın olsun :Saruboceq:
ama bebek için iyi düşün derim babasızda büyütebilirsin
allah sana anne olmayı nasip etmiş kendi ellerinle bu şansını yok etme :teselli:

lütfen yazımı oku lütfen...
Aynı şeyi çok yakınım yaşadı...
Severek evlendiler, kayınvalide ile yaşamaya başladılar. O kocaman eve 1 gelin 1 kaynana aığamadı neler oldu neler onca emek üzerine kurulmuş yuva üstelik 3 aylık evet tam 3 aylık olmuş bebecik babanın annesini tercih etmesi ile alındı hemde gayri resmi olarak yazık oldu o yavruya....

Ne mi oldu aradan 5 sene geçti, bir daha yüz yüze bile gelemez dediğimiz o iki genç bir boşanmadan sonra kimselere güvenemedi. Yıkıntının üzerine başkası ile yenisini kurmak daha zor çünkü. Aile ne kadar istemese de eşler birbirini öyle sevince herkesde onu arıyor. Ama kimse acılarına tanıdık olmuyor malesef. ya tamamen silip atabilmeli yapılan evlilik onca sevgi emek ve bir can... yok olan bir can

Yıllar sonra onlar barıştı hatalarını da aladı ama yanlarında 5 yaşında olacak o çocuk yoktu. Hiç unutulmadı o...

Kınama yok asla. Allah kimseyi böyle bir şey ile sınamasın yaşatmasın. Ama o can olmuş bir kere Allah ayırmasın. Allah tez zamanda hataların anlaşılmasını sağlasın inşallah. Allahım yardımın olsun sabır versin

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben gucum canım benım cok uzuldum..
ama herseyın hayırlısı..
keske evlıkler ımzalar atılırken verılen sozlerle hep hayat boyu surse ama maalesfkı olmuyor..:delphin:
verecegın her karar senın icın yenı baslangıclar getırecektır..:1hug:
ama kendı kararların en guzel hayatı sana hedıye4 edecktır..yanında aılenle bırlıkte huzura kavusacaksın hayırlısylaa:asigim::asigim:
bebek konusnda ben bırsey dıyemıyorum..senın karaın cok onemlı....
dıyebılecgım tek sey babası olcak sahıs yavrusuna ne verebılcekkı..:delphin:
ılerkı hayatında mutluklar dılerımmm.hersey cok guzel olsun senın hayatında.:1hug::1hug::1hug:

benim bildiğim tüm anneler evladının mutluluğunu ister bu nasıl anne?yuvasını dağıtıyor?:kızgın:bide çocuk var:emir_bebek:

selamlar Bengısu,
Elim sureklı klavyeye gıdıp gıdıp geldı .Yazmak ve yazmamak arasında bır turlu karar veremedım.
Umarım her ne karar verıyorsanız bırgun pısmanlıgını yasamazsınz.Ben beş ay önce anne oldum.Hayatımın en guzel gunlerını ve en zor gunlerını bır arada yasıyorum. Annelık tarıfsız bır duygu.Mutus sabır ve sonsuz bır sevgı kaplıyor ruhunuzu. Ama baba olmadan daha dogrusu maddı manevı yaslanacak destek olacak bırı yoksa yanınızda hayat kucucuk bır bebekle çok zorlu bır yokus olabılır. Bebeklı ve bebeksız hayatınızın nasıl olabılecegı ıle alakalı emınım gozunuzun onunden bır suru senaryolar geçmıstır. Tekrar tekrar gozden geçırın ve verdıgınız karar umarım sızı hıç pısman etmez. Bol sanslar dılıyorum. guzellıkler bulsun sızı.

bengusu çok üzüldüm canım ya
inan tüğlerim diken diken oldu
allah öyle bir anaya ve kocaya akıl fikir versin..rabbim islah etsin onları
çok zor bi durum ya ne söyleyeceğimi şaşırdım dondum resmen
inşallah doğru kararı verirsin canım
hakkında hayırlısı neyse o olsun
öyle bir kocada olmaz olsun

arkadaşım durumun çok zor vallla
eşin evlenecek olgunluğa erdiği halde annesini kurduğu ailesinin iç işine karıştırıyorsa daha ondan hayır geleceğini sanmam
annesinede hayret ettim nasıl olurda evladının mutluluğunu istemez anlayamıyorum
yavruna gelince kalbi atıyor diyorsun o bir canlı senin kanınla canınla besleniyor bir cana son vermek gerçektende çok acı bence
lakin senin nasıl bir durumda olduğunu tam bilmediğim için aldır veya aldırma diyemem hangisi hayırlı olursa
çok iyi düşnmen ince eleyip sık dokuman gerek
eşin annesi ölmeden düzelmez bence ve sende belki bida anne olamazsan neolur kendini bundan mahrum etmeye hiç değmez

Çok üzüldüm..Senin adına,karnındaki kalbi atan,canlı adına...
Feci bir durum..Allah yardımcın olsun..
Diğerlerinide Allah ıslah etsin..
Biz burdan ne söylersek söyleyelim..En doğru kararı,umarım verdiğin karar doğru olur..Sen verirsin..
Ve umarımki canını acımaz..
:çok üzgünüm:

çok üzüldüm tatlım senağlamasenağlamasenağlamayaa eşinde hiç vicdan yokmuş o hiçbişeyi haketmiyo.ama lütfen bebeğine kıymayasakkelime:emir_bebek:sonra çok üzülürsün vicdanın ömür boyu peşini bırakmaz.çok yakınıma şahit oldum vicdanen hiç rahat değil gözüne uyku girmiyo.:çok üzgünüm:ayrıca benden kaçırırlar deme bu ülkenin kanunları var. ayrıca bi cana istemeyerekte olsa kıymak çok kötü:1no2:iyi düşün canım benim

öyle üzüldüm ki gözlerimden yaşlar akıyor
insanlar bebek için delirirken olsun diye okadar para pul sabır herşeyini verirken sen olmuş bir canı aldırmak istiyorsun tabi sende haklısın çokyönlü düşünmek lazım fakat ben çoookk üzüldüm inanamazsın aldırma diycem ama yine sen bilirsin hayat senin
bu arada o koca müsvettesinin de taaaa anasının şeyine kadar yolu var anasının da cehenneme kadar

nasıl yazsam nerden başlasam bilemiyorum,içim çok kırık ve canım yanıyor,3-4 hafta önce boşanmanın eşiğinden dönmüştük,hamile olduğumu öğrenmiştik,tekrar bir araya geldik,denedik ama olmadı bir türlü,ailesi aldı benden onu,teslim oldu onlara , bebeğimize rağmen,daha geçen hafta kalp atışlarını duyduk birlikte mutluluktan ağladık,hep konuşup durduk ama bu hafta sonu artık bitti her şey,annesi geldi yuvamı dağıttı,eşim teslim oldum dedi,ailemi tercih ediyorum dedi,şimdi anlaşmalı boşanmanın eşiğindeyiz ve ben o kadar çok istediğim bu bebeğin yarın ya da bir ertesi günü katili olacağım malesef,yani kürtaj olacağım,nasıl kıyacağımı bilmiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın bunu,çok zor ama başka yolu yok,daha anlatmadığım yazamadığım çok şeyler var,ama yazmak istemiyorum,benimde evliğim burda bitti artık....

Ya canim seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm ama sakın o bebeğe kıyma Bak kalp atışlarını bile duymuşsun nasıl bir cana kıyacaksın lütfen yapma bir kere daha düşün bizim gibi bebek isteyipte olamayanları düşün ve bu fırsat belkide hayatında bir kere gelicek belkide ömrünün kalanını bebeğine adarsın kimbilir belki o senin herşeyin olur . Ha bir insanı öldürmüşsün ha karnındaki cana kıymışsın inan bana bunun hiçbir farkı yok üstelik ufacık ve öyle masumki...Lütfen YAPMA!!!senağlama

nasıl yazsam nerden başlasam bilemiyorum,içim çok kırık ve canım yanıyor,3-4 hafta önce boşanmanın eşiğinden dönmüştük,hamile olduğumu öğrenmiştik,tekrar bir araya geldik,denedik ama olmadı bir türlü,ailesi aldı benden onu,teslim oldu onlara , bebeğimize rağmen,daha geçen hafta kalp atışlarını duyduk birlikte mutluluktan ağladık,hep konuşup durduk ama bu hafta sonu artık bitti her şey,annesi geldi yuvamı dağıttı,eşim teslim oldum dedi,ailemi tercih ediyorum dedi,şimdi anlaşmalı boşanmanın eşiğindeyiz ve ben o kadar çok istediğim bu bebeğin yarın ya da bir ertesi günü katili olacağım malesef,yani kürtaj olacağım,nasıl kıyacağımı bilmiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın bunu,çok zor ama başka yolu yok,daha anlatmadığım yazamadığım çok şeyler var,ama yazmak istemiyorum,benimde evliğim burda bitti artık....

senağlama senağlama:1no2: :1no2:kıyamam sana.ne kadar da zor bir durum.erkek denilen zavallılar ne kadar da kolay terkedebiliyorlar.yazık vallahi çok yazık.keşke elimden bişey gelsede yapabilsem.kelin ilacı olsa kendine sürermiş.13.yılımızı bitirdik ve hala tartışmalarımız bitmedi.çocuklarımın hatırına kendimden vazgeçtim artık.
yapmasın ne olur.kıymasın size.annesiyle nereye kadar gidebilir ki şu hayatta.Allah razı olsun annelik yapmış tamam.ama bıraksın artık yakasını.karışmasın hayatına oğlunun.hamilelerin duası kabul olurmuş,red olunmazmış.bence al abdestini(ya da hangi dinden isen onun gereğini)kapan secdeye ve dua et.Rabbim duyacaktır mutlaka sesinizi.
''Rabbim bu yuvanın dağılmasına izin verme.hata sahiblerinin hatalarını görmesini sağla.ve bundan sonra bu ve tüm yuvalara huzur ve mutluluk ver.Rabbim Sen onları ve bizleri koru,gözet.biliyorum senin herşeye gücün yeter.AMİN.''hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
:ecrin_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek:kıymasın yavrucağa.ne olur kıymasın sana.

son 2 gündür elim karnıma gitmiyor,utanıyorum bebeğimden,şimdiden üzülmeye başladım,seni seviyorum deyip karnımı sevemiyorum artık,ne yemek yiyorum ne uyuyorum,onu ölüme terketmiş gibiyim,vicdanım sızlıyor...
gece uyumadan önce dua ettim , rüyamda eşimle konuşmuştum,barıştık ve sarılıp ağladık ama rüyaydı benim aklımdan geçenler değildi benim için...
eşimin haberi yok bebeği aldıracağımdan o doğuracağımı sanıyor....
yarın saat 11 de randevum var,önce birilaç vereceklermiş,6 saat sonra kürtaj yapacaklarmış,beni uyutup,keşke o masadan hiç kalkamasam bende gitsem bebeğimin gittiği yere...
aklımdan geçiyor 1 gün daha ertele,1 gün daha ertele,sonra peki?
içimde kocaman bir sıkıntı,alıp başımı gitmek istiyorum uzaklara,kimsenin bulamayacağı uzaklara...
bundan sonra evlenir miyim çocuk sahibi olur muyum bunlar aklıma gelmiyor,düşünmüyorum bile,tek aklıma gelen,bebeğimi aldırdıktan sonra ben nasıl yaşayabilirim,buna gücüm olur mu bilmiyorum...
ama onun geleceğinide mahvetmelerine izin vermem.....

Back