• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

sevdiğin mutlu olduğun birinden bebeğin yine olur hem sen hem bebk mutlu yaşarsınız böyle birinci evlilikten çekip 2.de mutlu olup bebeği olan birsürü insan var tek erkek o değil ya

canim cok sasirdim ben
hakkinda hayirlisi olsun diyorum
ama bebegini aldiricagini okudum yuregim acidi ne kadar cok istiyordun
ama yapma be guzelim yavrunu kopartma sendenmafoldumben

babasız çocuk büyütmek çok zor birşey ayrıca eski eşiniz ve ailesiyle anlaşmıyorsanız arada eğer çocuk olursa her zaman muhattab olmak zorunda kalıcaksınız bunları iyi düşünün ...çocuk doğmazsa acı çekeceksinişz ama eğer doğarsa çokçok daha bbüyük zorluklar ömür boyu sizn peşinizi bırakmayacaktırççocuğu sen aldın ben aldın davası bayran seyran benim çocuğum senin çocuğun ömür boyu o çocukta 2 arada bir derede kalıp psikolojik sorunlar yaşayacak tabi çekisi hep size kalacak .yaşanmış böyle pekçok hikaaye var duygusal davranıp doğurursanız bunların üstesinden nasıl geleceğinişzide hesaplayın...ama hayat sizin en doğru kararı siz vereceksiniz.

Katılıyorum sonuna kadar. a.s

bu bebeğin ne kadar zor geldiğini çok iyi biliyorum,o kadar tedaviden sonra normal yoldan süpriz yaparak gelmişti....hemde hiç beklemediğimiz bir anda...
bütün bu emeklerin zorlukların farkında olmayan birinden ne koca ne baba olur bence hiç üzülme adam hiçbişeyi takmıyo anladığım kadarıyla ailesinden başka yani evli olduğununbilincinde değil sanırım

eşin bu mucizenin kıymetini bilmedi..kısmeti ayağıyla tepti...
ayrı anne babaların çocuğu olmak çok zor çevremden gördüğüm kadarıyla..hele seninki kadar sorumsuz bi babası varsa ve bu kadar kötü bi babannesi varken daha zor olacaktır eminim...

off...hamiş olduğunu öğrendiğin an ve biraraya geldiğiniz zaman öyle çok sevinmiştim ki anlatamam...lütfen bebek için daha fazla zorlayın, ama olmayacaksada dicek bişi yok tabiki..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...benneyaptımki

lütfen Allah aşkına imtihan oluyorsun o yavruya kıyarak kaybetme
nolur olur babasızda olur
alamazlar senden kimse bakmaz senin dısında hele o kaynana hiç
nolur

Canım Allah yardımcın olsun
Umarım senin için ne doğru kararı verirsin
Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah :Saruboceq:

kızlar duygusal davranıp bengünün aklını karıştırmayalım...adam hamile karısını anası için terketmiş ya ötesi varmı...ondan baba filan olmaz....yeterli imkanaları sağlanmayan bebeklerin dünyaya gelmesine karşıyım...

ya aldırmayınn lütfen kıymayın yawrunuzaa nasibiyle gelir burda binlerce insan çocuk hayaliyle kawrulurken sizn böle bişey yapmanız ayıp günah ayrılın başka şehirde başka hayat kurun kendinizee

bengüü çok üzüldüm canım.
o adama yazacak kelime bulamıyorum..
körolasıca ya nasıl bu kadar dirayetsiz oluyosun..
annene bir laf geçirmek bu kadar mı zor..
ya bırak git sen evinde otur..
hay Allah'ım yaa ne desem hiç bilmiyorum..
onun için ne desem az canım..
senin için çok sevinmiştim..
herşey ne güzel düzeldi yoluna girdi dedim..
senin gibi adamın boynu altında kalsın..
bebeğin vebali de onunla ailesinin olsun..
Allah kahretsin ...

az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....

nasıl yazsam nerden başlasam bilemiyorum,içim çok kırık ve canım yanıyor,3-4 hafta önce boşanmanın eşiğinden dönmüştük,hamile olduğumu öğrenmiştik,tekrar bir araya geldik,denedik ama olmadı bir türlü,ailesi aldı benden onu,teslim oldu onlara , bebeğimize rağmen,daha geçen hafta kalp atışlarını duyduk birlikte mutluluktan ağladık,hep konuşup durduk ama bu hafta sonu artık bitti her şey,annesi geldi yuvamı dağıttı,eşim teslim oldum dedi,ailemi tercih ediyorum dedi,şimdi anlaşmalı boşanmanın eşiğindeyiz ve ben o kadar çok istediğim bu bebeğin yarın ya da bir ertesi günü katili olacağım malesef,yani kürtaj olacağım,nasıl kıyacağımı bilmiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın bunu,çok zor ama başka yolu yok,daha anlatmadığım yazamadığım çok şeyler var,ama yazmak istemiyorum,benimde evliğim burda bitti artık....

pes yani bu kadarıda bi kadın için çok fazla.nasıl sevinmiştik ya ne biçim bi kadınmış ya allah yanına koyarmı bunu.:mymeka:aldırma bebeğini canım kıyma ona..sen bakma cadı kaynanaya:oklava: eşinin içi gidiyordur şimdi..:gitme:

Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın
haysiyetsiz silah dayamıs birde utanmaz
sürünsün inş erkekmiş

yuh yani kocana.ilk msjlarına dayanarak yapma ,şans ver diyecektim ama verme şans falan.ama yavruna kıymana dayanamıyorum.hakkında hayırlısı olsun.allah senin için en doğru olanı versin.keşke eşin biraz çaba harcasaydı.ah bu gayesiz,amaçsız,bilinçsiz erkekler.çok pişman olacak çok vuracak kafasını.

az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....

aman allahım tüylerim diken diken oldu.diyecek bişey bulamıyorum allah haklarından gelsin.eşin kafayı yemiş.kaynananda kıçına kına yaksın..kimsenin hakkı kimsede kalmaz allah büyüktür..

böyle bir aileden adam dan çocuk mu doğurulur bence aldırın şimdi bütün fikrim değişti hiç düşünmruin derim mafya gi bi ne silahı ne tehtidi yta kim bunlar nerde yaşıyoruz siz bunlardan kurtulduğunuza sevini bence üzülmeyin

aklımdan bazen öyle abuk sabuk şeyler geçiyor ki çocuğu düşürdüm desem ama doğursam haberi olmasa of bu gelgitlerden kurtulmam lazım....

canım ileride çocuğunu zor durumda bırakırsın.babasından ayırdın diye sana karşı durur.yapma.doğuracaksan da haberli doğur.seninle alıp veremedikleri ne ki bu kadar .

Back