• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

bengusu canım :asigim:
beraber bu yola baş koymuştuk aynı zamanlarda ameliyat olmuşlardı biliyosun
bende çok şaşkınım ve ne diyeceğimi bilemiyorum :gitme:
diyeceğim o ki en doğru kararı sen ver
senin ailen ne diyo
ve çok merak ediyorum o kayınvaliden bu vebalin altında nasıl kalacak nasıl günahını verecek yuva yıkmanın vede bir çocuğun katili olmanın......................:olmaz:
rabbim ıslah etsin
Allah yardımcın olsun bengü canım :Saruboceq:
dondum kaldım nasıl bir adammış yaaaaaa hadi onu geçtim nasıl bir anne bu :mymeka:

herşeyin normali var bu sizinkiler iyice abartmış gel girlik bir durum yok bence manyak insanların arasında kalmaya gerek yok yine olur bebeğiniz hemde normal birilerinden

az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....

yuh yani, mafya bozuntusu..yok arkadaşım fikrim değişti, o adamın yüzünü bidaha görmemen dileğiyle... :kızgın:

bengusu canım :asigim:
beraber bu yola baş koymuştuk aynı zamanlarda ameliyat olmuşlardı biliyosun
bende çok şaşkınım ve ne diyeceğimi bilemiyorum :gitme:
diyeceğim o ki en doğru kararı sen ver
senin ailen ne diyo
ve çok merak ediyorum o kayınvaliden bu vebalin altında nasıl kalacak nasıl günahını verecek yuva yıkmanın vede bir çocuğun katili olmanın......................:olmaz:
rabbim ıslah etsin
Allah yardımcın olsun bengü canım :Saruboceq:
dondum kaldım nasıl bir adammış yaaaaaa hadi onu geçtim nasıl bir anne bu :mymeka:

ailem de boşanmamı ve bir an önce kürtaj olmamı istiyorlar...

bengu cum hiç bişey diyemiyorum inan çıkarken bunu okuyupta sinir lenmek istemezdim salak adam yaaa o zaten baba olmayı hak etmiyo bırak ALLAH aşıkına alsın oğlu töbe töbeeeeeeeee

Ben olsam bebeğimle yeni bir dünya kurardım kimse alamaz senin elinden yavrunu hak var hukuk var
yapma nolursun

arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum,annemin evine gideceğim bugün,o zaten bu eve gelemez,kilidi de değiştirdik,benden hiç beklemedi polise şikayet edeceğimi,o yüzden benden her şeyi bekliyor eğer bir şey yaparsa....
yarın görüşürüz tekrar.........

herşeyin normali var bu sizinkiler iyice abartmış gel girlik bir durum yok bence manyak insanların arasında kalmaya gerek yok yine olur bebeğiniz hemde normal birilerinden

ya olmassa

yasadiklariniz cok zor Allah gani gani sabir versin tez zamandada o adamdan kurtarsin sizi tanimiyorum sanirim tedavi görerek cocuk sahibi oldunuz burda okudugum kadariyla bu sürec zor bir sürec bu sürecten gecip hamile kalmissiniz simdi kiymayin lütfen o bebeginize Allah im size bu güzelligi bahsetmis simdi ilerde yine bebgim oluir düsüncesiyle veya baska bir düsünceyle bebeginizi aldirirsaniz ve birdaha cocuk sahibi olamassaniz daha cok üzülürsünüz derdi veren rabbim dermanida vericektir elbet lütfen sabredin ve bebeginize kiymayin unutmaynin kürtaj bir cinayettir rabbim sinavinizdan alninizin akiyla cikamyi nasip eder ins

arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum,annemin evine gideceğim bugün,o zaten bu eve gelemez,kilidi de değiştirdik,benden hiç beklemedi polise şikayet edeceğimi,o yüzden benden her şeyi bekliyor eğer bir şey yaparsa....
yarın görüşürüz tekrar.........

allah ıslah etsin.allahın cezası ne olacak kendinden bulsun..

Arkadaşlar bebeği aldırıp aldırmama kararını bengüye bırakalım..
içinde bulunduğu durum çok zor..
devamı gelmeyecek bir ilişki..
ve karşısında insan bile denmiyecek kişiler..
burdaki kimse bile isteye aldır demez..
hiçbirimiz aldırma taraftarı değiliz..
ama kararı ona bırakalım kafası şu an allak bullaktır eminim..
hayat onun kararı da ne olursa saygı gösterelim..

tabiiki saygı gösterelim ama ben de zamanında bebeğinden mecburen de olsa vazgeçmiş biri olarak bu yaptığım için yaşadığım vicdan azabının üzüntünün daha beterini görmedim.Onun bu duyguları ilerde yaşamasını istemiyorum. O yüzden yalvarıyorum ben çok üzüldüm üzülüyorum pişmanım hatta köpek gibi pişmanım biras daha akıllı olamadığım, bir nevi katil olduğum için köpek gibi pişmanım,nolur sen yaşama benim yaşadığım vicdan azaplarını yalvarırım onu aldırma sonunda daha beter üzülebilirsin.Belkide bi daha asla bi evlilik olmayacak senin için anası belli babası belli çok hayırı olacak belki ilerde yaşam sevincin olacak.Düşün demiyorum onu aldırmaktan vazgeç diyorum.Bu acıyı kendine yaşatmaman için.

Son düzenleme:
ya nutkum tutuldu ne söyleyeceğimi bilemiyorum

az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....

Offf bu nasıl bir insan yaa eşiniz inanılmaz:1shok:
Canım ya çok özür dilerim bebeğini aldırma dedim sana ama böylesi bir durum olduğunu bilmiyordum:çok üzgünüm: Ben biraz çocuk konusunda hassasım birde belki geri dönüşü olur pişman olmayasın diye dedim.
Hakkında hayırlısı olsun yaşayan sensin ve kararların senin rabbim yardımcın olsun:çok üzgünüm:

hayırlısı bengusucum gerçekten cok zor bi durum senin için hangisi doğru olacaksa onu yaparsın fikir vermeye gerek yok ama desteğe ihtiyaç duyduğun zaman burda olaağız emin ol buna ne diyelim bir şeyi isterken hayırlısını istemeliyizz değil miii

Bence yapma.. Onlar kazanmış olacak.. Bence eşini karşına al.. Başka biryere taşının değişiklik yapın hayatınızda.. Bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda ağladıysa bence hala seviyor seni.. Annesi bu gün var yarın yok.. ama sizin önünüzde güzel bir hayat var.. Lütfen bir düşün.. Bebeğin sen ve eşin yeşilliller arasında piknik yapıyorsunuz.. Olumlu şeyler düşün.. Ve bebişini aldırma.. Çünki herşey unutulacak ama bu senin psikolojinde hep izi kalacak..Biraz sessiz kal.. Hiç çıtını çıkarma ..üstüne düşme.. Bir süre sonra herşey düzelecek inan bana... Ailesiyle değil eşinle evlisin..Mutluluğun için sağır olmak lazım biraz.. Sen Mutluluğu hakeden birisin.. Kendini yenilmiş olarak kabul etme.. Allah yanında olsun..

alalh yardımcın olsun yurt dısına gidebilcek durumun yokmu orda yeni bi hayat kursan falan

Back