Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....
bengusu canım :asigim:
beraber bu yola baş koymuştuk aynı zamanlarda ameliyat olmuşlardı biliyosun
bende çok şaşkınım ve ne diyeceğimi bilemiyorum :gitme:
diyeceğim o ki en doğru kararı sen ver
senin ailen ne diyo
ve çok merak ediyorum o kayınvaliden bu vebalin altında nasıl kalacak nasıl günahını verecek yuva yıkmanın vede bir çocuğun katili olmanın......................lmaz:
rabbim ıslah etsin
Allah yardımcın olsun bengü canım :Saruboceq:
dondum kaldım nasıl bir adammış yaaaaaa hadi onu geçtim nasıl bir anne bu :mymeka:
yuh yani, mafya bozuntusu..yok arkadaşım fikrim değişti, o adamın yüzünü bidaha görmemen dileğiyle...
herşeyin normali var bu sizinkiler iyice abartmış gel girlik bir durum yok bence manyak insanların arasında kalmaya gerek yok yine olur bebeğiniz hemde normal birilerinden
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum,annemin evine gideceğim bugün,o zaten bu eve gelemez,kilidi de değiştirdik,benden hiç beklemedi polise şikayet edeceğimi,o yüzden benden her şeyi bekliyor eğer bir şey yaparsa....
yarın görüşürüz tekrar.........
az önce dediğim gibi yazmadığım şeyler var bunu dün karakolda ifademde verdim,savcılığın çağırmasını bekliyorum ifademin tekraralınması için,eşim annesi için kafama silah dayadı tehdit etti beni bende şikayetçi oldum,bu saaten sonra biraraya gelmemiz zaten imkansız artık....