Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum,annemin evine gideceğim bugün,o zaten bu eve gelemez,kilidi de değiştirdik,benden hiç beklemedi polise şikayet edeceğimi,o yüzden benden her şeyi bekliyor eğer bir şey yaparsa....
yarın görüşürüz tekrar.........
yapma kıyma o bebeğe.......kürtaj çok günah ne olur iyi düşün........alalh yardımcın olsun yurt dısına gidebilcek durumun yokmu orda yeni bi hayat kursan falan
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum,annemin evine gideceğim bugün,o zaten bu eve gelemez,kilidi de değiştirdik,benden hiç beklemedi polise şikayet edeceğimi,o yüzden benden her şeyi bekliyor eğer bir şey yaparsa....
yarın görüşürüz tekrar.........
yuh yani, mafya bozuntusu..yok arkadaşım fikrim değişti, o adamın yüzünü bidaha görmemen dileğiyle...![]()
ailem de boşanmamı ve bir an önce kürtaj olmamı istiyorlar...
Herkes bebek sana yoldaş olur demiş de bence böyle düşünmek biraz bencillik. Yani o çocuğun yaşayacaklarını düşünmeden, ona sarılırım diye çocuk doğurmak çok bencilce bence. Tabiki kürtaj çok kötü bir şey, hele ki bir bebek sahibi olmak için bu kadar uğraşmışken, ama o çocuğun daha kötü şeyler yaşayacadığını görmek insanı her gün daha da kahretmez mi? Benim tavsiyem maddi durumunu, aileni kendine olan güvenini iyice ölç, tart. Eğer ben çocuğuma gereken eğitimi verebilirim, babasızlığını hissettirmem, baba olmadan da yaşanabileceğini gösteririm diyorsan, doğur tabi, ama sen kendine güvenemiyosan, o çocuk hayatta tek başına kalacaksa doğurmak da pek doğru bir tercih gibi gelmiyor. Gerçekten çok zor bir karar. Hani böyle konuşuyorum, ama başıma gelse ne yapardım hiç bilmiyorum. Umarım hakkında en hayırlısı olur