Boşanıyoruz ama istemiyorum:(

Gerçekten çok mutlu oldum sizin adınıza.

Kesin biri var. Böyle ani değişimlerin tek açıklaması budur malesef. Bir avukatla görüşün en iyisi. Alabildiğiniz alın. Sonra pişman olmayın.

kesinlikle yüzde 99 başkası var,ciddi düşündüğünü bence,yoksa bir erkek maddi sıkıntı stres filan diye boşanmak,boşanma teklifinin sizden gelmesi de rahatlatmış onu bence,kendince olmayan vicdanına iyi gelmis,bosansak da aynı evde fikri bana göre çok saçma geliyor,hayatında biri olduğunu öğrensen, gorusse yanında tepkisiz mi kalacaksın gerçekten

Ne haysiyetsiz adamlar var ,Allah inslh sorsun hakkınızi her zerresine kadar, çok uzuldum adınıza gercekten,pislik herif

Vay be bir de ağlıyor ya şu erkekler var ya öyle böyle değiller hangi konuda okusam hep şaşırıyorum
Yakalanma arifesinde olmanın verdiği mabad tutuşmasından ağlıyor bence onlar.

Evet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdan
Düzelttir sözleşmeyi aylık 25bin ve tefe tüfe oranında artış yazdır. 10bin neye yetecek.

Ev yok, gelir yok, sadece 10 bin lira için o protokole imza atmayın. Vazgeçtim bu şartlarla boşanmaktan, avukatlarla kararlaştıralım,kızımı ve kendimi düşünmek zorundayım deyin. Şu an 10 bin lira ile ev bile kiralanmıyor.böylesine kalleşçe ve dürüstlüğe aykırı bir şekilde boşanmak isteyen bedelini öder. Belli ki biri var ve elbet kokusu çıkar. O zaman kendinizi aptal gibi hissetmemek için tüm haklarınızı alarak boşanın. Lütfen üzülmeyin. Ömrünüzün kalanını böylesi adama vermediğiniz için kendinizi şanslı görün.

Zorluk çekmenizi istemiyorum muş. Adama bak her şeyi planlamış kafasında, Sanki çocuğundan değil de evcil hayvanından ya da saksı çiçeğinden bahsediyor. Yemeğini suyunu ver, iki de ilgilen büyür o kendi kendine. Çalışmana gerek yok otur çocuğa bak... Hayırdır, beraber yaptık çocuğu ben niye tek bakıyorum? Sen kimsin ulan, keyfine eğlenmene bakıyorsun, arkanda kalanlara da şöyle yaparsın böyle idare edersin diyorsun. Evet ben de eminim başka biri var ve yüksek ihtimal o kişiyi ailesi de biliyor.

Çirkef bir kadın olsa bu adamı inim inim inletirdi. Attığı kazığın hesabını sorup ödetip hayata küstürürdü. O akıl veren sevgilisini de saç baş yolardı ama neyse ki siz çok zarif kibar bir kadınsınız. Sadece çocuğunuz için çırpınıyorsunuz çünkü annesiniz. Hayatında, eşim dediğin insana yapacağın son bir iyilik son bir dürüstlük var, itiraf etmek. Bu oldu şu oldu deyip özür dilemek. Siz medeni diyorsunuz ben pişkin diyorum. Medeni insan buralara getirmeden oturup anlatır.

Maddi durum çok çetrefilli, ablasının üzerine olan iş yerinin geliri sakat. Adam sanki başından planlamış gibi mal mülk sıfır. Çocuğundan bu kadar kolay vazgeçen gider yenisinden de bir tane yapar. Olayın sıcaklığıyla verdiği sözleri mutlaka kayda geçirin. Dükkanın geliri hesabına yatacakmış, ya işler iyi gitmezse, kar zarar ortağı mı olacaksınız? Bu adamla baş etmek için avukat şart. Siz de gayet medeni olun ve bırakın dişli bir avukat uğraşsın bununla. Siz üzmek değil uyanık olmanızı istiyorum, sanki bir an önce oldu bittiye getiriyor havası sezdim. Süreci o yönetiyor, niye? Bence bir avukatla görüşün. 10 bin hiç bir şeye yetmez, kira mı ödeyeceksiniz, kreşe mi vereceksiniz, sağlıklı yiyip içecek misiniz? o parayla? Adam atlamış 10 bini duyunca.

Bence anlaşmalı boşanmadan vazgeçin. Mahkemeden sonra bile vazgeçme hakki oluyor belli bir süre içinde. Eşinize de caktirmayin. Tekrar gözden geçirmek istiyorum diyin. Bir dedektif tutun. Kanıtlayan ve fazla fazla payınızı alın.

Eğer almazsaniz verilen sözlerin hepsi uçacak. Sevgili adamın hayatında daha çok söz sahibi olacak. Belki evlenecek belki çocuk yapacak. Siz ve kızınız maddi açıdan zorluk cekerken onlar mutlu mesut yaşayacak. Kızıniz onların maddiyatina da ozenecek. Üstelik çocukları para varken mutlu etmek biraz daha kolay..ne bilim birlikte sinemaya gidersiniz, tatile gidersiniz. Ama diğer türlü siz geçinmek için çalışmak zorunda kalacaksınız. Dar boğazda olacaksiniz. o on bin enflasyonda eriyecek. Avukatsiz bosanmayin. Acimayin acınacak hale gelirsiniz.

Akliniza gelen herseyi hukuk diliyle yani bir avukat araciligi ile protokole yazdırın. Araba mi alacak yazsin oraya 2023 yilinin kasim ayinda araba teslim edilecektir, o zamana kadar da kiralanacaktir diye. Sözlü hicbir vaadine guvenmeyin. En fazla 1-2 sene yapar ondan sonra birakir.

bak canım bu duygusal surecte doğru kararlar veremezsin kendin, belki de çok bunalip bir an olsun ne olacaksa dersin ya da takılıp kalırsın, velhasıl sağlıklı dusunemeyebilirsin,nafakani arttır arabayı da filan tarih diye vs.yazdir, toplu para da almaya çalış, buradaki arkadaşları dinlemezsen çok pişman olacaksın, yok öyle hem senin hayatını yerle bir etsin hem çocuğunun, hem de sadece 10 binle elini kolunu sallayıp keyfine devam etsin, hiç bir karşılığı olamaz yasadiklarinin ama bu yaptıklarının da karşılığı 10 bin olmamalı bence,en azından maddi olarak kızını güvenceye al

Çok net manzara dimi , bu çırpınışım kabullenemedigimden
Cirpinisinizin sebebi 8 senedir emek verdiginiz evliliginiz hakli olarak uzuluyorsunuz. Şunu soyleyebilirim hemen hemen ayni seyleri bende su an yasiyorum. Ama dik durup diger kullanicilarin da dedigi gibi kendi cikarlarinizi korumaya bakin. Belki yazilanlari acimasizca bulabilirsiniz ama duygusalligin zamani degil hem zaman herseyin ilaci Allah yavrunuzla huzurlu, saglikli bir hayat gecirmeyi nasip etsin. Hic uzulmeyin her evlilik bir omur mutlu gidecek diye kaide yok olmayinca olmuyodur.

Cok uzuldum
Ben de baska birinin oldugunu dusunuyorum
Muhakkak bir avukata danisin birlikte hareket edin
Herkes yaptiginin karsiligini bulur ,uzulmeyin

En fazla 1-2 sene yapar ondan sonra birakir.
Sizi çok iyimser gördüm. Boşanma kesinleştikten hemen sonra bakarız ya, hallederiz, o iş bende kafasına geçeceğini düşünüyorum. Adam tıkır tıkır planlı planlı kadını istediği yola sokmuş. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmiş.

Konu sahibi, aklını başına al. Boşanmış annelere sor bakalım 10 bin neye yetiyor? Adamlar nafaka arttırmamak için kırk takla atıyor. Olayın sıcağıyla yaparım ederimler havada uçuşuyor. Şu an sizin acil bugün boşanmanız gerekmiyor ne bu telaş? Planlı programlı yasal danışmanla beraber adım atın. Boşanma sürecini siz belirleyin. Kızına çok düşkün yapmaz etmez demeyin.

+1
Cocugun ihtiyaclarini fazla fazla karsilar belki, benimki karsiliyor ama kadina verilen sozler tutulmuyor.

konu sahibi bak Benim eski eşte guya esyalarimn parasini toplu odeyecekti, kredi vermiyorlar deyip cikti isin icinden. Protokole her ay taksitle odeme yapacagi meblagi altin olarak yazdirdigim icin onu odeyecek sadece. Protokol disina cikmiyolar bilgin olsun. Bendeki eski eş versiyonu bdvde gorup gorebilecegin en iyisi. O da bu kadar işte.

Başka birinin olduğuna o kadar eminim ki. Bir erkek kurulu düzenini çocuğunu, ortada çok ciddi bir sebep yoksa kolay kolay bırakmıyor. Adliye islerinde profesyonelleşmesi rahatlaması bile bunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…