- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
Bakın çifte kumrular gibi olan bir arkadaşımız vardı. O da önce şey demeye başladı x eve geç geliyor, soğuklasti. Adama soruyor yeğeni çok genç yaşta, trafik kazasında vefat etti. Onun ölümünü unutamadım, bunalımdayım diyor. Mesaj, mail hersey normal. Aylarca kadın kendini sorguladı. Sonra adamin sevgilisinin çabalarıyla öğrendi ki kocası aldatıyor. Şimdi boşandı. Şahane de bir sevgilisi var.Ya işte bunu anlatmaya çalışıyorum yok diyoesun diyorum emin ol smdi çıkalım 10 kadına sor herkes aynı şeyi düşünür diyorum ne alakası var elim kimsenin eline değmedi diyor bakıyorum gerçekten çalıştığını da görüyorum ama görmediğim zamanlar da var .gizli gizli karıştırdım çok kez telefonu maillerine kadar baktım ama hiç bir iz bulamadım .aslında görsem de görmesem de hissediyorum kesin biri var ama sanki gözümle gördüğüm zaman daha net olacak mis gibi bende ki yeri.kizim için çok üzülüyorum sürekli baba işte mi , babam nerde , babam gelecek mi diyor aslında şimdi de yok ama en azından sabah uyandığında görüyor aksamlari bı kaç saat görüyor diyordum
Ayyy kocaman sarılıyorum sana öncelikle.
Gerçekten çok güçlü bi kadınsın
Şuanki duygusallığını anlıyorum ama eğer böyle birşey yaparsan çok pisman olursun.
Belliki onun hayatında başka biri var ve sizi çoktan gözden çıkarmış.
Ayrıca sana zerre saygısı yok.
Evi otel gibi kullanır ve çocuğunda büyüdükçe bu anormallikleri fark edip sorgular.
Çocuklar sandığımızdan daha iyi anlıyor ve hissediyor herşeyi. Onu koşulsuz seven ve dimdik bi anneyle büyümesi sevgisi ve sağlıksız büyümesinden iyidir.
Güçlü dur, kendi hayatına mutluluğuna odaklan.
Kızın ve senin için ne gerekiyorsa onu yap
O dediğiniz şeyi asla yapamazsınız ya delirirsiniz ya kanser olursunuz maazallah o yüzden hiç mantıklı değil emin olun,saanirim başka biri var gibi çünkü ortada bi sebep yokSelam herkese , derdimi kısa kisa cümlelerle toparlamaya caliscam.Kafam çok karışık. 1 yıldır ilgisizligin hakim olduğu bir evliliğim var .son 5 ayı ciddi problemlerle sekteye uğradı.Bosanma konuları açıldı kapandı .çok ilgili bizi seven adam gitti bı anda yerini para hırsına bürünmüş tek düşündüğü para olan bı adam geldi .2.5 yaşında kızımız var .eşimle biz anne baba ayrı olan çocuklarız baba görmedik ve hep dedik ki kızımız bizim gibi olmicak şöyle olcak böyle olcak ve bizi terketti resmen .5 aydır evi otel gibi kullanıyor ilk başlarda eve hiç gelmiyordu bazen şehir dışına gidip bı hafta iki hafta gelmediği oldu .son iki üç haftadır da sdece yemeğe geliyor bjrlikte yemek yiyoruz kızımızın uyku saati gelince iş var diyip gidiyor.hic bir şekilde mecburiyet dışında bir konuşmamız olmuyor .aile terapistine gittim yanımda geldi bir kaç seans ama gelmesinin sebebi kendinde bir problem vs gördüğü için değil amaçsız.gecen hafta dedim ki nolcak nereye kadar surcek bu o kadar çabalıyorum niye toparlayamiyoruz diyorum yorgunum diyor birikti birikti diyor , diyorum kızın varken mi yorgunluğunu farkettin bu zamana kadar nerdeydi aklın diyorum susuyor .neyse dedim boşanalim o zaman sevgisiz ilgisiz nasıl olcak sustu .psikolog seansimizsa terapist sordu neye karar verdiniz dedi kendimize saygımızı kaybetmemek için ayrılıcaz falan .bugün gidildi adliyeye benim gözyaşlarım istemsizce akarken o profesyonel bir şekilde ve sanki rahatlama gelmiş gibi herşeyi halletti .ama ben kızıma bunu yalmak istemiyorum yaşadıklarımi yaşasın istemiyorum.burdan daha dönüşü olmaz mı, ya da şunu mu teklif etmeliyim artık beni sevmesi sevmemesi çok umrumda değil evet cok isterdim beni çok seven bana hee konuda yardımcı olan maddi manevi desteği hep üzerimde olan bir adamdı bı anda tanımadığım bir adama dönüş. Kızımızın anne baba bir arada büyümesini istediğim için birbirimize tahammül edemezmiyiz diyip bosansak da aynı evde yaşamaya devam etmeyi teklif etmek istiyorum.en azından kızım uyanınca babasink görecek iki oynascaklar en azından çok calisan eve geç gelen bir baba olarak bilicek .sizce yanlış aşırı duygusal bir tepki mi veriyorum.
Peki son zamanda cinselliğiniz nasıldı? Bir adam yorgun da olsa özlediyse karısını ister sizde durum neydi?Ya işte bunu anlatmaya çalışıyorum yok diyoesun diyorum emin ol smdi çıkalım 10 kadına sor herkes aynı şeyi düşünür diyorum ne alakası var elim kimsenin eline değmedi diyor bakıyorum gerçekten çalıştığını da görüyorum ama görmediğim zamanlar da var .gizli gizli karıştırdım çok kez telefonu maillerine kadar baktım ama hiç bir iz bulamadım .aslında görsem de görmesem de hissediyorum kesin biri var ama sanki gözümle gördüğüm zaman daha net olacak mis gibi bende ki yeri.kizim için çok üzülüyorum sürekli baba işte mi , babam nerde , babam gelecek mi diyor aslında şimdi de yok ama en azından sabah uyandığında görüyor aksamlari bı kaç saat görüyor diyordum
Sonuçta erkekler için de zor boşanmak. Hele çocuk varsa. İnsanlar sevgisi bitse bile kolay kolay cesaret edemiyor ayrılmaya. Hatta aldatan erkeklerin çoğu boşanmak istemiyor düzenim bozulmasın diye. Tabi aşık falan olmadıysa, karşı taraf ne zaman boşanacaksın diye baskı yapmıyorsa.Çok net manzara dimi ,bu çırpınışım kabullenemedigimden
Ben de öyle düşündüm ama ilk yorumlarda gönlünüzü kırmamak için yazmadım hakkınızda hayırlısı olsunah çok teşekkür ederim. Kendimi yedim bitirdim.sabahtsn beri ağlamaktsn harap oldum akşam beş dakka ugradi ve yüzüne vuran o rahatlama duygusu çok incitti beni.ben böyleyken o nasıl böyle olabilir dedim oluyormuş. Kesinlikle lafta saygımızı kaybetmeyelim diyor ama çokdan saygıda bitmiş. Gururumu bile kenara koydum yeter ki kızım mutlu olsun diye ama herkesin aynı şeyi düşünmesi tesadüf olamaz .demekki gerçekten var bişeyler .
Hala eşinizi seviyorsunuz sadece istediğiniz evladınız huzurlu bir ortamda büyüsün, ama manzara çok acıÇok net manzara dimi ,bu çırpınışım kabullenemedigimden
Hatırlayamadigim kadar uzun zaman oldu 8-9 ay ya olmuştur ya da olacaktır.duz 1 yıl bile diyebiliriz sadece bı gece uyurken yakınlaştı en son hatirladigim o ,ve o da çok rahatsız etmişti beni incitmisti yani faydalanır gibi yaklaşması bı gece yarısı.Peki son zamanda cinselliğiniz nasıldı? Bir adam yorgun da olsa özlediyse karısını ister sizde durum neydi?
ah çok teşekkür ederim. Kendimi yedim bitirdim.sabahtsn beri ağlamaktsn harap oldum akşam beş dakka ugradi ve yüzüne vuran o rahatlama duygusu çok incitti beni.ben böyleyken o nasıl böyle olabilir dedim oluyormuş. Kesinlikle lafta saygımızı kaybetmeyelim diyor ama çokdan saygıda bitmiş. Gururumu bile kenara koydum yeter ki kızım mutlu olsun diye ama herkesin aynı şeyi düşünmesi tesadüf olamaz .demekki gerçekten var bişeyler .
Siz hiç dile getirmediniz mi siz yaklaşmak istemediniz mi? 8 9 ay uzun bir süre çünküHatırlayamadigim kadar uzun zaman oldu 8-9 ay ya olmuştur ya da olacaktır.duz 1 yıl bile diyebiliriz sadece bı gece uyurken yakınlaştı en son hatirladigim o ,ve o da çok rahatsız etmişti beni incitmisti yani faydalanır gibi yaklaşması bı gece yarısı.
Yani tek tartışmalarimiz benim adıma ailesiyle planlar yapıyordu ya da ilk benim igrenecegim bir konuyu ablasindan veya başka birinden duyuyordum haliyle sinirlenip sitem ediyordum .zaten evliliğimizin başından beri hep ailesiyle benim.arami kuramadı bu gel büyük bir sorun oldu hayatimizda .ailesine başka konuştu bana başka yakaladım sustum bazen trip attım.trip de atmayalım mı yani herseye de susup oturalım mi anlamı yorum kiO dediğiniz şeyi asla yapamazsınız ya delirirsiniz ya kanser olursunuz maazallah o yüzden hiç mantıklı değil emin olun,saanirim başka biri var gibi çünkü ortada bi sebep yok
Hep yorgun geç vakitte eve geliyordu ve son tartışmalarimiz hep bu yüzden di . İlgilenmiyorsun ona şunu söylüyordum ben sadece anne değilim kadınım benimde ihtiyaçlarımızı beklentilerim var. Hatta ilk beni aldattığını düşünüyorum falan dediğim dönemdi telefonla tuvalete gitmeler falan suphelendiriyorsun benk dedigimde aglamays başlayıp haklısın sana böyle hissettirdigim içi. Ozurdilerim diyordu ve samimi buluyordumSiz hiç dile getirmediniz mi siz yaklaşmak istemediniz mi? 8 9 ay uzun bir süre çünkü
Vay be bir de ağlıyor ya şu erkekler var ya öyle böyle değiller hangi konuda okusam hep şaşırıyorumHep yorgun geç vakitte eve geliyordu ve son tartışmalarimiz hep bu yüzden di . İlgilenmiyorsun ona şunu söylüyordum ben sadece anne değilim kadınım benimde ihtiyaçlarımızı beklentilerim var. Hatta ilk beni aldattığını düşünüyorum falan dediğim dönemdi telefonla tuvalete gitmeler falan suphelendiriyorsun benk dedigimde aglamays başlayıp haklısın sana böyle hissettirdigim içi. Ozurdilerim diyordu ve samimi buluyordum
İyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada arabaLütfen sonda bahsettiğin konuyu kendi sağlığın için teklif dahi etme,aynı evde çocuk için cefakar anne olarak katlanmaya çalışmak zamanla seni yıpratacak ve ne yazıkki şuan deli gibi düşündüğün kızına annelikte yapamayacaksın hıncını çıkaracaksın gün gelince.
Sağlıklı olan boşanmak zaten kağıt üstünde bir evliliğe dönmüş.
Bu kadar hızlı değişimi üzgünüm ama aldatılıyorsunuz,gururlu olun alabileceğiniz herşeyi ilk etapta alın ileride hayatındaki kişi hortlayıp hiçbir şey vermemek için de direticektir.
Kızın ve kendin için maddi olarak ne alabilirsen al derim.
Sen boşanmadan da terkedilmiş gibi yalnızlığı yaşamışsın zaten eminim ki çok güçlü bir şekilde halledeceksin bu süreci.En azından babalık hissi sevgisi varsa boşanınca zaten yine görür ilgilenir kızıyla,içinde yoksa aynı evde yaşamak bile fayda etmez.
Çocuğunuz mutsuz, birbirini sevmeyen iki yabancı ile aynı evde büyümesin,ayakları yere basan gururlu bir kadınla büyüsün.
Sözlerine kanmadan maddi olarak dediğim gibi nafakaya eve kadar ne varsa resmi olarak talep edin.Mağdur olmayın daha fazla.
Lütfen sonda bahsettiğin konuyu kendi sağlığın için teklif dahi etme,aynı evde çocuk için cefakar anne olarak katlanmaya çalışmak zamanla seni yıpratacak ve ne yazıkki şuan deli gibi düşündüğün kızına annelikte yapamayacaksın hıncını çıkaracaksın gün gelince.
Sağlıklı olan boşanmak zaten kağıt üstünde bir evliliğe dönmüş.
Bu kadar hızlı değişimi üzgünüm ama aldatılıyorsunuz,gururlu olun alabileceğiniz herşeyi ilk etapta alın ileride hayatındaki kişi hortlayıp hiçbir şey vermemek için de direticektir.
Kızın ve kendin için maddi olarak ne alabilirsen al derim.
Sen boşanmadan da terkedilmiş gibi yalnızlığı yaşamışsın zaten eminim ki çok güçlü bir şekilde halledeceksin bu süreci.En azından babalık hissi sevgisi varsa boşanınca zaten yine görür ilgilenir kızıyla,içinde yoksa aynı evde yaşamak bile fayda etmez.
Çocuğunuz mutsuz, birbirini sevmeyen iki yabancı ile aynı evde büyümesin,ayakları yere basan gururlu bir kadınla büyüsün.
Sözlerine kanmadan maddi olarak dediğim gibi nafakaya eve kadar ne varsa resmi olarak talep edin.Mağdur olmayın daha fazla.