Boşanıyoruz ama istemiyorum:(

Bakın çifte kumrular gibi olan bir arkadaşımız vardı. O da önce şey demeye başladı x eve geç geliyor, soğuklasti. Adama soruyor yeğeni çok genç yaşta, trafik kazasında vefat etti. Onun ölümünü unutamadım, bunalımdayım diyor. Mesaj, mail hersey normal. Aylarca kadın kendini sorguladı. Sonra adamin sevgilisinin çabalarıyla öğrendi ki kocası aldatıyor. Şimdi boşandı. Şahane de bir sevgilisi var.

ah çok teşekkür ederim. Kendimi yedim bitirdim.sabahtsn beri ağlamaktsn harap oldum akşam beş dakka ugradi ve yüzüne vuran o rahatlama duygusu çok incitti beni.ben böyleyken o nasıl böyle olabilir dedim oluyormuş. Kesinlikle lafta saygımızı kaybetmeyelim diyor ama çokdan saygıda bitmiş. Gururumu bile kenara koydum yeter ki kızım mutlu olsun diye ama herkesin aynı şeyi düşünmesi tesadüf olamaz .demekki gerçekten var bişeyler .

Boşandıktan sonra aynı evde olmak size şimdikinden daha büyük yaralar açar,asla toparlanamazsiniz yapmayın.Kiziniz için dik durun adam tüm gemileri yaktiysa , ayağına gidip yalvarmak sizi olduğunuzdan daha itici ve aşağı gösterir.Bahanelere sığınmayin , gerçekleri görün eşiniz uzun zaman önce sizden vazgeçmiş ,zorla uzatmaları oynamış ama artık tıkanmış.Elde tutmaya çalışmak boş mücadele.Kiziniz için alabildikleriniz kadar alın.Acimayin,kendi geleceğinizi düşünün.

O dediğiniz şeyi asla yapamazsınız ya delirirsiniz ya kanser olursunuz maazallah o yüzden hiç mantıklı değil emin olun,saanirim başka biri var gibi çünkü ortada bi sebep yok

Peki son zamanda cinselliğiniz nasıldı? Bir adam yorgun da olsa özlediyse karısını ister sizde durum neydi?

Çok net manzara dimi , bu çırpınışım kabullenemedigimden
Sonuçta erkekler için de zor boşanmak. Hele çocuk varsa. İnsanlar sevgisi bitse bile kolay kolay cesaret edemiyor ayrılmaya. Hatta aldatan erkeklerin çoğu boşanmak istemiyor düzenim bozulmasın diye. Tabi aşık falan olmadıysa, karşı taraf ne zaman boşanacaksın diye baskı yapmıyorsa.

Ben de öyle düşündüm ama ilk yorumlarda gönlünüzü kırmamak için yazmadım hakkınızda hayırlısı olsun

Peki son zamanda cinselliğiniz nasıldı? Bir adam yorgun da olsa özlediyse karısını ister sizde durum neydi?
Hatırlayamadigim kadar uzun zaman oldu 8-9 ay ya olmuştur ya da olacaktır.duz 1 yıl bile diyebiliriz sadece bı gece uyurken yakınlaştı en son hatirladigim o ,ve o da çok rahatsız etmişti beni incitmisti yani faydalanır gibi yaklaşması bı gece yarısı.

Seni asla üzmek kırmak istemem ama içinde biraz sevgi olan adam böyle saçma davranmaz.
Sadece silkelenip seni daha fazla üzmesine izin vermemen için böyle söylüyorum.
Şimdi çok acıyor ama inan zamanla çok çok daha iyi olacaksın. İyileştikçede herşeyi daha iyi göreceksin şükredeceksin.
Önemli olan kendini bırakma ve kendini hayata kapatma.
Çalışıyormusum bilmiyorum ama birşeylerle meşgul ol. Yeni bi hobi edin.
İşine git, kursa git, enstrüman çalmayı öğren, kitap oku, spora başla, arkadaşlarınla kahve iç ara ara.
Hayat devam ediyor herşeye rağmen

Boşanma avukatıyım ve bir çok davada senin gibi hatta senden daha beter durumda kadınlar gördüm. Duruşmadan önce boşanacağı adamın ayaklarına kapanan bile. Ama bir sene sonra konuştuğumda o hallerine gülüp geçtilet. Hayata dört elle sarılıp tekrar çiçek açtılar.

Sende kızınla birlikte büyüyecek güçleneceksin.

Siz hiç dile getirmediniz mi siz yaklaşmak istemediniz mi? 8 9 ay uzun bir süre çünkü

O dediğiniz şeyi asla yapamazsınız ya delirirsiniz ya kanser olursunuz maazallah o yüzden hiç mantıklı değil emin olun,saanirim başka biri var gibi çünkü ortada bi sebep yok
Yani tek tartışmalarimiz benim adıma ailesiyle planlar yapıyordu ya da ilk benim igrenecegim bir konuyu ablasindan veya başka birinden duyuyordum haliyle sinirlenip sitem ediyordum .zaten evliliğimizin başından beri hep ailesiyle benim.arami kuramadı bu gel büyük bir sorun oldu hayatimizda .ailesine başka konuştu bana başka yakaladım sustum bazen trip attım.trip de atmayalım mı yani herseye de susup oturalım mi anlamı yorum ki

Lütfen sonda bahsettiğin konuyu kendi sağlığın için teklif dahi etme,aynı evde çocuk için cefakar anne olarak katlanmaya çalışmak zamanla seni yıpratacak ve ne yazıkki şuan deli gibi düşündüğün kızına annelikte yapamayacaksın hıncını çıkaracaksın gün gelince.

Sağlıklı olan boşanmak zaten kağıt üstünde bir evliliğe dönmüş.
Bu kadar hızlı değişimi üzgünüm ama aldatılıyorsunuz,gururlu olun alabileceğiniz herşeyi ilk etapta alın ileride hayatındaki kişi hortlayıp hiçbir şey vermemek için de direticektir.
Kızın ve kendin için maddi olarak ne alabilirsen al derim.
Sen boşanmadan da terkedilmiş gibi yalnızlığı yaşamışsın zaten eminim ki çok güçlü bir şekilde halledeceksin bu süreci.En azından babalık hissi sevgisi varsa boşanınca zaten yine görür ilgilenir kızıyla,içinde yoksa aynı evde yaşamak bile fayda etmez.
Çocuğunuz mutsuz, birbirini sevmeyen iki yabancı ile aynı evde büyümesin,ayakları yere basan gururlu bir kadınla büyüsün.
Sözlerine kanmadan maddi olarak dediğim gibi nafakaya eve kadar ne varsa resmi olarak talep edin.Mağdur olmayın daha fazla.

Siz hiç dile getirmediniz mi siz yaklaşmak istemediniz mi? 8 9 ay uzun bir süre çünkü
Hep yorgun geç vakitte eve geliyordu ve son tartışmalarimiz hep bu yüzden di . İlgilenmiyorsun ona şunu söylüyordum ben sadece anne değilim kadınım benimde ihtiyaçlarımızı beklentilerim var. Hatta ilk beni aldattığını düşünüyorum falan dediğim dönemdi telefonla tuvalete gitmeler falan suphelendiriyorsun benk dedigimde aglamays başlayıp haklısın sana böyle hissettirdigim içi. Ozurdilerim diyordu ve samimi buluyordum

Vay be bir de ağlıyor ya şu erkekler var ya öyle böyle değiller hangi konuda okusam hep şaşırıyorum

ikinci teli olabilir , telinde birşey yakalamadım diyorsunuz ama

hiçbir erkek kolay kolay boşanmaya yanaşmıyor eger başkasına aşık olmadigi surece ( normal giden bir evlilikte )

Benzer biseyi bir tanidigim yapti. Bosandi, bosanirken karisina ev ve araba birakti. Adam surekli eski esinin oldugu evde kaliyor kızı icin, yiyor iciyor. Ayrica kendine ait evi ve birde sevgilisi var. Bence cok yipratici bir durum. Eski eşin sevgilisinin olmasini istemiyor bu arada ama kendisi gencecik kizlari koluna takiyor

İyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada araba

İkinci telefonu falan vardır.
Eşinizin hayatında biri olmasa evden bu kadar uzaklaşmaz.
Aranız iyi olmasa bile gelir yatardı bir yerde.
Ki daha önce evden çıkmayan bir adamdı diyorsunuz.
Sizinle çocuk içinde aynı evde falan yaşamaz.
Boşanma sonrası görürsünüz yaninda birini.
Ayrıca lafına, sözüne güvenmeyin, madem bu kadar hevesli boşanmaya, kendinizi, çocuğunuzu güvenceye alın.
Lafta kalmasın, dava dosyasına ekletin, imkanınız varsa bir avukatla görüşün.
Duygusallığı bir kenara bırakıp gerçekçi olun.
Yarın birgün eşiniz sevgilisiyle rahat rahat gezip tozarken siz birde kızınıza maddi sıkıntı yaşamayın. Her şey çok açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…