Ev yada araba yok.bi matbaa dükkanı var uzerind daha önce benim uzerimeydi kapattı kendi adına devam etti isiİyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada araba
Ev yada araba yok . Ortak olduğu bı dükkan kendi uzerine değil ve diğer açtığı dükkanda ablasının üzerine resmi olarak bişey talep edemedim haliyle anlasmali gidince de sadece 10bin nafaka olarak yazıldı dilekceyeİyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada araba
Dükkanın geliri sizin hesabınıza mi yatacak diyor araba da alacak öyle mi diyor ama ayrı yaşayalım manasına mi getiriyor
O ağladığı zamanlar henüz diğer tarafa bağlanmamış daha boşanma düşünmüyor. Şimdi başka dala tutunmuş artık bu dalı bırakabiliyor cesurca. Sizi üzmek değil niyetim asla sadece acaba öyle mi böyle mi diye kendinizi kandırmayın diye yazıyorum. Bazen insan işin içindeyken gözü görmüyor. Sonuçta kaç senelik eş insan konduramıyor.Hep yorgun geç vakitte eve geliyordu ve son tartışmalarimiz hep bu yüzden di . İlgilenmiyorsun ona şunu söylüyordum ben sadece anne değilim kadınım benimde ihtiyaçlarımızı beklentilerim var. Hatta ilk beni aldattığını düşünüyorum falan dediğim dönemdi telefonla tuvalete gitmeler falan suphelendiriyorsun benk dedigimde aglamays başlayıp haklısın sana böyle hissettirdigim içi. Ozurdilerim diyordu ve samimi buluyordum
Neden hep dükkanlar başkasının üzerine başta sizin sonra ablasınınEv yada araba yok.bi matbaa dükkanı var uzerind daha önce benim uzerimeydi kapattı kendi adına devam etti isi
Ev yada araba yok . Ortak olduğu bı dükkan kendi uzerine değil ve diğer açtığı dükkanda ablasının üzerine resmi olarak bişey talep edemedim haliyle anlasmali gidince de sadece 10bin nafaka olarak yazıldı dilekceye
Evet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdanEv yada araba yok.bi matbaa dükkanı var uzerind daha önce benim uzerimeydi kapattı kendi adına devam etti isi
Ev yada araba yok . Ortak olduğu bı dükkan kendi uzerine değil ve diğer açtığı dükkanda ablasının üzerine resmi olarak bişey talep edemedim haliyle anlasmali gidince de sadece 10bin nafaka olarak yazıldı dilekceye
Evet araba alacağım ya da bir müddet kiralarim diyor tabi aslında sözüne itimat edip böyle yapmamalimiydim bı avukatla mi gorusmeliydim çok ani oluyor hersey sagliklo düşünemiyorum bı yandan köyü de olEv yada araba yok.bi matbaa dükkanı var uzerind daha önce benim uzerimeydi kapattı kendi adına devam etti isi
Kötü de olmak istemiyorum yüzyüze bakabilmek istedim ve anlaşmalı kabul ettimEvet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdan
Çok üzgünüm ama yazdıklarınız bana aldatıldığınızı düşündürdü. Ne iş yapıyor bu adam da ne gece ne gündüz evde değil. Nerede hangi ara uyuyor. Tır şoförü falan mı? Eğer değilse kesinlikle ikinci bir evi var
Boşanma avukatıyim dediniz , biz şimdi başvurumuzu yaptık nafaka talebi olarak 10 bin yazdırdım ama mağdur olurmuyum ilerde şimdi burda böyle konuşunca bı gelecek kaygiso yaşamadım değil . çalışmıyorum veSeni asla üzmek kırmak istemem ama içinde biraz sevgi olan adam böyle saçma davranmaz.
Sadece silkelenip seni daha fazla üzmesine izin vermemen için böyle söylüyorum.
Şimdi çok acıyor ama inan zamanla çok çok daha iyi olacaksın. İyileştikçede herşeyi daha iyi göreceksin şükredeceksin.
Önemli olan kendini bırakma ve kendini hayata kapatma.
Çalışıyormusum bilmiyorum ama birşeylerle meşgul ol. Yeni bi hobi edin.
İşine git, kursa git, enstrüman çalmayı öğren, kitap oku, spora başla, arkadaşlarınla kahve iç ara ara.
Hayat devam ediyor herşeye rağmen
Boşanma avukatıyım ve bir çok davada senin gibi hatta senden daha beter durumda kadınlar gördüm. Duruşmadan önce boşanacağı adamın ayaklarına kapanan bile. Ama bir sene sonra konuştuğumda o hallerine gülüp geçtilet. Hayata dört elle sarılıp tekrar çiçek açtılar.
Sende kızınla birlikte büyüyecek güçleneceksin.
Çok üzgünüm ama yazdıklarınız bana aldatıldığınızı düşündürdü. Ne iş yapıyor bu adam da ne gece ne gündüz evde değil. Nerede hangi ara uyuyor. Tır şoförü falan mı? Eğer değilse kesinlikle ikinci bir evi var
Boşanma avukatıyim dediniz , biz şimdi başvurumuzu yaptık nafaka talebi olarak 10 bin yazdırdım ama mağdur olurmuyum ilerde şimdi burda böyle konuşunca bı gelecek kaygiso yaşamadım değil . çalışmıyorum ve
benim üzerime olan firmadan vergi borcu oldugu için kendi üzerine de bi firma oldugu için ablasının üzerine yapmış bunu kendi agzından değilde cok başka şekilde öğrendim.bir diğer dükkan da ortak olmuş ortak oldugu kişiin eşinin üzerine .Neden hep dükkanlar başkasının üzerine başta sizin sonra ablasının
pizza ve matbaaÇok üzgünüm ama yazdıklarınız bana aldatıldığınızı düşündürdü. Ne iş yapıyor bu adam da ne gece ne gündüz evde değil. Nerede hangi ara uyuyor. Tır şoförü falan mı? Eğer değilse kesinlikle ikinci bir evi var
aslında farkındayım her şeyin ve daha 30 yaşında genç bir kadınım kalan ömrümü heba ederek, kendimi bi kedi gibi kenarda sevilmeyi bekleyerek geçirmek istemiyorum . bir tarafım bunu düşünürken kendime kızıyorum mesela annem benim iç,in çok fedakarlık yaptı ve şimdi bakıyorum keşke yapmasaydıda daha mutlu sağlıklı bi annem olsaydı .mutsuzluk onu hep hasta bir anne yaptı . bunun da farkındayım ve bende öyl olmak istemiyorum . ama diğer taraftan da işte konduramadığım için bi mucize olmaz mı diye arayış içine giriyorum. ismek kurslarına gidiyorum , hatta ikinci üni yazıldım bu sene aslında çokca sosyal biriyim . öğrenmeyi gelişmeyi çok seviyorum ama bu süreç o kada agır geldi ki atlatamıyorum ne dogru ne yanlış karar veremiyor hale geldimSeni asla üzmek kırmak istemem ama içinde biraz sevgi olan adam böyle saçma davranmaz.
Sadece silkelenip seni daha fazla üzmesine izin vermemen için böyle söylüyorum.
Şimdi çok acıyor ama inan zamanla çok çok daha iyi olacaksın. İyileştikçede herşeyi daha iyi göreceksin şükredeceksin.
Önemli olan kendini bırakma ve kendini hayata kapatma.
Çalışıyormusum bilmiyorum ama birşeylerle meşgul ol. Yeni bi hobi edin.
İşine git, kursa git, enstrüman çalmayı öğren, kitap oku, spora başla, arkadaşlarınla kahve iç ara ara.
Hayat devam ediyor herşeye rağmen
Boşanma avukatıyım ve bir çok davada senin gibi hatta senden daha beter durumda kadınlar gördüm. Duruşmadan önce boşanacağı adamın ayaklarına kapanan bile. Ama bir sene sonra konuştuğumda o hallerine gülüp geçtilet. Hayata dört elle sarılıp tekrar çiçek açtılar.
Sende kızınla birlikte büyüyecek güçleneceksin.
Kızınızı düşünmek böyle bir şey değil.ah çok teşekkür ederim. Kendimi yedim bitirdim.sabahtsn beri ağlamaktsn harap oldum akşam beş dakka ugradi ve yüzüne vuran o rahatlama duygusu çok incitti beni.ben böyleyken o nasıl böyle olabilir dedim oluyormuş. Kesinlikle lafta saygımızı kaybetmeyelim diyor ama çokdan saygıda bitmiş. Gururumu bile kenara koydum yeter ki kızım mutlu olsun diye ama herkesin aynı şeyi düşünmesi tesadüf olamaz .demekki gerçekten var bişeyler .
Evet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdan
Bir yerde okumuştum ayrılırken daha az seven taraf merhametli konuşur. Onun duyguları bitmiş bir başka tarafa kaymış bile, şimdi vicdanını rahatlatmak için araba ev gibi tekliflerde bulunuyor.
Aynısını yaşadım uykumdan uyandırıp özledim seni diyen sarılan adam 1ay sonra ayrılmak istiyorum dedi. Aylarca sürüncemede kaldık. Hep hislerim başka biri var diyordu. Her tartışmamızda sorduğumda biz öyle insanlar mıyız çok ayıp diyor yalanlar yeminler ediyordu. En son tesadüfen öğrendim evli çocuklu biriyle bir duygusallık yaşamışlar. O zamanda buradaki canım kadınlar beni çok uyardı biri var diye mümkün değil diyordum
Tabiki boşandım. Kendimi buldum, inanılmaz bir gelişme süreci oldu bana iş buldum spora başladım tek başıma ne kadar güçlü olduğumu gördüm.Boşandınız mı?