Boşanıyoruz ama istemiyorum:(

İyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada araba
Ev yada araba yok.bi matbaa dükkanı var uzerind daha önce benim uzerimeydi kapattı kendi adına devam etti isi
İyi ki burda konu açmışım daha dank etmeye başladı. Bugün protokol oluşturduk ve başvurumuzu yaptık.uzerimixs herhangi ev yada araba
Ev yada araba yok . Ortak olduğu bı dükkan kendi uzerine değil ve diğer açtığı dükkanda ablasının üzerine resmi olarak bişey talep edemedim haliyle anlasmali gidince de sadece 10bin nafaka olarak yazıldı dilekceye
Dükkanın geliri sizin hesabınıza mi yatacak diyor araba da alacak öyle mi diyor ama ayrı yaşayalım manasına mi getiriyor

O ağladığı zamanlar henüz diğer tarafa bağlanmamış daha boşanma düşünmüyor. Şimdi başka dala tutunmuş artık bu dalı bırakabiliyor cesurca. Sizi üzmek değil niyetim asla sadece acaba öyle mi böyle mi diye kendinizi kandırmayın diye yazıyorum. Bazen insan işin içindeyken gözü görmüyor. Sonuçta kaç senelik eş insan konduramıyor.

Neden hep dükkanlar başkasının üzerine başta sizin sonra ablasının

Evet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdan

Evet araba alacağım ya da bir müddet kiralarim diyor tabi aslında sözüne itimat edip böyle yapmamalimiydim bı avukatla mi gorusmeliydim çok ani oluyor hersey sagliklo düşünemiyorum bı yandan köyü de ol
Evet sözel olarak ortak olduğum ama resmiyette ortak olduğu kişinin üzerine dükkan yarısını hesaba aticam duzenli dedi ama dilekcede bı rakam belirlemek gerekiyor diyince o an 10 bin çıktı ağzımdan
Kötü de olmak istemiyorum yüzyüze bakabilmek istedim ve anlaşmalı kabul ettim

Ne okudum ben böyle. Aynı evde yaşayacaksanız neden boşanılıyor ? Boşanmanın ne anlamı var. Anne baba figürü gerçek anlam da yok. Sağlıklı anne baba olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Bu adamın yada sizin hayatına biri girse ne olacak? Nasıl bir anlayış nasıl bir düzen kuracaksınız?
Onun hayatın da biri var belli şuan bile gelmemesinden size sevgisinin olmamasından. Biraz gururlu olun yalvarcaksınız neredeyse. Kesinlikle çocuğu bahane etmeyin. Çocuk büyüdükçe herşeyin farkına varıp birşeylerin ters olduğunu anlayacak zaten.

Boşanma avukatıyim dediniz , biz şimdi başvurumuzu yaptık nafaka talebi olarak 10 bin yazdırdım ama mağdur olurmuyum ilerde şimdi burda böyle konuşunca bı gelecek kaygiso yaşamadım değil . çalışmıyorum ve

Neden hep dükkanlar başkasının üzerine başta sizin sonra ablasının
benim üzerime olan firmadan vergi borcu oldugu için kendi üzerine de bi firma oldugu için ablasının üzerine yapmış bunu kendi agzından değilde cok başka şekilde öğrendim.bir diğer dükkan da ortak olmuş ortak oldugu kişiin eşinin üzerine .

aslında farkındayım her şeyin ve daha 30 yaşında genç bir kadınım kalan ömrümü heba ederek, kendimi bi kedi gibi kenarda sevilmeyi bekleyerek geçirmek istemiyorum . bir tarafım bunu düşünürken kendime kızıyorum mesela annem benim iç,in çok fedakarlık yaptı ve şimdi bakıyorum keşke yapmasaydıda daha mutlu sağlıklı bi annem olsaydı .mutsuzluk onu hep hasta bir anne yaptı . bunun da farkındayım ve bende öyl olmak istemiyorum . ama diğer taraftan da işte konduramadığım için bi mucize olmaz mı diye arayış içine giriyorum. ismek kurslarına gidiyorum , hatta ikinci üni yazıldım bu sene aslında çokca sosyal biriyim . öğrenmeyi gelişmeyi çok seviyorum ama bu süreç o kada agır geldi ki atlatamıyorum ne dogru ne yanlış karar veremiyor hale geldim

Evet baba figürü önemli ama sizde onemlisiniz.
Bu dediğiniz senaryoda siz mutsuz olacak ve eşinizin yokluğuna alisamayacak onu unutamayacaksiniz.
Siz nerdesiniz size ne olacak bu senaryoda ?
Hiçbir çocuk duymadım ki ya annem de iyi ki kendini benim için feda etmiş desin.
Bilakis suçluluk hissi uyandırıyor bu çocukta.
Sizde genç bir kadinsiniz sizin de ilgiye sevgiye ihtiyacınız olacak ilerleyen zamanlarda.
Bu denli duyarsız , ailesine sahip çıkamayan, sorumluluk alıp dürüstçe hayatında ne olup bittiğini bile anlatamayan bir adam bırakın naparsa yapsın.

Sizin göreviniz baba evlat arasında köprü olmak kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlamak olsun.
Bence artık eve falan da girmesin bu adam mahrum kalsın bu histen.

Bende 2. Bir telefon olduğunu dusunuyorum
Telefonu arabasında bırakabilir.
Bir kontrol mu etseniz

Reactions: Gif
Kızınızı düşünmek böyle bir şey değil.
Hiç kendinizi kızınızın yerine koydunuz mu mesela?
Ben aynı evde gurursuz bir anne ( siz bu cümleyi yazdınız diye söylüyorum) ve anneme ilgisiz eve gelmeyen nerde olduğu belli olmayan bir babayla büyümeyi tercih etmezdim.
İki ebeveyn profili de bir arada kalıp çocuk yetiştirmeye müsait değil bu şartlarda.
Lütfen geri adım atmayın
Kızınız ileride gururlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir anne ile büyüdüğü için ne kadar şanslı olduğunu düşünecek emin olun..

Eşinizin hayatımda birinin olduğu yedi memleket uzakta olan biri rahatlıkla anlar. Boşanma sürecinde sakin duygusal davranmayın. Hata yapmamak için hemen bir avukatla görüşün ve hiç bir hakkınızda vazgeçmeyin.

Aynı evde yaşama fikrinde çıkarın aklınızdan. Bu şekilde yaşama zamanla sizi mahfeder.

Bir yerde okumuştum ayrılırken daha az seven taraf merhametli konuşur. Onun duyguları bitmiş bir başka tarafa kaymış bile, şimdi vicdanını rahatlatmak için araba ev gibi tekliflerde bulunuyor.
Aynısını yaşadım uykumdan uyandırıp özledim seni diyen sarılan adam 1ay sonra ayrılmak istiyorum dedi. Aylarca sürüncemede kaldık. Hep hislerim başka biri var diyordu. Her tartışmamızda sorduğumda biz öyle insanlar mıyız çok ayıp diyor yalanlar yeminler ediyordu. En son tesadüfen öğrendim evli çocuklu biriyle bir duygusallık yaşamışlar. O zamanda buradaki canım kadınlar beni çok uyardı biri var diye mümkün değil diyordum

Boşandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…