Boşanıyoruz ama istemiyorum:(

Esiniz sizi sevmiyor sizle aynı hayatı paylaşmak istemiyor.
Onu neden istemediği hayatı yasamaya entegre etmek istiyorsunuz.
Tam ters olsa siz istemeseniz kurtulun diyecektik dimi?
Boşanınca Kendini bilen ebeveynLer asla babalık yada annelik görevini bırakmıyor.
Bilakis bosanmadan sonra cocugu ile daha iyi iletisim kurmaya calısan cünkü ev huzursuzlugundan uzaklasmıs ebeveynler de gördük yasadık.
Lütfen sizi istemeyen insanın yolunu acın.

Bana katalog evliligi gibi geldi..

Boşanmayı sizin istediğinizi mi zannediyorsunuz? Ama bu psikolojide de normal. Bunu teklif etmeye zorlamış adam sizi resmen. Adı, bem istemedim olsun diye hep. İstemeyi bırak ölüp bitiyormş boşanma fikrine, sorumlusu siz değilsinix bunu kabul edin öncelikle.
Eve günlerce gelmeyen adama hesap sormadınız mı? Gelince yemek mi hazırlayıp koydunuz önüne? İnanın sizi daha çok üzmek istemiyorum ama.. böyle yapmamalıydınız.

Sacmalamazmisiniz acaba?

Eşini izle ,sadece uzaktan değil ,bildiğin takip et .

Mutsuz bir ailede çocuk büyütmek daha mı iyi sizce? Boşanacağı için rahatlama gelen bi insanla ne kadar sevsem de devam edemem.
Üzülmeniz normal tabiki ama eşinizin ne bi çabası olmuş aranızı düzeltmek için ne de üzülmüş bir hali anlattıklarınıza göre.

Bir arkadaşın dediği gibi üzerinize olan vergi borcunu ödeyip ödemediğini e devletten kontrol edin.Ödemediyse önce onu ödeyin.Aksi taktirde çalışmaya başlarsanız maaşınıza haciz gelir.Ev araba alsanız ona da haciz gelir.Ayrıca 10 bin lira çok az.20 bin isteyin,200 bin TL tazminat isteyin.Onun işini kolaylaştırmayın,ortada kalırsınız beşparasız.Çocuğunuzu da düşünün.

Eksik mi anlatoyorsunuz? Bu nasil bir evlilik adam sadece geceleri geliyor ya da gelmiyor...esinizin nerde ne yaptigindan haberiniz yok hic mi takip etmediniz ya da hangi haltta calisiyorsa gidip bakmadiniz

Cok gecmis olsun. Uzelerek okudum. Bu kadar aceleye gelmeseydi keske demek isterdim ama aslinda cokta aceleye gelmemis zaten evi otel gibi kullanmalar konusmamalar vede cocuk uyuyunca is var deyip kacmalar sanki bir baska kadin var hissiyati olusturdu bende. Sizi uzmek istemem ama öyle ise afedermiydiniz onu dusunun yada o vazgecermiydi. Muhtemelen bosaninca pisman olur. Hayal ettigi gibi olmayacak o "özgür" hayati ama sizleri coktan kaybetmos olacak. Hakkinizda hayirlisi olsun. Uzulmemeye calisin hersey olacagina varir.

Kesin sevgilisi var

konfor alanından çıkmak kötü de olsa her zaman zordur. Maalesef böyle insanlar ya tamamen babalarına benzerler ya da çok çok iyi olurlar. Ortası olmuyor genelde. Benim babamda babasız büyümüş ama şahane bir babadır. Aşır aşırı fedakardor. Kendisinin görmediği her şeyi bize yaptı. Çocuğun böyle bir aile büyüse daha mutsuz olur. Çok zor ama bir an önce toparlan ve çocuğunu mutsuz bir evde büyütme. Dünyanın sonu değil. Zamanla alışacaksın ama bu süreçte kendini de çocuğunu da yıpratma. Ayrıca o kocan olacak bence başka birisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…