Boşanıyoruz ama istemiyorum:(

Bencede biri var

Sadece boşanmak istiyor gibi davranıyor …
Büyük ihtimal başkası var
Yine de teklif et bitmesin de

Yeni sevgilisi ile nasıl tanıştı peki
Bir de çocuğu var mıydı

Boşandınız mı ?

Gerçekten mi maşallah
Ailenizle mi yaşadınız boşandıktan sonra ? Çocuksunuz var mıydı ? Çalışıyor musunuz

Hanımefendi aileniz var mı? anladığım kadarıyla siz çalışmıyorsunuz. Bu adamın sevgilisi var ve sizi 10 bin lirayla kandırıp boşatmaya çalışıyorlar.! Sizi aldatan bir adamın cümlelerine niye inanıyorsunuz ki! Ne araba gelecek ne de başka bir şey. Zaten dükkanı bile kendi üstüne değilmiş. Şimdiki sevgilisinden çocuk yapıp bütün parasını da ona harcayacağına o kadar eminim ki. Lütfen değiştirin anlaşmalı boşanma protokolünüzü. O kadar sinirlendim ve üzüldüm ki o ikisi de hiç mutlu olamasınlar inşallah

Maalesef adam başkasına aşık ve sizinle aynı evde acı çekiyor. Şu an ondan mutlusu yoktur. Ayrıca telefonunu istediğiniz kadar karıştırın, benim eski eş gibi ikinci bir telefon aldıysa ne yapabilirsiniz? O telefonu Bulmanız bile çok zor.

Aldatılıyor ve manipüle ediliyorsunuz. Acil bir avukatla görüşün tüm taleplerinizi yazıya dökün. Adam çok çakal daha boşanmadan her şey başkasının üstüne yapılmış. Aylık enaz 20 bin nafaka toplu tazminat ve araba alın ve mutlaka her şeyi yazdırın...

Eşiniz baya kurnazmış maşallah. Dükkanı bile ortak mal olarak görünmesin diye ablasının üstüne göstermiş. Siz hala aynı evde yaşamaktan bahsediyorsunuz.
Birincisi bu adamın sevgilisi var, bu çok net. Hatta ev açmış bile olabilir ona, eve gelmediğinde onda vakit geçiriyordur. Telefonda yakalamamış olabilirsiniz muhtemelen ikinci telefonu vardır.
İkincisi bu adam gayet her şeyi kafasında planlamış. Sizi 10 bin lira nafaka ile dımdızlak bırakmış, sevginizden, merhametinizden yararlanmış. Çok manipülasyoncu biri belli ki altına araba alacağım falan geçsin onları. Anlaşmalı boşanın biran önce diye sizi kandırıyor.
Şuan güvence olarak ne ev ne araba var elinizde. Bir de kızınız var. Lütfen kızınızın çıkarı için anlaşmalı boşanmaktan vazgeçin. Daha yüksek nafaka, ev veya araba veya toplu bir para isteyin. Ayrıca çalışacaksanız kızınız için kreş parasını da versin.
Adam boşanmak için can atıyor zaten kabul edecektir biraz direndikten sonra. Başkalarına para yedireciğine yaptığı ama bakmadığı çocuğuna yedirsin. Ayy çok sinirlendim eşinize.

Avukat arkadaşlar daha net cevap verir ama mesaj ile bu üzerinde olmayan malları ispat etme şansınız olur mu? Bir işe yarar belki. Bir de sizin üzerinize vergi borcu varsa önce onu kapatması gerekmez mi? O borç da size kalacak. Ek olarak çalışmayan birine 10.000 nafaka çok çok az. Nasıl geçineceksiniz? Bugün ev alırım araba veririm diyor ama boşandıktan sonra vermezse alamazsınız ki. Adamın üstüne hiçbir şey yok. Sigortasını yapmayıp nafakayı da ödeyemiyorum dedi mi dımdızlak kalırsınız. O parayı da alma ihtimaliniz kalmaz. Adam kâğıt üzerinde fakir çünkü. Ne para var ne mal mülk. Unutmayın erkekler eşlerinden boşanırken çocuklarından da boşandıklarını sanıyor.

Sevgilisi ortağının karısı olabilir mi. Dükkan onun uzerineymis ya. Yani iş yerinden biri de olabilir. Bu yüzden farketmemis olabilir kadın.

Evet vergi borcundan kadın hiçbisi yapamaz. Ev alamaz araba alamaz. Kredi cekemez. Detaya hakim değilim ama arkadaşımın babası falan böyle vergi borcundan üstüne hiçbisi alamıyor. Bir tane tarlasi vardı memlekette. Onu icra ile almışlar. Farkedemediler bile. Tarla bir anda gitti.

Konu sahibi büyük ihtimalle siz biraz da blöf yaptınız. Yani içten içe işler iyice ciddiye binince bir yerde eşiniz vazgeçer ve kendine çeki düzen verir zannettiniz ama adamın hayatında başka biri olduğu kesin. O yüzden pişman olmaz.

Biz de eşimle geçen yıl boşanma noktasına geldik. Hatta ben evden git dedim gitti. Sonra ben tekrar düşünelim orta yolu bulalım moduna girdim. O çok kararlıydı. Onun kararlılığı beni deli etti. Nasıl boşanmak ister diye. Çünkü şikayetleri olan bendim. Kusurlu olan oydu. Evi gecindirmeyen, çalışmayan vs vs bir sürü sorun. O ise boşanıp rahatlamak istiyordu adeta. Çoluk çocuğun yükünden de kurtulacak sadece işine odaklanacakti. Bu süreçte yıprandım baya ama her bir araya geldiğimizde oldukça üzgündü. Yine de asla benim sartlarimi kabul etmiyordu. Sonra bir sekilde artık ben de gün almak istedim. Çünkü sürec daha sancılı oluyordu. Ona kalsa bir yıl ayrı yaşayalım istiyordu. Çünkü benim onu çok zorladığımi düşünüyordu. Neyse gün alcaz peotokolu ben hazırladım imza için verdim. Ondan sonra bir yerde dank etti galiba kendi dedi tekrar deneyelim. Bir ay ayrı yaşadık sonra tekrar barıştık.
Yani tamam bekar hayatina tekrar geri dönmek isteyebilir vs vs ama bu kadar net olması kesinlikle başka birini düşündürüyor.

Evet. Benim arkadaşımın da annesinin borcu vardı böyle. O zamanlar eve icraya da geliniyordu. Kadın devlet memuru oldu. Maaşının bir kısmına el koydu devlet. İkamet adresini bile oturduğu ev gösteremiyordu ne yazık ki. Garip garip çözümler bulmak zorunda kalmışlardı. Üzerine hiçbir şey alamıyor, hiçbir şey yapamıyordu.

Büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz ve muhtemelen bunu siz de sezdiniz.
Ancak boşanma sizin için o kadar büyük bir tabu ki kabul etmek istemiyorsunuz.
Siz boşanmış bir ailenin çocuğu olarak bu travmayı tanıyorsunuz ve kızınızı bundan korumak istiyorsunuz.
Ancak emin olun evebeynleri boşanmadığı için böyle bir evliliğin içine hapsedilen çocukların da çok büyük travmaları oluyor.
Hem eşiniz çocukla ilgilendikten sonra boşanmak kızınızın da babasız kalması anlamına gelmeyecektir.
Şimdi de eşiniz aslında var olaarak ama orada olmayarak kızınızı babasız bırakmış durumda.
İyi düşünüp ona göre karar vermelisiniz.

Böyle bir teklifte sakın bulunma. Çünkü birkaç gün susar sonra sonra kavga gürültü olur. Hele bir de aldatmalar başlayınca kendini iyice değersiz hissedersin. Eğer evliliğinizi temelden sarsacak aldatma, bağımlılık, şiddet yoksa ev ayırın bir süre öyle deneyin. Baktınız oluyor boşanırsınız olmazsa da tekrar denersiniz.
Ama bu sürede birbirinizin evine girip çıkmayın çocuk dışında muhatap olmayın. Yani boşanmış gibi yaşayın.

Gerçekten mi maşallah
Ailenizle mi yaşadınız boşandıktan sonra ? Çocuksunuz var mıydı ? Çalışıyor musunuz
Tek başıma yaşıyorum bulunduğumuz evde kaldım o gitti, çocuğum yok benim o nedenle biraz daha kolay olmuş olabilir. Bu süreçte benimle Aynı şeyleri yaşayan o kadar çok insanla tanıştım ki
Buradaki tüm kadınlar haklarınız için çok güzel önerilerde bulunmuşlar
Bu süreçten geçen ve cidden boşanmayı istemeyen bir kadın ruh hali olarak ben sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum. İnanın geçecek hepsi geçecek ben kendimi tanımı fırsatı olarak gördüm bu süreci ve tamamen kendime döndüm oraya bakmamaya düşünmemeye çalıştım bazen krizleri fırsata çevirmek lazım bu hayatınızda belki bir dönüm noktası olacak

şuan bende aynı durumdayim eşim için hayat sadece para kazanmak..henüz bir yola girmedik..aynı evdeyiz ama birlikte değiliz.. yerinde olsam beklerdim..boşan ve bekle o elbet geri dönecek ..ama sen onun bıraktığı yerde olmicaksin.. güven bana kızın için üzülme.. inan bana hem anne hem baba olabilecek kadar güzel bir insansın.. bır çocuğu tek başına büyütmek ne demek bilirim..ama böyle bir adamla kızın için birlesirsen kendi hayatını yokediceksin tecrübeyle sabit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…