10 yıldır tanıdığım 3 yıldır evli olduğum adamla boşanma kararı aldım. Hiç mi tanımadın bu adamı 10 yıldır dediğinizi duyar gibiyim. Tanıdım çok iyi tanıyordum çok da sevdim evlendim. Ama ne olduysa 7 aylık hamileyken karardı hayatımız. Eşim madd(met) kullanmaya başlamış. Tabi anlamamıştım yani şüphelendim ama çözemiyordum ilk başta. Kızım doğdu 1 aylıkken ben acı gerçeği öğrendim masanın üzerinde sızan kocamın telefonuna yakın arkadaşından gelen mesajı okuduğumda, eşimin uyuşturucu bağımlısı olduğunu anladım. Dünyam yıkıldı. Yine de yanında olmaya çalıştım. Seni kurtarıcam dedim elimden geleni yaptım. Ama baktım ki ben kafayı yemeye başlıyorum. Artık yeni bir anneydim ve kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım o evde. Eşim eve gelmiyordu bazen. Geldiği zaman ilgi yoktu kavga dövüş. Masada sızıyordu . Benim üzerime bankalardan borç yapmış haberim yoktu. Herşey çok kötüyken, artık yalvarmamın onu düzelteyim derken kendimi bozmanın Bi anlamı olmadığını acı da olsa öğrendim. Ve Bi gün o evden çıktım, kızım 20 aylık şu an. Ben ağlaya zırlaya evimi eşyalarımı boşalttım. Ve dava açıyorum. Hanımlar bunu anlatma sebebim şu, olmuyor boşuna çabalamayın. Maddeye düşen biri hele ki met içen biri bırakamaz. Kendine de size da hayatı zindan eder..öğrendiğiniz gün uzaklaşın ondan. Benm yaptığım gibi düzelir diye beklemeyin. Olan size oluryor.
Şu an geride perişan ger gün ağlayan bir anne, borçların hepsi üstüne kalmış tek başına mücadele eden bir kadın kaldı
Ailesinin yanında yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadın var.
Ama unutmayın biz güçlüyüz ve yaparız. Unutamıyorum ne sevgimi ne de yaşadıklarımı kolay kolay silemem. Canım çok yanıyor suan.. Ama Bende yapacağım kızım için kendim için umarım benim hikayem birilerine yol gösterir.
Şu an geride perişan ger gün ağlayan bir anne, borçların hepsi üstüne kalmış tek başına mücadele eden bir kadın kaldı
Ailesinin yanında yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadın var.
Ama unutmayın biz güçlüyüz ve yaparız. Unutamıyorum ne sevgimi ne de yaşadıklarımı kolay kolay silemem. Canım çok yanıyor suan.. Ama Bende yapacağım kızım için kendim için umarım benim hikayem birilerine yol gösterir.
Son düzenleme: