- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Canım vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık eşinle beraber sakinleşmek kaydıyla aşılacak bir durum.. Sen ve esin arasında anlaşmazlık cinsel hayatınızada yansımış.. Sen çok çocuksusun açtığın konularda zaten boşanma isteği ilk senin içinden geçmiş konu komşuya malzeme olmadan nasıl sessizce bosanayim diye sormuşsun şimdi yazık ki başına geldiAyrıca diğer konuda kesinlikle haklısın daha çok bu tarz yetiştirilen insanlarda oluyor bencede sanki hep korunması kollanması gereken birşey gibi.. ya artık nasıl bilinç altıma etki ettiyse küçükken Bİ tarafım okulda sıraya çarpınca acaba zarım patlamış mıdır diye panik olmuştum şimdi geldi aklıma..
Sizi döven, sizin canınızı yakan bir insanı nasıl sevebiliyorsunuz?Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..
Bence bu akşamki konuşmanız olumsuz olsa bile hemen tamam ayrilalima gelmeyin. Birbirinize 1 ay verin ve ayrı yaşayın, sonra oturun tekrar konusun. Bu ayrılık size nasıl geldi diye. Ama bu süreçte hiç goruşmeyin ve asla bidaha aileleri araya katmayın. Esinizede söyleyin, ayrılırsak bile süreci birlikte yönetelim bu bizim evliliğimiz diye.Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..
dun senin icin ayetel kursu okudum Allah kabul etsin ne oldu uçakta karsilasma isi varmi bi gelismeKuzum inşallah hakkımızda hayırlısı hiç istemiyorum boşanmayı Allah ım yardım etsin huzurlu bir yuva nasip etsin bize inşallah.. o süreçleri kaldırabilir miyim bilmiyorum hastalık sahibi olurum ben kesin şuan bile nasıl fenayım bir bilsen.. ne olur dua edin..
Daha fazla kendini ezdirme artık sen yapacağını yapmışsın. Gerçi bana naz yapıyor gibi geliyor ama senin her halükarda o seni red ettiği an arkanı dönüp gidecektin yalvarmayacaktın.Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..
Amin :) Cok sevindim barismanizaKızlar uçaktan indik eve geldik yazdıklarınızı okuyamadım yarın okuyacağım cevap vereceğim. Bin dereden su getirerek de olsa barıştık çok şükür canlarım.. inşallah bir daha böyle bir durum yaşamayız şimdi uyumam gerek çok bitkinim.. hepinizi seviyorum inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız.
Kizlar ben de 1 yil cektim bu vajinismus illetini .vajinismus tedavi merkezlerone gidin kadin doguma degil gerekirse 1 bileziginizi satin plun tedavi 1 yilda gecmeyen illet 3 gunde bitti .Bu tamamen piskolojik .Bu derdi yasayan herkesi oyle iyi anliyorum ki Rabbim dusmanima yasatmasincnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerde
sende kendini yapamıyosun diye bu kadar yollara vurma bence burdaki kızlar seni fazla gazladı bence don evine yada baba evine ama ne ara ne sor eve gelse bile hosgeldin de gec odana bu saatten sonra bırak esini bakalım bu sizin icin bi sınav ya kalıcanız ya geciceniz ama sen yapıcagını yaptın artık dur bence
Çok sevindim. Bir ömür mutlu olun inşallah..Kızlar uçaktan indik eve geldik yazdıklarınızı okuyamadım yarın okuyacağım cevap vereceğim. Bin dereden su getirerek de olsa barıştık çok şükür canlarım.. inşallah bir daha böyle bir durum yaşamayız şimdi uyumam gerek çok bitkinim.. hepinizi seviyorum inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?