- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
@yoladevam canım doğru söylüyorsun ama oldu bir kere artık bilmiyorum ikna edebilir miyim ama inşallah ikna ederim. Ben kendimi bir değiştireyim bir öyle deneyelim istiyorum.. çok yanlışım var gerçekten.. inşallah iyi olur herşey..
@1var1yok kuzum inan çok haklısın ama ben değiştiğimi göstermek istiyorum ve başarmak istiyorum bunu.. belki bekleseydim de başka türlü çözülecekti bilmiyorum onu rabbim bilir ama içim kıpır kıpır bekleyemiyorum. Şuan bile nasıl bekliyorum şaşıyorum canım..
@Papatya ve lale belkide en doğru olan boşanmaktır canım belkide puan beklemeyip çekip gitmeliyim ama hem yüreğime söz geçiremiyorum hem boşa gitsin çabam istemiyorum ve değiştiğimi görmesini istiyorum kesinlikle..
@iyivegucluol kuzum çok delilikler yaptım konumun üstüne ahh ahh rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla düzeliriz
@Ahdunya canım büyükler de bıktı bizden artık inan.. ve evet neden onları karıştırdım ki işin içine..
@zencefilli limonata canım hayırlısıyla düzelelim inşallah.. ve inşallah ileride dediğin gibi demem.. çok üzülüyorum kırılıyorum ama kendim ettim kendim buldum..
@mihribanbalik canım benim inşallah barışırız.. dediklerinde sende çok haklısın gerçekten artık bir şekilde onu geri çevirmem gerekiyor bu yoldan inşallah akşam ola hayır ola..
Saat 7 gibi filan bitecek işi kızlar ahh bu ben kendimi nerelere atsam.. çok üzülüyorum kırılıyorum yıpranıyorum ama kendim yaptım ve değişme vakti geldi artık.. bekliyorum şuan sadece bekliyorum..
ne olmus 10 ay olduysa bu bi suc degilki sen bu var diye neden ekendine bu kadar yukleniyosun elinde degil ki sein sen istemezmisin esinle birlikte olmayı ama olmamıs demek birlikte yenmeniz lazım tek basına zaten olmaz bu isler psikoloikArkadaşlar şu durumu hepinize itiraf etme vakti geldi artık... Hepiniz benim için üzülüyorsunuz biliyorum.. Hem bana kızıp hemde üzülüyorsunuz.. Ben vajinismusum.. Eşim hep anlayışla karşıladı beni ama 10 ay oldu ve artık o bundan da etkilendi bide benim darlamalarım derken patladı sonunda sanırım.. Tedavi olacağım ilk işim o barışınca.. İnşallah geçer bu günler..
valla sen bunca cabana ragmen bu bu kadar afilli davranıyosa sende kes biletini kimse vazgecilmez degil 2 aglarsın sonra o uzulsun sen kavga etmis olabilirsin ama kocanında bırakmadın evlililgin icin ugrastın o ne yaptı bırak allah askıan aksama seni aldımı hic konusma don babanın evine sana bundan adam olmaz cok havalanmısKızlar kusura bakmayın hiç cevap verecek halde değildim hala öyle değilim.. ama sizi habersiz bırakmak istemedim o kadar dert ortağı oldunuz bana... beni görünce hiç konuşmadı benimle uçağa bindik uçaktan indir yüz kere konuş dememe rağmen hiç konuşmadı. Sonra araba kiraladı arabaya atladı gitti ilk uçakla geri dön dedi bende orda bekledim bildiğiniz gitti yani arabaya çağırmadı kaldım öyle
Sonra 1 dk geçmeden döndü aldı beni arabaya istemiyorum filan dedi bağırdı çağırdı çok yıpranmış o da bu olaylardan farkettim..
İş için gelmişti malum niye geldin bana engel olacaksın filan dedi bende bir iki dil döktüm sonra o iş için gideceği yerleri dolaşırken bende geldiğimiz ilde avm ye girdim şuan öğlen yemeği yedik arkadaşı da vardı arkadaşı yanımızdan ayrıldıkça lavabo hesap ödemek filan konuşmaya çalıştım.
Çok rezil bir duruma düştük bu saatten sonra ben yapamam dedi sen bana yaptıklarına çok pişman olacaksın filan dedi. Benim laflarından kötü olduğumu görünce de tamam akşam konuşuruz dedi. Şimdi ben avm deyim. O da arkadaşıyla görüşmeye girdi. Beni de çağırdılar ama siz işimize bakın ben buralarda dolaşırım dedim. Arkadaşı bu ilde yaşıyor avm yi tarif etti bana öyle işte akşam ne olacak bilmiyorum.
Ve evet filmlerdeki gibi olmuyormuş.
Bu arasa iş yerine yalan söyledim hastanedeyim bir tanıdığın başında duruyorum diye..
Allah sonumuzu hayır etsin. Hem çok haklı buluyorum onu gerçekten ben hep büyüttüm o kadar anlayışlı davranmasına rağmen küçük olayları gemde korkuyorum ya boşanırsa diye.. ne yapacağımı bilmiyorum etmediğim dua kalmadı
Allah inşallah yuvamızı daim eder.. bakalım.. sizinle paylaşırım.. hayırlısıyla inşallah yuvamız kurtulur çok seviyorum
Eşinin mesleği nedir sakıncası yoksa@yoladevam canım doğru söylüyorsun ama oldu bir kere artık bilmiyorum ikna edebilir miyim ama inşallah ikna ederim. Ben kendimi bir değiştireyim bir öyle deneyelim istiyorum.. çok yanlışım var gerçekten.. inşallah iyi olur herşey..
@1var1yok kuzum inan çok haklısın ama ben değiştiğimi göstermek istiyorum ve başarmak istiyorum bunu.. belki bekleseydim de başka türlü çözülecekti bilmiyorum onu rabbim bilir ama içim kıpır kıpır bekleyemiyorum. Şuan bile nasıl bekliyorum şaşıyorum canım..
@Papatya ve lale belkide en doğru olan boşanmaktır canım belkide puan beklemeyip çekip gitmeliyim ama hem yüreğime söz geçiremiyorum hem boşa gitsin çabam istemiyorum ve değiştiğimi görmesini istiyorum kesinlikle..
@iyivegucluol kuzum çok delilikler yaptım konumun üstüne ahh ahh rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla düzeliriz
@Ahdunya canım büyükler de bıktı bizden artık inan.. ve evet neden onları karıştırdım ki işin içine..
@zencefilli limonata canım hayırlısıyla düzelelim inşallah.. ve inşallah ileride dediğin gibi demem.. çok üzülüyorum kırılıyorum ama kendim ettim kendim buldum..
@mihribanbalik canım benim inşallah barışırız.. dediklerinde sende çok haklısın gerçekten artık bir şekilde onu geri çevirmem gerekiyor bu yoldan inşallah akşam ola hayır ola..
Saat 7 gibi filan bitecek işi kızlar ahh bu ben kendimi nerelere atsam.. çok üzülüyorum kırılıyorum yıpranıyorum ama kendim yaptım ve değişme vakti geldi artık.. bekliyorum şuan sadece bekliyorum..
Başla bitanem bak bende diyordum hep inşallah başlarım filan diye hatta konularımda da var hemen kapatmışlardı konumu din içerikli olduğu için hep kendime kılıflar uydurdum inşallah başlarım diyip durdum şimdi öyle bir sille yedim ki rabbim yakarışlarımı çok fazla duydu.. inşallah tez zamanda başlarsın.. dualarıma sizi de katacağım..İnanır mısın ben namazı braktıgım zaman herşey cıkmaza giriyo anlıyorum ki rabbim ona yönelmem için bazı şeylerle imtihan ediyor beni namazını kıl brakma insanın en güzel dostu namaz inşallah bende geri başlarım
Bende çok yenik düştüm ne kulplar buldum kendime inşallah tez zamanda başlarsın kuzum dua edeceğimAynen cnm sende bize dua et inşallah bende cok istiyorum nefsime yenik düşüyorum.
Öyle yapacağım canım bir barışsak hayırlısıyla inşallah.. haberdar ederim kuzum..Saol cnm bnm bizi gelişmelerden haberdar et.o senin sorun bi arkadaşta da vardı doktora git cnm bu ayıpbutanılacak bişey değil
Hala avmde bi başına saatin 7 olmasınımı bekliyorsunÖyle yapacağım canım bir barışsak hayırlısıyla inşallah.. haberdar ederim kuzum..
Kızlar kusura bakmayın hiç cevap verecek halde değildim hala öyle değilim.. ama sizi habersiz bırakmak istemedim o kadar dert ortağı oldunuz bana... beni görünce hiç konuşmadı benimle uçağa bindik uçaktan indir yüz kere konuş dememe rağmen hiç konuşmadı. Sonra araba kiraladı arabaya atladı gitti ilk uçakla geri dön dedi bende orda bekledim bildiğiniz gitti yani arabaya çağırmadı kaldım öyle
Sonra 1 dk geçmeden döndü aldı beni arabaya istemiyorum filan dedi bağırdı çağırdı çok yıpranmış o da bu olaylardan farkettim..
İş için gelmişti malum niye geldin bana engel olacaksın filan dedi bende bir iki dil döktüm sonra o iş için gideceği yerleri dolaşırken bende geldiğimiz ilde avm ye girdim şuan öğlen yemeği yedik arkadaşı da vardı arkadaşı yanımızdan ayrıldıkça lavabo hesap ödemek filan konuşmaya çalıştım.
Çok rezil bir duruma düştük bu saatten sonra ben yapamam dedi sen bana yaptıklarına çok pişman olacaksın filan dedi. Benim laflarından kötü olduğumu görünce de tamam akşam konuşuruz dedi. Şimdi ben avm deyim. O da arkadaşıyla görüşmeye girdi. Beni de çağırdılar ama siz işimize bakın ben buralarda dolaşırım dedim. Arkadaşı bu ilde yaşıyor avm yi tarif etti bana öyle işte akşam ne olacak bilmiyorum.
Ve evet filmlerdeki gibi olmuyormuş.
Bu arasa iş yerine yalan söyledim hastanedeyim bir tanıdığın başında duruyorum diye..
Allah sonumuzu hayır etsin. Hem çok haklı buluyorum onu gerçekten ben hep büyüttüm o kadar anlayışlı davranmasına rağmen küçük olayları gemde korkuyorum ya boşanırsa diye.. ne yapacağımı bilmiyorum etmediğim dua kalmadı
Allah inşallah yuvamızı daim eder.. bakalım.. sizinle paylaşırım.. hayırlısıyla inşallah yuvamız kurtulur çok seviyorum
cnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerdeP PME2013 inanacağım kuzum inşallah.. bu olay tekrar namazıma başlamama vesile oldu bir tek ona seviniyorum
@1var1yok aminnn tek isteğim o ama eşim çok katı.. canım evet karşısında kararlı ve ikna edici bir konuşma yapmalıyım ağlayıp sızlamadan inşallah..
limoncu28 evet kuzum maalesef öyle böyle havalanmak değil ama eşim çok fevridir birden kestirip atar en sevmediğim huyu bu ve maalesef bende de uyguluyor.. canım vajinismus konusunda bana çok anlayışlı davrandı eşim gerçekten..
SendebenBendesen canım hastanelerle işi oluyor öyle diyim sana.. malzeme satıyor hastanelere..
Yok arabanın anahtarı bendeydi arabada oturuyorum canımHala avmde bi başına saatin 7 olmasınımı bekliyorsun
Canım her kelimende haklısın zaten Allah korusun boşanma olursa öyle teselli edeceğim kendimi.. inşallah bir an önce düzelir evliliğimiz benim bu hallerim.. ben düzelince o da düzelir diye umuyorum..Daha önce yorum yazmadım ama ara ara bakıyordum olaylar ne oldu diye. Akşam konuşacakmışsınız. Önce eşinizden habersiz gelip öğle arasında vs arkadaşı yanından ayrıldığında konuşmaya çalıştığınız için özür dileyin, iki ara bir dere başka şehirde görüşeceğiniz için de teşekkür edin. Az çok anladığım kadarıyla hem yeni evli oluşunuzdan kaynaklı hemde sizin darlamalarınızdan tam olarak aile olamamışsınız. Kimse boşanmak için evlenmez eski konunuza baktım eşiniz de bir yerde elini kolunu sallaya sallaya konuşmuş elini indirmesini söyleyince yüzünüze indireceğini söylemiş. Resmen şiddet yanlısı. Yani ne olursa olsun bir erkeğin böyle söylemesi hoş değil. O yüzden hep suçlu sizmişsiniz de peşinden koşuyormuş gibi olmasın. Sadece aşkını sevgini eşini kaybetmemek adına konuş. Kimse vazgeçilmez değildir, hele ki şiddet meyilli konuşan birisi.
Canım doğru söylüyorsun bu akşam da bir konuşalım da hayırlısıyla ahh ahh gün bitti ben bittim resmen.. inşallah değer sonucuna..cnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerde
sende kendini yapamıyosun diye bu kadar yollara vurma bence burdaki kızlar seni fazla gazladı bence don evine yada baba evine ama ne ara ne sor eve gelse bile hosgeldin de gec odana bu saatten sonra bırak esini bakalım bu sizin icin bi sınav ya kalıcanız ya geciceniz ama sen yapıcagını yaptın artık dur bence
Ayrıca diğer konuda kesinlikle haklısın daha çok bu tarz yetiştirilen insanlarda oluyor bencede sanki hep korunması kollanması gereken birşey gibi.. ya artık nasıl bilinç altıma etki ettiyse küçükken Bİ tarafım okulda sıraya çarpınca acaba zarım patlamış mıdır diye panik olmuştum şimdi geldi aklıma..cnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerde
sende kendini yapamıyosun diye bu kadar yollara vurma bence burdaki kızlar seni fazla gazladı bence don evine yada baba evine ama ne ara ne sor eve gelse bile hosgeldin de gec odana bu saatten sonra bırak esini bakalım bu sizin icin bi sınav ya kalıcanız ya geciceniz ama sen yapıcagını yaptın artık dur bence
Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..Şaka gibisiniz. Boşanmak dünyanın sonu değil. Bir kendinize gelin. Adam size defalarca şiddet uygulamış, neler çektirmiş, siz boşanmayayım diye yalvarıyorsunuz, ayaklarına kapanıyorsunuz.
Biraz gururlu olun lütfen.
Ve kabullenin. Sizin sağlıklı bir ilişkiniz zaten yoktu. Şiddetin olduğu yerde ilişkiden, iletişimden bahsedilemez bile.
Kendi içinizde "vajinusmusluydum, çok üstüne gittim, kıskandım, bunalttım" diye eşinizi suçsuz çıkartmaya çalışmayın.
Terapilerinize devam edin ve hem eşiniz hem siz kendi yollarınızı çizin. İkinizin ruh sağlığı için bu en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?