Boşanıyorum sanırım kesin artık..

İnşallah Allah kalbine bir merhamet verir de seni daha fazla üzmez,boşanıcaz diye diretip..
Ama sana şunu söyleyim ve bunu bari yap; karşısında ezilip bükülme tamam mı.. yani ağlamaklı yalvar yakar bir şekilde ondan medet umma..
Kalpleri yumuşatan Allah.. ondan başkasından medet umma..
3-4 gündür Ona yalvarışların, çabaların bana ters şeyler, zira çok büyük bir kabahatin yok..
Aklını başına al ve güçlü dur dimdik dur karşısında..
Her şey olacağına varır unutma.

ne olmus 10 ay olduysa bu bi suc degilki sen bu var diye neden ekendine bu kadar yukleniyosun elinde degil ki sein sen istemezmisin esinle birlikte olmayı ama olmamıs demek birlikte yenmeniz lazım tek basına zaten olmaz bu isler psikoloik

valla sen bunca cabana ragmen bu bu kadar afilli davranıyosa sende kes biletini kimse vazgecilmez degil 2 aglarsın sonra o uzulsun sen kavga etmis olabilirsin ama kocanında bırakmadın evlililgin icin ugrastın o ne yaptı bırak allah askıan aksama seni aldımı hic konusma don babanın evine sana bundan adam olmaz cok havalanmıs

Eşinin mesleği nedir sakıncası yoksa

P PME2013 inanacağım kuzum inşallah.. bu olay tekrar namazıma başlamama vesile oldu bir tek ona seviniyorum

@1var1yok aminnn tek isteğim o ama eşim çok katı.. canım evet karşısında kararlı ve ikna edici bir konuşma yapmalıyım ağlayıp sızlamadan inşallah..

limoncu28 evet kuzum maalesef öyle böyle havalanmak değil ama eşim çok fevridir birden kestirip atar en sevmediğim huyu bu ve maalesef bende de uyguluyor.. canım vajinismus konusunda bana çok anlayışlı davrandı eşim gerçekten..

SendebenBendesen canım hastanelerle işi oluyor öyle diyim sana.. malzeme satıyor hastanelere..

İnanır mısın ben namazı braktıgım zaman herşey cıkmaza giriyo anlıyorum ki rabbim ona yönelmem için bazı şeylerle imtihan ediyor beni namazını kıl brakma insanın en güzel dostu namaz inşallah bende geri başlarım

Başla bitanem bak bende diyordum hep inşallah başlarım filan diye hatta konularımda da var hemen kapatmışlardı konumu din içerikli olduğu için hep kendime kılıflar uydurdum inşallah başlarım diyip durdum şimdi öyle bir sille yedim ki rabbim yakarışlarımı çok fazla duydu.. inşallah tez zamanda başlarsın.. dualarıma sizi de katacağım..

Aynen cnm sende bize dua et inşallah bende cok istiyorum nefsime yenik düşüyorum.

Saol cnm bnm bizi gelişmelerden haberdar et.o senin sorun bi arkadaşta da vardı doktora git cnm bu ayıpbutanılacak bişey değil

Saol cnm bnm bizi gelişmelerden haberdar et.o senin sorun bi arkadaşta da vardı doktora git cnm bu ayıpbutanılacak bişey değil
Öyle yapacağım canım bir barışsak hayırlısıyla inşallah.. haberdar ederim kuzum..

Daha önce yorum yazmadım ama ara ara bakıyordum olaylar ne oldu diye. Akşam konuşacakmışsınız. Önce eşinizden habersiz gelip öğle arasında vs arkadaşı yanından ayrıldığında konuşmaya çalıştığınız için özür dileyin, iki ara bir dere başka şehirde görüşeceğiniz için de teşekkür edin. Az çok anladığım kadarıyla hem yeni evli oluşunuzdan kaynaklı hemde sizin darlamalarınızdan tam olarak aile olamamışsınız. Kimse boşanmak için evlenmez eski konunuza baktım eşiniz de bir yerde elini kolunu sallaya sallaya konuşmuş elini indirmesini söyleyince yüzünüze indireceğini söylemiş. Resmen şiddet yanlısı. Yani ne olursa olsun bir erkeğin böyle söylemesi hoş değil. O yüzden hep suçlu sizmişsiniz de peşinden koşuyormuş gibi olmasın. Sadece aşkını sevgini eşini kaybetmemek adına konuş. Kimse vazgeçilmez değildir, hele ki şiddet meyilli konuşan birisi.

cnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerde

sende kendini yapamıyosun diye bu kadar yollara vurma bence burdaki kızlar seni fazla gazladı bence don evine yada baba evine ama ne ara ne sor eve gelse bile hosgeldin de gec odana bu saatten sonra bırak esini bakalım bu sizin icin bi sınav ya kalıcanız ya geciceniz ama sen yapıcagını yaptın artık dur bence

Canım her kelimende haklısın zaten Allah korusun boşanma olursa öyle teselli edeceğim kendimi.. inşallah bir an önce düzelir evliliğimiz benim bu hallerim.. ben düzelince o da düzelir diye umuyorum..

Canım doğru söylüyorsun bu akşam da bir konuşalım da hayırlısıyla ahh ahh gün bitti ben bittim resmen.. inşallah değer sonucuna..

Ayrıca diğer konuda kesinlikle haklısın daha çok bu tarz yetiştirilen insanlarda oluyor bencede sanki hep korunması kollanması gereken birşey gibi.. ya artık nasıl bilinç altıma etki ettiyse küçükken Bİ tarafım okulda sıraya çarpınca acaba zarım patlamış mıdır diye panik olmuştum şimdi geldi aklıma..

Şaka gibisiniz. Boşanmak dünyanın sonu değil. Bir kendinize gelin. Adam size defalarca şiddet uygulamış, neler çektirmiş, siz boşanmayayım diye yalvarıyorsunuz, ayaklarına kapanıyorsunuz.

Biraz gururlu olun lütfen.

Ve kabullenin. Sizin sağlıklı bir ilişkiniz zaten yoktu. Şiddetin olduğu yerde ilişkiden, iletişimden bahsedilemez bile.

Kendi içinizde "vajinusmusluydum, çok üstüne gittim, kıskandım, bunalttım" diye eşinizi suçsuz çıkartmaya çalışmayın.

Terapilerinize devam edin ve hem eşiniz hem siz kendi yollarınızı çizin. İkinizin ruh sağlığı için bu en doğrusu.

Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…