Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Burdayım bekliyorum
Girip sadece barıştık diyebilirsin tek tek anlatmana gerek yok

Herşeyi ailelere duyurmak zorunda olmadığınızı bilin. Yoksa barışsanız bile çok yara alırsınız

eşim öyle demiş anlaşmalı boşanma için konuşulsun demiş. beni ara yazdım aramadı da.. bilmiyorum ya yazık herşeyi bir kalemde silebiliyor ben öyle yapamıyorum
Bu kadar gurursuzluğu nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize şaşkınım!
23 yaşında genceciksin üstelik çocuğunuz da yok,
Bakın..lütfen acil psikolojik yardım alın.
Mazoşist olabilir misiniz??

Kızlar kusura bakmayın hiç cevap verecek halde değildim hala öyle değilim.. ama sizi habersiz bırakmak istemedim o kadar dert ortağı oldunuz bana... beni görünce hiç konuşmadı benimle uçağa bindik uçaktan indir yüz kere konuş dememe rağmen hiç konuşmadı. Sonra araba kiraladı arabaya atladı gitti ilk uçakla geri dön dedi bende orda bekledim bildiğiniz gitti yani arabaya çağırmadı kaldım öyle
Sonra 1 dk geçmeden döndü aldı beni arabaya istemiyorum filan dedi bağırdı çağırdı çok yıpranmış o da bu olaylardan farkettim..

İş için gelmişti malum niye geldin bana engel olacaksın filan dedi bende bir iki dil döktüm sonra o iş için gideceği yerleri dolaşırken bende geldiğimiz ilde avm ye girdim şuan öğlen yemeği yedik arkadaşı da vardı arkadaşı yanımızdan ayrıldıkça lavabo hesap ödemek filan konuşmaya çalıştım.

Çok rezil bir duruma düştük bu saatten sonra ben yapamam dedi sen bana yaptıklarına çok pişman olacaksın filan dedi. Benim laflarından kötü olduğumu görünce de tamam akşam konuşuruz dedi. Şimdi ben avm deyim. O da arkadaşıyla görüşmeye girdi. Beni de çağırdılar ama siz işimize bakın ben buralarda dolaşırım dedim. Arkadaşı bu ilde yaşıyor avm yi tarif etti bana öyle işte akşam ne olacak bilmiyorum.

Ve evet filmlerdeki gibi olmuyormuş.

Bu arasa iş yerine yalan söyledim hastanedeyim bir tanıdığın başında duruyorum diye..

Allah sonumuzu hayır etsin. Hem çok haklı buluyorum onu gerçekten ben hep büyüttüm o kadar anlayışlı davranmasına rağmen küçük olayları gemde korkuyorum ya boşanırsa diye.. ne yapacağımı bilmiyorum etmediğim dua kalmadı

Allah inşallah yuvamızı daim eder.. bakalım.. sizinle paylaşırım.. hayırlısıyla inşallah yuvamız kurtulur çok seviyorum

Anladığım kadarıyla çok bunaltmışsın adamı...ve anladığım kadarıyla o kafasında gerçekten bitirmiş...boşanmasanız bile tam düzeleceğini sanmıyorum, ve dürüst olayım adam seni sevmiyor gibi,seven insan bu kadar uzatmaz boşanma davası açmaz....sizin en büyük yanlışınız da şuan onun resmen ayaklarına kapanmış olmanız...hatalı olsanız da azıcık dik durun yahu

Bence uzlaşma yoluna varırsınız..
Ama sana şunu söyleyeyim çok taviz verdin.
Bundan sonra bütün düşüncelerini,fikirlerini sana kabul ettirmeye çalışacak..
Senin üzerinde egemenlik kurmaya çalışacak..
Keşke bu kadar üzerine düşmeyip, bu kadar peşinde dolanmasaydın..
O da aklı selim düşünüp böyle bir olay boşanma sebebimiz olamaz deyip seninle iletişime geçebilirdi..
Ama şimdi ne yapsam ne etsem de beni bırakmaz deyip seni üzebilir hakkınızda hayırlısı bakalım..

İnş diyelim...ama şu var ki patlak vermiş bu ilişkide çokça yalvarmaları yakarmalar olmuş...çözemediğim bi hal var elinizde ısrarla sizi istemeyişi...bence hiç oraya gitmemeliydiniz Siz baktınız tlf CV vermedi ona duygularımızı anlatan bi msj yazıp beklemeliydiniz....asıl olan şu ki ben olsaydım ondan evvel o davayı açmıştım.....

Son duruma göre, sen üzerine düştükçe bunalacak. Ben olsam eve döner onunda biraz 'acaba bitirdi mi' şeklinde düşünmesini sağlardım. Ben bir şeyleri düzeltmeye hazırım ama karar senin diye mesaj atar, sonra hattı kırıp atardım ya da kapatırdım telefonu. Dönecekse böyle döner bana kalırsa. Evet eşin bunalmış ama seni kaybedip kaybetmemeyi istemediğine karar verecek. Diğer seçenek akşamı beklemek ve tepkisiz kalmak. Karşısında ezik durma. Barışalım diye diretme. Açma konuyu. Sonra dön evine senin işlerin vardır diyerek.

Bu kadar basit konular buyuk tartisma yaratsa bile aile buyuklerine bildirilmemeli.. Kendi aranizda cozmeye calisin buyullerde yol yakinken ayril demesi yanlis​

Aynen .......

Bu satten sonra barışsanız bile ipler adamın eline geçti artık. GEçmiş olsun. Sizdeki o korkuyu gördü ya artık sürekli tehdit edecek,giderim diyecek,boşarım diyecek.. Keşke peşine düşmek yerine bekleseydiniz. Umarım keşke zamanında boşansaydım demezsiniz ilerde. Hakkınızda hayırlısını dileyelim,başka yapacak birley kalmamış çünkü

canım çok tartışmalı bir evlilik geçirmiş ve boşanmış biri olarak net söylüyorum.
evlilikteki ilişki sorumluluğunu alamamışsın.
eski konu ve yorumlarına baktım.
çok nazlısın.
kimse bulunmaz hint kumşı değil.
öfkeyi eşine değil, aç camı havaya bırak gitsin.
eşin yıpranmış haklı.
alttan gir üstten çık evliliğini kurtar.
eşinin de olgunlaşması lazım.
ama o buraları okuyamadığı için ona bişey tavsiye edemiyorum.
aile terapistine gidin.
inşallah barışırsınız.

Y yoladevam canım doğru söylüyorsun ama oldu bir kere artık bilmiyorum ikna edebilir miyim ama inşallah ikna ederim. Ben kendimi bir değiştireyim bir öyle deneyelim istiyorum.. çok yanlışım var gerçekten.. inşallah iyi olur herşey..

@1var1yok kuzum inan çok haklısın ama ben değiştiğimi göstermek istiyorum ve başarmak istiyorum bunu.. belki bekleseydim de başka türlü çözülecekti bilmiyorum onu rabbim bilir ama içim kıpır kıpır bekleyemiyorum. Şuan bile nasıl bekliyorum şaşıyorum canım..

P Papatya ve lale belkide en doğru olan boşanmaktır canım belkide puan beklemeyip çekip gitmeliyim ama hem yüreğime söz geçiremiyorum hem boşa gitsin çabam istemiyorum ve değiştiğimi görmesini istiyorum kesinlikle..

M Mutlak Butlan kuzum çok delilikler yaptım konumun üstüne ahh ahh rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla düzeliriz

A Ahdunya canım büyükler de bıktı bizden artık inan.. ve evet neden onları karıştırdım ki işin içine..

Z zencefilli limonata canım hayırlısıyla düzelelim inşallah.. ve inşallah ileride dediğin gibi demem.. çok üzülüyorum kırılıyorum ama kendim ettim kendim buldum..

mihribanbalik canım benim inşallah barışırız.. dediklerinde sende çok haklısın gerçekten artık bir şekilde onu geri çevirmem gerekiyor bu yoldan inşallah akşam ola hayır ola..

Saat 7 gibi filan bitecek işi kızlar ahh bu ben kendimi nerelere atsam.. çok üzülüyorum kırılıyorum yıpranıyorum ama kendim yaptım ve değişme vakti geldi artık.. bekliyorum şuan sadece bekliyorum..

Sen değiştiğine inanırsan o da inanır cnm. Hiç bişey için geç değil yeter ki sen iste. İnşallah cok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…