Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Hadi yaz noldu noluyor??
Allah hayırlısını versin..
Allah kavuştursun sizi inşallah..

Aynen bende merak içindeyim inşallah kendileri için hayırlı olan olur

Erkeklerde tartışma/ayrılma sonrası süreç,kadınlarınkinden ters işliyor.

Erkek; oh özgürüm,rahatım,kurtuldum mutluyum diyor ilk zamanlar.
Sonra sonra dank ediyor. Özlüyor,pişmanlık duyuyor,acı çekiyor.

Kadınlar; ayrılır ayrılmaz karaları bağlıyor. Pişmanlık,derin acı..

Yani demem o ki,erkek ayrıldıysa,beklemek mantıklı pişman olmasını..Çoğu pişman olup geri döner evine.Zaman geçmesine sabır etmeli..

Belki de düzelmiştir araları. Görmeden karar vermek bazen daha kolay oluyor ama görünce biraz fikrin değişebiliyor diye düşünüyorum

Belki de düzelmiştir araları. Görmeden karar vermek bazen daha kolay oluyor ama görünce biraz fikrin değişebiliyor diye düşünüyorum
Çok ciddi bir durum değilse,görmek karar değiştirtebilir evet. Umarım da öyle olmuştur..

Aslında bizler acı çekerken,erkekler ohhh kurtuldum diyor. Eş zamanlı işlemiyor ayrılık sonrası duygularımız..
Sakinliği koruyup beklemek,aynı faza geçmek için zaman tanımak lazım.

Hayırlısı bakalım. Meraktayım..

İnşallah hayırlısı olmuştur cnm. Ya insan ne umutlarla evleniyo. Böyle olunca kendine yediremiyosun. Gecen yolda gidiyoduk önde gelin arabasını gördüm arkasına şöyle yazdırmış "sen benim ahirete götürecegim en güzel amelimsin"diye bende dedim evlendikten sonra göreyim bide seni

Sessiz kaldığına göre barıştınız içimden bir ses öyle söylüyor nedense :)

Diğer türlü gelmemiş olsa yazardın diye düşünüyorum :)

Bi ara numaranı bırak da seni zırt pırt arayalım böyle sessiz kalınca telaşlandık hepimiz :)))

Aaa bak hala haber yok

Barışmışlar bence :) en azından yan yanalar orası kesin

Çok merak ettik inşallah güzel haberlerle gelirsin yaa gerçekten göremesen buraya yazardın hadi inşallah.yada gelmedi diye üzüntüden hastanelik olmadın inşallah

Konu sahibi girmişsin, keşke bize bir haber verseydin kısacık. Burda bu kadar kişi merakla bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…