Boşanıyorum sanırım kesin artık..

İnşallah canım amin inşallah.. zikir çekiyorum inşallah kabul olur..
Ben eşimi kıskanan eve kapatan biri olmadim hic sadece bir kadinla samimi olmasını istemedim o kadar biliyorum esim ona o gozle bakmiyor arkadasi ama huyu bozuk bir kadındı. Buna ragmen ona ne tasma takmadigim kaldi ne de bogmadigim erkekler evlilige zor alsiyor hele de kıskançlık ve kısıtlama varsa boguluyorlar

R Rebelion18 çok haklısın canım ki ben çok ama çok abarttım.. amin inşallah..

Bol bol dua et canim en cok da güç ve sabır dile onun karşısında dik ce güçlü dur aglama sinirlenme sakin ol. Cok zor ama yapmak zorundasin
İnşallah beni görünce gitmez ve inşallah görebilirim eşimi canım bol bol dua ediyorum kabul olur inşallah sizde edin Allah rızası için

İnşallah beni görünce gitmez ve inşallah görebilirim eşimi canım bol bol dua ediyorum kabul olur inşallah sizde edin Allah rızası için
Hamilenin duası kabul olurmus derler i sallah konusursunuz ve ortak bir yol bulursunuz barışmak için

Hamilenin duası kabul olurmus derler i sallah konusursunuz ve ortak bir yol bulursunuz barışmak için
İnşallah canım rabbim evladınızı size sizi de ona bağışlasın inşallah darısı başımıza..

Benim de olduğumu öğrenip iptal mi etti acaba.. hala yok ortalarda.. kalbim sıkışıyor gibi. Allah kimseye yaşatmasın bu imtihanı

Benim de olduğumu öğrenip iptal mi etti acaba.. hala yok ortalarda.. kalbim sıkışıyor gibi. Allah kimseye yaşatmasın bu imtihanı
Bileti alirken kullandigin mail ya da krefi kartina erisimi varsa ogrenmis olabilir ya da iş ptal olmustur. Bi de heyecanı birak derin nefes al kendine sakin olman gerektiğini telkin et unutma guclu ve sakin olman lazım

Dilerim barışırsınız ve ikinizde hatalarınızı tekrar etmeyip gerçekten mutlu bir çift olursunuz. Çok istiyorsun çünkü son bir şansı her iki tarafa da vermeyi.

İnşallah tekrar barışırsınız. Cok üzüldüm bu yaşananlara senin adına. Bir evliliği bitirmek bu kadar basit olmamalı.

Umarım her şey düzelmiştir, umarım buraya çok iyi şeyler yazarsın..
Umarım bir terslik yoktur..
Çok üzülüyorum senin için

Yani sacmalamis boyle bir sebepten bosanilirmi ya gozu karaymis peehhh...kuzum ne gozu karaligi ya bildigin ani ofkeyle hareket ediyor pisman olucak muhtemelen sen sabirli ol biraz bekle bakalim biraz ozlesin seni ayrica whatdaptan engelleme nedir ya karisisin sen onun erkekler ve bu ergen tavirlari...

Zorla guzelik olmaz sen onu simartiyorsun barissaniz bile bu evlilik yurumez cesaretli ol dunyanin sonu degil ilk bosanan sen degilsin kaldiki o istemiyor bunu anlamalisin beni istemeyen ben bin kere istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…