Boşanıyorum eşimin ailesi

Meryemkasr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
88
81
3
Merhaba perşembe günü konu açmıstım boşanmak ile ilgili annemi aradım boşanıyorum

Diğer konunuzu şimdi okudum. Çok iyi bir karar vermişsiniz, kesinlikle vazgeçmeyin. Yaşınız çok küçük. Aileniz ile ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama oturup bir üniversite sınavına çalışsanız, belki bir doktor, belki bir öğretmen vs olursunuz. Yani yaşınız o kadar küçük ki , hayata karşı birçok şey kazanabilirsiniz. Mükemmel bir hayat kurabilirsiniz.

Teşekkürler öyle yapıcam ailemle aram iyi destekliyorlar üniversiteye gidip okumamı istiyorlar ve ben bunu başarıcam sadece içimde büyük korkular var onları yenmeye çalışıyorum

İyi düşünün demiştim geçen yorumumda demek ki eşinizde istemiyor evli kalmayı hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonra meslek sahibi olmayı deneyin böylesi daha iyi olacaktır sizin için.

O kadar gencsiniz ki... aslinda bu yasta bu texrubeye sahip olmak ve hayata buradan, bu tecrubelerle baslayabilmek de cok degerli bir sey.. hani bazen deriz ya simdiki aklim olsaydi diye. Iste siz tamda o akilla sifirdan baslayacak sansa sahipsiniz aslinda. Liseyi bitirip laylaylom diyerek univeristede yillarini hic gelismeden heba eden bir cogunluk var is isten gecince pisman olan. Siz o pismanligin ne demek oldugunu bile bile dort elle sarilip cok iyi bir meslek edinebilirsiniz. Her seyi yapabilirsiniz. Bu sansi cok guzel kullanin. Cok heyecan verici bir noktadasiniz. Bir an once toparlanip hayallerinize kosmanizi dilerim. Mantiginizi asla birakmadan, tum heveslerinizi saglam adimlarla yasamanizi dilerim. Yeni hayatiniz kutlu olsun.

İyi düşünün demiştim geçen yorumumda demek ki eşinizde istemiyor evli kalmayı hakkınızda hayırlısı olsun. Bundan sonra meslek sahibi olmayı deneyin böylesi daha iyi olacaktır sizin için.
Evet mesleğime odaklanıcam
Biribirimizi çok seviyoruz aslında oda beni seviyor ama ailesi önde gidiyor yapıcak bir şey yok boşanmak en iyisi onun hakkında asla kötü düşünmüyorum çok mutlu olsun oda bende herkes yoluna baksın demek ki hayırlısı buymuş

Evet mesleğime odaklanıcam
Biribirimizi çok seviyoruz aslında oda beni seviyor ama ailesi önde gidiyor yapıcak bir şey yok boşanmak en iyisi onun hakkında asla kötü düşünmüyorum çok mutlu olsun oda bende herkes yoluna baksın demek ki hayırlısı buymuş
Çok teşekkür ediyorum öyle yapıcam çünkü bu pişmalığı yaşadım ama içimde ona karşı o kadar büyük bir sevgi var ki onun ailesi ile yaşamama rağmen yüzüne bakınca üzülüyorum ama kesip atmak gerek farkındayım iki ağlar susarım diye düşünüyorum bu süreç zorlayıcı olucak insanlar konuşcak ama cesur olamam gerek ben bunu başarabilirim umarım

Birgun gelecek ve guzel bir hayat yasarken kendinizi sevmeyi ogreneceksiniz. O gun eski esinizi hatirladiginizda yuzunuzde bir igrenme ifadesi olustugunu farkedip sasiracaksiniz. Eger o guzel hayati insa ederseniz bunun olacaginin garantisini veriyorum.

Teşekkürler öyle yapıcam ailemle aram iyi destekliyorlar üniversiteye gidip okumamı istiyorlar ve ben bunu başarıcam sadece içimde büyük korkular var onları yenmeye çalışıyorum
Aile desteği, işi geliri olmayan 2 çocuğu olanlar için o korku. Sizlik bir durum yok, çocuksuz bekar genç kız gibi hayatınıza devam edeceksiniz. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz aslında demeyin artık, karı koca olmak eş olmak böyle bir şey değil. Eşim yanımda üzülürken ezilirken ben arkamı dönüp yatamam mesela. Ailem eşime kötü davranırsa kısıtlarsa değersizleştirirse karşılarında dururum. Eşiniz sizi köle gibi almış annesinin hizmetine vermiş. Sevgi mevgi yok evliliğinizde.

Çok güzel bir hayatın olsun inşallah. Keyifle okulunu oku. Çalış kazan kendini geliştir sonra gönlünce ye iç gez eğlen. Karşına hep iyi insanlar çıksın bundan sonra.

Hic bir şeyden korkma yaşamış biri olarak bende 19 da evlendiml 20 boşandım üniversiteye gittim çalıştım şuan çok daha güzel evliligim birde kızım var

Enteresan olan bir çırpıda evet tamam demeleri ? Başkasının prensesi olacağına ailenin prensesi ol hayatını yaşa. Çook küçüksün daha. İnşallah kararından vazgeçmezsin. Mutlu olursun umarım

24 yaşındayken böyle ruh hastası bir aileden ve oğullarından kurtuldum. Sonrasında tamamen sevdiğim ve bana fayda verecek şeylere yöneldim; ikinci üniversiteme başladım, yeni bir dil öğrenmeye başladım, manevi yönümü geliştirmeye çalıştım, işime devam ettim, sevdiklerimle vakit geçirdim, bol bol okudum, gezdim, arada profesyonel destek aldım. Tabii ki zorlandığım zamanlar oldu ama hep umudum vardı hayata karşı. O görgüsüz insanlarla devam etseydim hayatım heba olup gidecekti zira. Çocuk yok, ailen arkanda, daha ne? Kurtulabileceğin en iyi koşullarla kurtuluyorsun şu an.
Çok şükür şimdi harika bi adamla evlilik yolundayım, sanki hiç evlenmemişim gibi taze heyecanlar yaşıyorum.
Kendine, ailene, ömrüne değer ver, mecbur değilsin, böylelerini kendine layık görme.
Allah yardımcın olsun

Emin olun O sizi sevmiyor sevseydi o evden sizinle birlikte ayrilirdi,siz de artik seviyorum demeyin lütfen.Umarim kararinizdan verilen abuk sabuk vaatlere inanip geri dönmezsiniz bu arada ailenizin evindesiniz değil mi?
Okuyun,calisin kendi geleceğinize yatirim yapin,aileniz de desteklerken...

Teşekkürler öyle yapıcam ailem pazartesi gelicek ama ona çok bağlıyım hata mı yapıyorum diye düşünüyorum ama artık geri dönemem o yüzden devam edicem hayatımı kurucam umarım onu unutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…