• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi sapık

İnşallah konu fake dir yoksa böyle bir durum çok ciiddi bir konu biran önce yetkililerden yardım alman gerek

2 tane çocuk ne olucak elim kolum baglı
Diyoruz ya çocuklarımla git devlete sığın en azından ayrilmazsiniz da gayet güzel çocuğuna da bakılır sende bı iş bulup çalışır düzen kurar cocuklarinla yaşarsın, çocuklari bahane etme annesisin dediğin gibi bı pislik varsa onları kurtarmak sadece senin sorumluluğun. Buna da mecbursun. Yaparken çocuklara sormadın şimdi onları kurtar bı zahmet. Yapamam edemem demek yerine buraya yazacağına al çocuklarını çık git bı devlet kurumuna yerleş. Her yoruma bahane bulma. Çocuklar bahane değil şu durumda.

Ayyy bu ne böyle? Ne biçim aile bunlar? 🤮🤮😳😳 Babaevine dön, kaç kurtar kendini, boşan bu heriften. Eşin aldatıyor şiddet gösteriyor bir de kayınpederin seni taciz ediyor sulanıyor iğrenççç🤮🤮 eğer şiddet yakın zamanda olduysa iz varsa darp raporu al uzaklaştır mutlaka. Çok geçmiş olsun bu arada. Yaşadıklarına üzüldüm...
Annem ve babam istemiyor beni zaten annem den sevgi görmedim anne sevgisi nedir bilmem sevgi yerine şiddet gördüm

2 tane çocuk ne olucak elim kolum baglı
Yarın çocukların cinsel istismara uğrarsa ne yapmayı düşünüyorsun?
Sana böyle yapan insanlar çocuklarına sahip mi çıkar zannediyorsun? Bu riski göze alabilir misin?

Back