• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi sapık

Bence de. Telefon mesajı olsa gizlice birinin telefonu almış yazmış dersin ama elinin altında internet var ve ilk aradığın baktığın yer kadınlar klubü olamaz.
Bu tarz konular hayatta yemiyorum. Yalan dolan. 112 ön çağrıya bir sürü bu tarz aile içi şiddet konulu telefonlar geliyor, ne yapılır nereye gidicem diye jandarma veya polise atıyolar, onlarda adım adım anlatıyor gerekirse ekip çıkartıyor. Hatta evden çıkamama durumu varsa adresten alıyolar vatandaşı(şiddet istismarda) Yönlendirmeleri bir çok seçenek barındırıyor, kades,karakola müracat, olay yerinde müracat vs diye.
Kimsesi desteği olmayanıda evine yollamıyor devlet kadın sığınmaya yerleştiriyor.

Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Bunu bu sayfa yöneticisinin ihbar olarak ele alıp emniyete onların bildirmesi lazım.Bu nasıl sapıklık böyle.Kp ve akrabalar.İnsan okuyunca şok oluyor.Çocuğumuz yaşında o evde daha nasıl durabilir.Bu nasıl aile.Anneye anlatmadı mı.Bu kız çocukların çektiği nedir.

Mrb 5 yılık evliyim ve fiziksel olarak bide piskoloji olarak şiddet görüyorum boşanmak istiyorum eşim yanaşmıyor bu konu hakında ailemden destek olan yok eşim aldatı beni bir defalık degil kayın babam aynı evde yaşıyoruz ve bana sulanıyor eşimin akrabaları ayni şekilde çok ahlaksız şeyler teklif ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Oha canını kurtar o evden çık git kndin boşanma davasu aç kadın sığınma git çözüm bul kendine ama öyle şeyler varsa ve sana ne gibi teklif sunuluyor bilemem kötüyse durma ailene herşeyi anlt.,

Polise gidin, cinsel taciz bu bahsettikleriniz.

İnandırıcı gelmedi konu fake tadı var
Kk değil en azından ne yapacağınıza dair arama motoruna bişeyler yazsaydınız veya 112 yi aramalısınız gerçekse de …
14 yaşında mı evlendiniz ? 5 yıllık evliliğiniz varmış

Back