- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi Powergirl06
P Powergirl06 bir gelişme var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle benımdeBu konuya inancım kalmadı.
Mal paylasim olsun nafaka olsun bu benim hakkim.
Mal paylasim olsun nafaka olsun bu benim hakkim.
Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.Peki şampuan?
Yani zaten alacağınızı almışsınız. Mal paylaşımı normal ama nafaka isterken aklınıza şampuan gelmeyecek mi?
egıtım durumunuz nedırBana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
Yanlış hatırlamıyorsam düğünden kalan yüklü miktarda altın zaten sizdeydi. Evi zaten kibar tabiriyle sil/süpür geçmiştiniz.Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
Hı hı evet LAĞZIM..Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
Şampuan çeyizden kalma.Hı hı evet LAĞZIM..
Çantayı niye versin onu anlamadım :)
Şampuanda ne gibi bir hakkın vardı mesela ?
Adam paçayı zor kurtarmış.
Analı kızlı adamı yeme planlarınız tutmadı tabi şimdi bunun dellenmesini yasıyorsun :)
Affetmeyince seni nasıl da çıkmış tırnakların.
Siz buna hak demişsiniz ammaaa e bu düpedüz soygun Allah çarşınızı pazar etsin o zamanBana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
Kocasının hesabına gönderdigi parayı altına yatırım yapan kızımızdan adam hakkını isterse o zaman ne diyecek acaba :)Şampuan çeyizden kalma.
Çantaya gelince insan onu bile istemekte utanır artık
Aslinda bu konu hakkinda konusmak istemedim ama zaten sanal alemdeyiz ve kimse beni tanimaz.
Dusukten oncede aslinda hani cocuk yapalim gibi laflar oluyordu. Benimde cocuklugumdan adetim sorunlu ve annem bunu evlendigimde veya cocuk sahibi oldugumda bu gecer, benimde ayni boyleydi deyip gecistirdiydi. 17yasimda doktora gittigimde, ay canim senin cok zor cocugun olur diyen doktora, annem olur olur demesiyle galiba bir korku bir travma yasadim ve herzaman cocuk yapmaktan korktum. Neyse gelelim asil soruna.
Ben dusukten sonra esimle bi kac x tartistim, oyle bi tartistikki, kalbim sikisti ve o hic birsey olmamis gibi obur odaya gecip tv acip netflix izledi. Ben oturma odasinda olsem, ruhu duymuyacak. Sevgi dedigin bu mu ? Seven gelir teselli eder... Anlamiyor iste beni.
Ben bunlari 1.5 sene sabrettim, ara ara annemle gorusuyordum telefonda, ve en son okadar bunaldimki, esimden 1/2 haftaligina annemin yanina gitmek istedigimi soyledim. Oda hayir gidemezsin, okadar ailene duskunsen, onlar gelsin. Ben ailemi gelin beni bu adamdan ayirin diye gel demedim. Ailemde ertesi gun kv evine gidip, ne oluyor oglunuz kizimizi anlamiyor seklinde basladi aile sorunlari. Ve uzadi gitti...
Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik.
Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.
egıtım durumunuz nedır
Lise terk. Hanim efendi kimin yazili iyidir metamatik kotudur. Yazili evet kabul ediyorum iyi degil. Ama bu eksiklik degildir.egıtım durumunuz nedır
senin matamatik zehir gibi masallah. ana kiz nasilda harika hesaplar yapmissiniz böyle. helal olsun.......Lise terk. Hanim efendi kimin yazili iyidir metamatik kotudur. Yazili evet kabul ediyorum iyi degil. Ama bu eksiklik degildir.