- Konu Sahibi Powergirl06
-
bu konuda nasıl gorunuyorsunuz bılıyor musunuz konu sahıbı acıkca soyleyeyım mı
hesabınızda okadar para olmasaydı ayrılmayacak gıbı...
hesabınızda para sesını cıkarmayacak bır adam oldugu ıcın aılenız bundan guc aldı o sampuanı bıle toplarken evden
hakkınız olmayan seylere goz dıktı aılenız sızın adınıza sankı bu durumu beklermıs gıbı ne koparsak kar der gıbı uste cıkalım bastıralım der gıbı
aynen boyle gorunuyorsunuz
bence konusun esınızle demıstım sız anlatmadan once
bence konusmayın yanı ben sızın yerınızde olsam utanırdım cunku
adama zorluk cıkarmayın yeterlı dıye dusunuyorum artık
esı kendı halınde bırı anlasılan. sırf nafaka baglanmasın dıye adamlar ıs yerıyle konusup sıgortasını ıptal ettırıyorlar en fazla 200 tl baglar devlet kurtulurum dıyorlarBana da öyle geldi.
Konu sahibi ailenin umrunda değil.
Kadının hesabındaki 300 bini yiyip, bittiğinde evlensin diye başının etini yiyecekler eğer yüklü nafaka alamazsa.
İnşallah mahkeme nafaka bağlamaz.
Üstelik cinsellik dahil hiçbir konuda kendisini ve ailesini kabahatli bulmuyor.esı kendı halınde bırı anlasılan. sırf nafaka baglanmasın dıye adamlar ıs yerıyle konusup sıgortasını ıptal ettırıyorlar en fazla 200 tl baglar devlet kurtulurum dıyorlar
bu adam onu yapmaz . magdur olmasın dıye kesın ne gerekıyorsa yapar . anahtar sende ne ıstıyorsan al demıs ya ınanılır gıbı degıl . adam kesın şoka gırdı eve gırınce sampuana kadar ... ben olsam hırsızlık yapılmıs heralde dıye polıs cagırırdım bukadar mutevazı davrandıgım esım ve aılesı tarafından evımın bosaltılacagı aklıma gelmezdı
buda sabır gerektırır ama he ... sabırlıymıs
genelde konu sahıplerı konunun basından tam olarak bırseylerı anlatmadan sadece bır derdım var kısmına kısıtlı degındıgınde sonrası sohbetlerde hah dıyorum en bastan konuyu yazmama sebebı bellı yuzde 90 konu sahıbı haksız kendıde farkında dıyorum
bu konuda onlardan bırı oldu
Sevgili P Powergirl06 . Seni gayet iyi anlıyorum. Çünkü benim de 12. haftasında bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı.Bence gercekten benim durumumda olmayan anliyamaz. Benim bebegim gitti... ben wc de parcalarini gordum, neden hic empati duygusu yokki insanlarda ? Normal olmadi, bu arada, bebek cikmadi, ilac ile cikti. Off yaa
Daha yeni yeni duzelirken, bebek hemen yapalim demesi normal degil bence.
Eve geldiginde, yemegini yiyip tv onunde mac seyretmesi, netflix bakmasi... ben 1 - 2 hafta oluyor dusuk yaptim, oturma odasinda, yanina yaklastigimda, hemen sex dusunmesi normalmi ? Ben sarila sarila tv izleyelim, oksasin, hemen baska seyler dusunmesin diyorum....
Bence zaten altınları bozdurma çünkü daha hiç bişey net değilken ordan harcama yapmak doğru olmaz. En azından tarafsızca yorum yapacak bi arkadaşının yada kuzenin falan varsa onun yanında kal.Canim maddi durumum yok suan yani gelirim yok. Tatile veya pys gidemem suan. simdi diyeceksiniz altinlar var ama ona tam net bi karar aldiktan sonra bozabilirim sanirim.
Evet arzulamasi normal ama bana hani sanki fazla gibiydi.. ve icimdende bagzen uzuluyordum.
Ailem, ben agladigim icin ilk ucagi alip sabahta abimler annem ile babami havalimanindan aldilar ve bana geldiler. Tabi esim olmadigi icin evde, arayip kv gile gelebilirmisin bi konuda konusmak istiyoruz deyip oyle oldu olay.
300 bin liraya gelirsek,,, dedigim gibi bi miktari mihir ve dugunde takilan takilar ve aldigimiz altinlar beraber. toplam 300 bin gibi bi rekam cikiyor.
Bence zaten altınları bozdurma çünkü daha hiç bişey net değilken ordan harcama yapmak doğru olmaz. En azından tarafsızca yorum yapacak bi arkadaşının yada kuzenin falan varsa onun yanında kal.
Ya bence aslında sizde farkındasınız ortada boşanacak bişey olmadığının ama bi şekilde gurur falan yapıyorsunuz. Evet eşinize özelimizi anlattı diye kızıyorsunuz ama o da nasıl bi baskıya maruz kaldı da bunu söyledi bilmiyoruz.
Ayrıca eşinizin bahsettiği konu çok önemli. Nasıl 5 yıl boyunca bunun üzerine düşmediniz, nasıl doktora falan hiç gitmediniz
Valla anlattıgın şeylerin geneli saçma sapan.Cunku hep hatali benim bu hayatta. Herzaman birsey oldugunda, benim yuzumden oluyor. Araba ehliyetini bile 4defa denedim, zor aldim. hersey boyle benim. Evet gitmedim cunku kesin bende sorun. Cunku esimde hic sorun olmadi bu zamana kadar. Adam sanki 4 4 luk. 4000tl bir gelirim vardi, esim her ay 4bin tl yatirirdi, ama ben hic mutlu olmadim, hep sanki yuk altinda kaldim gibi geldi. Neden veriyorki 4 bin tl diyorum icimden hep. Kimseye muhtac olmak istemiyorum, esime bile olmak istemedim, ama basarip bir is yapamadim. Duygularim cok karisik. Benim gozumde parasi pulu YOK!
Olsaydi zaten yaninda kalirdim, anladinizmi ?
Hanımefendi kimse size bunları yazacak kadar bi şuçlamada bulunmadı hatta kimse size suçlamada bulunmadı.Cunku hep hatali benim bu hayatta. Herzaman birsey oldugunda, benim yuzumden oluyor. Araba ehliyetini bile 4defa denedim, zor aldim. hersey boyle benim. Evet gitmedim cunku kesin bende sorun. Cunku esimde hic sorun olmadi bu zamana kadar. Adam sanki 4 4 luk. 4000tl bir gelirim vardi, esim her ay 4bin tl yatirirdi, ama ben hic mutlu olmadim, hep sanki yuk altinda kaldim gibi geldi. Neden veriyorki 4 bin tl diyorum icimden hep. Kimseye muhtac olmak istemiyorum, esime bile olmak istemedim, ama basarip bir is yapamadim. Duygularim cok karisik. Benim gozumde parasi pulu YOK!
Olsaydi zaten yaninda kalirdim, anladinizmi ?
Hanımefendi kimse size bunları yazacak kadar bi şuçlamada bulunmadı hatta kimse size suçlamada bulunmadı.
Sizi tanımıyorum ama eşiniz de sizde kötü niyetli değilsiniz. Siz kendinizce hassas bi dönemdeydiniz ama erkekler bunu anlamaz onlar çocuk doğduktan sonra yavaş yavaş baba olmayı öğreniyorlar. Akıl mekanizmaları farklı çalışıyor. Bu yüzden adamı suçlamak doğru değil. Siz bi şekilde eşiniz maddi durumunun çok iyi olmasının altında ezilmişsiniz. Aileniz de şuanda bunu kullanıyor. Eşinizi arayıp son kez konuşmak istediğinizi söyleyin. Ve eğer barışma kararı alırsanız bu eziklikten kurtulmak için bi iş bulun kendinize.
yooo konusahibi gayet hatali ve kusurlu.
bastan sona kadar hemde.
kadin dayanismasi bir yere kadar.
aynisini erkek tarafi yapsa simdi hepimiz erkegi ve ailesini linc ediyorduk.
adamin tek "hatali"oldugu konu babasina kizinin libidosu yok demesi...oda kim bilir nasil bir baski altinda kaldida dedi.
Hayatında dengeyi kuramamışsın
Parada pulda gozum yok diyorsun ama yaptıklarına bir baksana
Kendin diyorsun şampuana kadar topladık hesabimda da 300.000 var
Bir kere samimi olsam zaten evliliğin bitmiş adamın parasının en azından yarısını iade etmeyi teklif ederdin
O evi zaten boşalmazdın adam ağladı diyorsun
Dovse sovse aldatsa alır eşyalarımı çöpe atar yine de bırakmazdım ama senin öyle bir durumun yok
Hâlâ eşinin geri götürdüğü 14bin tl lik çantaya ailenin laf etmesine izin veriyorsun konusturmaman lazım
Oyle ya da böyle 5.5 yılınız geçmiş
Merak ediyorum hiç mi hatrı yoktu adamın
Bu konu beni çok etkiledi
Bizde barıştıktan sonra kavgalar oldu. Bizde de eşimin annesi ile annem çok kötü tartıştı, ağır, kötü şeyler söylendi. Eşimi reddettiler benimle barıştı diye. Zaten pek sevilen bir gelin değildim. Eşim barıştı şimdi ailesiyle ancak ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum. Keza onlar da. Böyle daha iyiyiz bence. Eğer eşin isterse o aile sorununu halleder. Ama yanında olacağınızın güvenini vermelisiniz ki o da sorunları halledebilsin.Valla canim bilemiyorumki, boyle mesajlar gordumude iinan neyapacagimi bilmiyorum.. Kv ile annem cok buyuk tartisma yasadi telefonda. Siz musluman degilsiniz gibi laflar bile edildi nebiliyim duzelse bile olmaz galiba.
Siz kv ile ailesiyle suan nasilsiniz ? Gidip geliyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?