Boşanıp mutlu olan yine evlenen var mı

Haklısınız çok teşekkür ederim ilgilenip destek verdiğiniz için duygusal boşluktayım onun mutlu olmasına sinirim bozuluyor haksızlığa uğradım cezasını çeksin istiyorum ahım tutsun istiyorum ama mutluluk aslında kendi içimde gerçekten de şuan birini seversem bağımlı olurum çünkü duygusal boşluktayım bunu aklımdan çıkarmicam

Size bir şey söyleyeyim mi
Tam 4 sene aynı kini güttüm. Mutlu olmasın, sürünsün, ağzından kanlar gelsin vs.
Ben bu bedduaları yaparken o hayatını yaşadı, evlendi, çocuk sahibi oldu.
Ben kinimle yıllar harcadım ve sıfıra sıfır.
O zaman anladım ki en büyük düşman kendimmişim.
Kapatın o sayfayı, kini nefreti boşverin. Allaha havale edin yolunuza bakın, çok geç olmadan. Giden zaman geri gelmiyor.

Yaşınız cok genc tabiki daha tecrubelisnz daha iyi bir es seçebilirsiniz 30a bastıktan sonra bunlari düşünün gezin bol bol

2.yil bakalim ben ne zaman kendimi affedicem tebrik ederim sizi

Ben ilk evliligimi 28 yaşımda yaptım. 7 ay evli kaldım ve anlaşmalı boşandım. Bir daha evlenmeyi düşünmedim. Eski eşim hemen evlendi. Hiç üzülmedim çünkü çöp poşeti kadar değeri kalmamıştı gözümde.

Arkadaşlarımla bekar hayatıma kaldığım yerden devam ettim. Gezdim, eğlendim vs.

7 yıl sonra eşim çıktı karşıma. O da ilk eşinden boşanmış bekardi. Görüşmeye başladık, aşık olduk 3,5 ayda evlendik. 7 yıllık evliyiz, hala çok mutluyuz.

Hayata küsüp kinlenerek yaşama. Çalış, gez, toz, eğlen. Nasibin seni hiç ummadığın zamanda buluyor emin ol.

Ben ilk evliliğimi 24 yaşında yapmıştım. 1 ayda boşandık. Arkasından gelen 2 yıl ağır depresyon geçirdim. O evlendi o süreçte, onun iş yerinden ve düğünümüze bile gelen bir kadınla. Ona bile kaç gün ağlamıştım. En güzel yaşlarımdı oysa, o kadar uzun süre saplanacak, üzülüp takacak ne varmış?

Şimdi 7 yıl geçti üzerinden, o evlilik bittiği için o kadar mutluyumki size anlatamam, hayatım adım adım değişti benim sonrasında. Yurtdışına taşındım master yaptım, işimde çok başarılı oldum, çok gezdim - geziyorumda, harika insanlarla tanıştım, onlarca deneyim edindim, mutluluktan ağladığım zamanlarımda oldu.. çok aşık oldum, çok aşık oldundum (hoş gerçi sonra ayrıldım ama hihhi, bir darbe etkisi yapmadı) Eğer o evlilikte kalsaydım, ev hanımı modunda, kısıtlı maddi imkanlarda, evin içinde bir narsist ile, Türkiyenin küçük bir şehrinin, dağ başındaki bir ilçesinde ömrüm geçecekti.
O vakitler; çok şey kaybetmişim gibi geliyordu, ve nasıl toparlanacağım ne yapacağım ben şimdi, hayata dair kendi başıma bir planım hayalim olmamıştı ne olacak şimdi, şimdi ben dul muyum? beni bir daha kim ister? elalem acaba ne düşünüp konuşuyor benim hakkımda? bana acıyorlar mı? diye diye beynimi yerdim. Ama çoook güzel şeyler oldu :) Bambaşka bir yerde, ve bambaşka bir hayattayım. Zamanı gelip karşıma düzgün biri çıkarsa evlenirimde ama özgüvenim şimdi bambaşka, ben kendimde var oldum, o yüzden artık zarar görmem.
İçinizi lütfen ferah tutun, bir süre üzüntünüzü yaşayın ama benim gibi 2 yıl falan değil, bir yandan kendinizi toparlamaya çalışın, hayal kurun, amaç edinin, en iyisini isteyip çalışın hep. Olacak olacak

Neden evlilik odaklısın? Biraz gez toz flört et farklı insanlar tanı. Belki sen değişeceksin, belki ufkun açılacak, isteklerin farklılaşacak. Neden illa evlilik yani?

Neden evlilik odaklısın? Biraz gez toz flört et farklı insanlar tanı. Belki sen değişeceksin, belki ufkun açılacak, isteklerin farklılaşacak. Neden illa evlilik yani?
Aslında evlilik odaklı değilim sadece mantıklı düşünücek durumda değilim tesseli arar ya insan destek amaçlı yer aradım

Beş yıl evli kalıp boşandım ve çok mutlu bir bekarlığım vardı. Fakat birini sevdim, evlendim ve yine mutluyum.
Çünkü yaptığım evlilik bir şeylerden kaçmak ya da birine sığınmak ihtiyacı değildi. Her şeyim vardı, kurulu düzenim, işim, ekonomik özgürlüğüm, sosyal hayatım.
Bu şartlar altında ikinci eşimle tanıştım ve objektif bir karar verdiğimi düşünüyorum. Çaresizlik içinde bir seçim yapmamıştım, mutluluğun peşinden gitmeye karar verdim sadece. O nedenle şu an işsiz de olsam, başka bir şehirde asosyal bir hayat da yaşasam hiç kimse bana kalkıp da, bunu sen seçtin diye nutuk atamaz. Çünkü bunu ben seçtim ve ilk ben söyledim.
Bekarlığım da güzeldi, evliliğim de güzel. Hayat bir yol neticede, yol ayrımları da farklı tecrübeler.
Boşanırken de dik durdum, çalışırken de, tekrar evlenirken de.
O nedenle eşim şunu çok iyi biliyor.
Ona bağlıyım ama bağımlı değilim. Bana alışık olduğum mutluluktan daha azını sunarsa çeker giderim.
Nasılsa bana mecbur diye düşünmüyor, aksine, hiçbir mecburiyeti yokken benimle geldi diyor.
O nedenle bırakın eskiye saplanıp kalmayı.
Kaldı ki daha yaşınız 25.
Boşandığımda 37, tekrar evlendiğimde 39 yaşındaydım ve şimdi 41'im.
Geçmişle yaşanmaz, geçmişi olduğu yerde bırakıp unutun, geçmişte yaşayanlar mutlu olamaz.

6 ay maalesef çok kötü bir evlilik geçirdim. Aile olamayı asla beceremeyen paranoid kişilik bozukluğu olan biriydi. Neyseki en az zararla bitti. Boşandıktan 6 ay sonra da şimdiki canım eşimle tanıştım. Hayatımın en doğru kararıymış boşanmak. Bir daha asla aile kuramayacağım diye çok korkmuştum çünkü en çok istediğim şeydi. Eşimle tanıştıktan 9 ay sonra da evlendik. Şimdi oğlumuzu bekliyoruz inşallah sağlıkla gelir. Allah insana en umutsuz olduğu zaman tecelli ediyor yakinen şahit oldum.

Çok teşekkür ederim hep mutlu olun

Çok haklısın ne kadar Güzel ya senin adına çok sevindim darısı başıma

Ne güzel anlatmışsınız ya hep mutlu olursun inşallah

Allah kucağına almayı ffa nasip etsin bana da dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…