Boşanıp mutlu olan yine evlenen var mı

Kardeşim 7 yıllık sevgililiğin ardından evlendi. 21.5 yıl evli kaldı boşandı. 5 yıl sonra yeniden evlendi. İlk evliliğinden çok daha mutlu. Dışarıdan bakıldığında bile bu farkediliyor.
21.5 mu çok uzun süre doğru mu yazdınız ikinci evliliğini kaç yaşında yaptı

Boşandıktan sonra tanıştığınız kişiyi 9 ayda basıl tanıyıp evlendiniz çok kısa değil mi insan boşandıktan sonra çok zor güvenir bence korkar hemen evlenmeye

Boşandıktan sonra tanıştığınız kişiyi 9 ayda basıl tanıyıp evlendiniz çok kısa değil mi insan boşandıktan sonra çok zor güvenir bence korkar hemen evlenmeye

Daha önce evlendiğim kişiyi 3 yıldır tanıyordum. Önceki evliliğimden de çok büyük dersler alarak ayrıldım. Benim için belli başlı kriterler vardı yeniden birini sevebilmem için. Eşimle de onları test ettim ve aldığım sonuç beni evliliğe ikna etti. 5. Yılımızdayız bir gün bile yanılmadığımı gösterdi. Bilmiyorum belki de şans işi. Benim şansım yaver gitti. Şuan hem babam hem eşim hem abim hem en yakın arkadaşım. Bana yaptığı iyiliği kimseden görmedim öz babamdan bile.

Hemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galiba
Evde oturarak kendine xaman vermiş olmazsın ki
Evde oturmak tam tersi en sağlam psikolojiyi bile mahveder.ben bırak bütün gün evde oturmayı.koca gün 2 saatten fazla evde yalnız kalsam moralim bozuluyor.evde oturarak tabi ki korkarsın.çalışmama gerek yok diye birşey yok.sadece para için çalişılmıuor ki.o evden çıkmadan bir halt olmaz.hayatın içindeyken de kendinize zaman verebilirsiniz.

İçimden gelmiyor dışarıya çıkmak bile istemiyorum sanki herkrrs bana bakıyor gibi kötü oluyorum

Valla var, annemin arkadasi N... teyze. 3 kez evllendi, ilk kocasi gercekten kotuymus, 2. adam fena degildi ama tutmadi bir sebepten dolayi. 3.de turnayi gozunden vurdu, adam cok cok iyi beraber cok mutlular. Azmetti ille mutlu olucam diye mutlulugu 3.de buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…