- 1 Mayıs 2023
- 38
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi umutdoludua
Aminn çok teşekkür ederimTabii ki ederim. En hayırlı insanla en doğru zamanda mutluluğu yakalayın inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn çok teşekkür ederimTabii ki ederim. En hayırlı insanla en doğru zamanda mutluluğu yakalayın inşallah.
21.5 mu çok uzun süre doğru mu yazdınız ikinci evliliğini kaç yaşında yaptıKardeşim 7 yıllık sevgililiğin ardından evlendi. 21.5 yıl evli kaldı boşandı. 5 yıl sonra yeniden evlendi. İlk evliliğinden çok daha mutlu. Dışarıdan bakıldığında bile bu farkediliyor.
21.5 yıl mı ay mıKardeşim 7 yıllık sevgililiğin ardından evlendi. 21.5 yıl evli kaldı boşandı. 5 yıl sonra yeniden evlendi. İlk evliliğinden çok daha mutlu. Dışarıdan bakıldığında bile bu farkediliyor.
sana 21.5 yıl21.5 mu çok uzun süre doğru mu yazdınız ikinci evliliğini kaç yaşında yaptı
Sana 2,5 yıl bebeyim21.5 yıl mı ay mı
Boşandıktan sonra tanıştığınız kişiyi 9 ayda basıl tanıyıp evlendiniz çok kısa değil mi insan boşandıktan sonra çok zor güvenir bence korkar hemen evlenmeye6 ay maalesef çok kötü bir evlilik geçirdim. Aile olamayı asla beceremeyen paranoid kişilik bozukluğu olan biriydi. Neyseki en az zararla bitti. Boşandıktan 6 ay sonra da şimdiki canım eşimle tanıştım. Hayatımın en doğru kararıymış boşanmak. Bir daha asla aile kuramayacağım diye çok korkmuştum çünkü en çok istediğim şeydi. Eşimle tanıştıktan 9 ay sonra da evlendik. Şimdi oğlumuzu bekliyoruz inşallah sağlıkla gelir. Allah insana en umutsuz olduğu zaman tecelli ediyor yakinen şahit oldum.
Oh be rahatladımsana 21.5 yıl
Sana 2,5 yıl bebeyim
Boşandıktan sonra tanıştığınız kişiyi 9 ayda basıl tanıyıp evlendiniz çok kısa değil mi insan boşandıktan sonra çok zor güvenir bence korkar hemen evlenmeye6 ay maalesef çok kötü bir evlilik geçirdim. Aile olamayı asla beceremeyen paranoid kişilik bozukluğu olan biriydi. Neyseki en az zararla bitti. Boşandıktan 6 ay sonra da şimdiki canım eşimle tanıştım. Hayatımın en doğru kararıymış boşanmak. Bir daha asla aile kuramayacağım diye çok korkmuştum çünkü en çok istediğim şeydi. Eşimle tanıştıktan 9 ay sonra da evlendik. Şimdi oğlumuzu bekliyoruz inşallah sağlıkla gelir. Allah insana en umutsuz olduğu zaman tecelli ediyor yakinen şahit oldum.
Daha önce evlendiğim kişiyi 3 yıldır tanıyordum. Önceki evliliğimden de çok büyük dersler alarak ayrıldım. Benim için belli başlı kriterler vardı yeniden birini sevebilmem için. Eşimle de onları test ettim ve aldığım sonuç beni evliliğe ikna etti. 5. Yılımızdayız bir gün bile yanılmadığımı gösterdi. Bilmiyorum belki de şans işi. Benim şansım yaver gitti. Şuan hem babam hem eşim hem abim hem en yakın arkadaşım. Bana yaptığı iyiliği kimseden görmedim öz babamdan bile.Boşandıktan sonra tanıştığınız kişiyi 9 ayda basıl tanıyıp evlendiniz çok kısa değil mi insan boşandıktan sonra çok zor güvenir bence korkar hemen evlenmeye
Evde oturarak kendine xaman vermiş olmazsın kiHemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galiba
İçimden gelmiyor dışarıya çıkmak bile istemiyorum sanki herkrrs bana bakıyor gibi kötü oluyorumEvde oturarak kendine xaman vermiş olmazsın ki
Evde oturmak tam tersi en sağlam psikolojiyi bile mahveder.ben bırak bütün gün evde oturmayı.koca gün 2 saatten fazla evde yalnız kalsam moralim bozuluyor.evde oturarak tabi ki korkarsın.çalışmama gerek yok diye birşey yok.sadece para için çalişılmıuor ki.o evden çıkmadan bir halt olmaz.hayatın içindeyken de kendinize zaman verebilirsiniz.
Amin kuzum, hepimiz hep sağlıklı, huzurlu, üretken ve mutlu olalım inşallahÇok teşekkür ederim hep mutlu olun
Amin kuzum, hepimiz hep sağlıklı, huzurlu, üretken ve mutlu olalım inşallahÇok teşekkür ederim hep mutlu olun