- 1 Mayıs 2023
- 38
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi umutdoludua
-
Merhaba arkadaşlar ben boşandım iki yıllık bir evlilikti piskolojik şiddetle dolu bir evlilik başlarda mutlluyduk evlenince değişti ilgisiz sevgisiz biri oldu gönlümü bile almayan birine dönüştü sonra sürekli kavgalar çıktı her kavgada suçlu bendim onun için sprun bendeydi beni telefonla terk etti bende gidip boşanma davası açtım boşandım ama korkuyorum mutlu olabilicek miyim ben sevip sevilmek istiyorum mutlu bir hayat istiyorum o rahat mutlu bende rahat mutlu olmak istiyorum yinede zorlanıyorum o iyii biri değildi alışkanlık vardı arada ama mutlu olmak istiyorum gerçekten boşanıp mutlu oldunuz mu ailemle yaşıyorum gelecekle ilgili korkularım var tek derdim mutlu olmak ve hakettiği bir sevgiyi görmek onu unutmak komple içimin acısı geçsin istiyorum
Hemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galibaSize önerim ekonomik özgürlüğünüzü elinize almanız. Sonra kendinize yeni bir hayat kurmanız.
Neden olmayasınız? Her acı gelip geçici. Olgunlaşıp mutluluğa dönüşecekler. 25 yaşındasınız daha. Bundan sonra acele karar vermemek hatta evlenmek için hiiiç acele etmemek gerek diye düşünüyorum. Mutluluk imzada değil çünkü.Hemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galiba
Adam resmen sizi psikolojik olarak ezip manüpüle etmiş öyle bir hale getirmiş ki mutlu olabilir mym diye sorguluyorsunuz siz çok güçlü birisiniz herşeyi yaparsınız önce bir iş bulun kendinizi ekonomik olarak Özgür olmaya bakınMerhaba arkadaşlar ben boşandım iki yıllık bir evlilikti piskolojik şiddetle dolu bir evlilik başlarda mutlluyduk evlenince değişti ilgisiz sevgisiz biri oldu gönlümü bile almayan birine dönüştü sonra sürekli kavgalar çıktı her kavgada suçlu bendim onun için sprun bendeydi beni telefonla terk etti bende gidip boşanma davası açtım boşandım ama korkuyorum mutlu olabilicek miyim ben sevip sevilmek istiyorum mutlu bir hayat istiyorum o rahat mutlu bende rahat mutlu olmak istiyorum yinede zorlanıyorum o iyii biri değildi alışkanlık vardı arada ama mutlu olmak istiyorum gerçekten boşanıp mutlu oldunuz mu ailemle yaşıyorum gelecekle ilgili korkularım var tek derdim mutlu olmak ve hakettiği bir sevgiyi görmek onu unutmak komple içimin acısı geçsin istiyorum
Haklısınız aslında çabuk toparladım bazen ağlıyorum ama güçlü olduğumu onu hayatımdan atarak ve onu lafamda bitirirerek yaptım ama yinede canım yanmıyor değil acı çekmesini istiyorum galiba yaptıklarından dolayıAdam resmen sizi psikolojik olarak ezip manüpüle etmiş öyle bir hale getirmiş ki mutlu olabilir mym diye sorguluyorsunuz siz çok güçlü birisiniz herşeyi yaparsınız önce bir iş bulun kendinizi ekonomik olarak Özgür olmaya bakın
Evlenmek zorunda mısınız? Neden mutluluğu evlenmekte erkekte görüyorsunuz? Önce girin işe ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin, gidin terapiye kendinizi sevmeyi öğrenin. Hayatınızı yaşayın biraz. Gezin tozun ekonomik bağımsızlığınız cebinizde dursun. Hayatınızı yaşarken karşınıza biri çıkarsa değerlendirirsinizHemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galiba
Hayır aslında evlenmekk falan da değil ben evlilikten nefret ederdim nasıl evlendim onu bile bilmiyorum şuan zor bir süreçteyim ve mutlu olucak mıyım bir gün bunun korkusunu yaşıyorumEvlenmek zorunda mısınız? Neden mutluluğu evlenmekte erkekte görüyorsunuz? Önce girin işe ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin, gidin terapiye kendinizi sevmeyi öğrenin. Hayatınızı yaşayın biraz. Gezin tozun ekonomik bağımsızlığınız cebinizde dursun. Hayatınızı yaşarken karşınıza biri çıkarsa değerlendirirsiniz
Hem de cookk mutlu olabilirsiniz,inanın buna.Yaşınız cook genç,mesleğiniz de varmış ne güzel.. hepsinden önemlisi sizi üzen biri icin gereksiz sabretmek yerine bitirebilmeyi başarmışsınız,bu ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor..Hayır aslında evlenmekk falan da değil ben evlilikten nefret ederdim nasıl evlendim onu bile bilmiyorum şuan zor bir süreçteyim ve mutlu olucak mıyım bir gün bunun korkusunu yaşıyorum
Tabi ki mutlu olacaksınız,ama bu süreçte mutsuzluklarda yaşayacaksınız.Hayat tek düze geçmiyor.Ben ikinci evliliğimde çok mutluyum ama tabi ikinci evliliği yapana kadar ne tipler çıktı karşımaHemşireyim şuan çalışmama gerekk yok o yüzden acele etmiyorum kendime iyi olmak için zaman veriyorum ama mutlu olucak mıyım çok da emin değilim korkuyorum galiba
Çok teşekkür ederim destek içinHem de cookk mutlu olabilirsiniz,inanın buna.Yaşınız cook genç,mesleğiniz de varmış ne güzel.. hepsinden önemlisi sizi üzen biri icin gereksiz sabretmek yerine bitirebilmeyi başarmışsınız,bu ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor..
Kendinize zaman verin biraz, kafanızı dağıtın.. bol bol gezin,sevdiklerinizle zaman geçirin bu süreçte. Herşey gönlünüzce olsun
Umarım hep mutlu olursun inşallah bende mutlu olurumTabi ki mutlu olacaksınız,ama bu süreçte mutsuzluklarda yaşayacaksınız.Hayat tek düze geçmiyor.Ben ikinci evliliğimde çok mutluyum ama tabi ikinci evliliği yapana kadar ne tipler çıktı karşımaSaçma sapan…
Kaç yıl sonra oldu evliliğinizTabi ki mutlu olacaksınız,ama bu süreçte mutsuzluklarda yaşayacaksınız.Hayat tek düze geçmiyor.Ben ikinci evliliğimde çok mutluyum ama tabi ikinci evliliği yapana kadar ne tipler çıktı karşımaSaçma sapan…
5-6 sene sonraKaç yıl sonra oldu evliliğiniz
İnşallahUmarım hep mutlu olursun inşallah bende mutlu olurum
Hayır aslında evlenmekk falan da değil ben evlilikten nefret ederdim nasıl evlendim onu bile bilmiyorum şuan zor bir süreçteyim ve mutlu olucak mıyım bir gün bunun korkusunu yaşıyorum
Haklısın çok iyi açıklamışsın beklenti insanı yorarMutluluğu dışardan bir şarta değil kendinize bağlarsanız hemen şu an mutlu olursunuz.
Mutluluk içten gelen bir şey, sizinle alakalı.
Her evlilik mutluluk verir
Her iş bol kazançlı ve rahattır
Her çocuk uslu ve uykucudur diye bir şey yok.
Ama kendisiyle mutlu ve barışık kişi hayatındaki her şeyi kolayca yönetir ve mutluluk kendisinden kaynaklı olduğu için kişilere veya şeylere bağımlı olmaz. 8nlar yüzünden mutlu ya da mutsuzum demez.
.... Olursa mutlu olurum mantığı manasız çünkü hrp birilerini bir şeyleri beklemek zorundasınız mutlu olmak için.
Hemen herkes yapar aynı hatayı. Ben de yaptım.Haklısın çok iyi açıklamışsın beklenti insanı yorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?