Boşandım çok mutsuzum

Mesleğiniz çok güzel öncelikle bunu belirteyim, çocuğunuz biraz büyüdükten sonra tekrar evlilik fikri düşünülebilir ama daha zaman var bence.Seminer, toplantı ya da tavsiye yoluyla karşınıza biri çıkar merak etmeyin.Maalesef kart horozlar başınıza uşüşmüs anlattığınız kadarıyla ama dert etmeyin; ben hiç evlenmedim ama kurumunda dul çocuklu bir adam vardı peşimde dolaşıp duruyordu; acaba olur mu mantığı var bu insanlarda onların terbiyesizligi ozetle

Daha 3 ay olmuş ne bu acele ?
Enerjini çocuğuna versene bunları düşüneceğine onu nasıl bir gelecek bekliyor , nasıl bir eğitim alacak vs bunlarla ilgilen hemen evlilik Düşünme zaten az Kafanı dinle .
Zamanı gelince olur ya da hiç olmaz dert etme

Toplum Ahlaksız ne yazık ki ...

Bende öğrenciyken yanlız yaşadım 10 sene kadar yanlız yasayan Kadınlara da var aynı yaklaşım .
Herkese ailemle yasıyorum diyordum o Yüzden

Hanımlar bi sakin, konu sahibi şu anda boşlukta olduğu için şu an böyle düşünmesi gayet normal, aynı zamanda düşünceleri de.

"Her insan" gibi tekrar sevmek ve sevilmek istiyor. Ama zamanı kişiden kişiye göre değişir; kimisi 3 yıl sonra, kimisi de 3 ay.

Elbette şu dönemde kaygıları var. Her şeyin bir zamanı var. Şu duygularınız da zamanla sağlıklı hale gelecek. Size tavsiyem amcam yaşında dediğiniz insanlarla aranıza set çekin. (Muhtemelen öyle de yapıyorsunuz.) Ve yasınız da doyasıya yaşayın. Şu dönemde kafanızı dinleyin, kendi kendinize kurup, olmadık şeyleri düşünmeyin. Zamanla hepsi geçecek.

Bosaninca defolu olmuyorsunuz. Siz kendinizi nasil gorurseniz etrafiniza da oyle insanlari cekersiniz. Ben de bosandim ama dul degil bekarim. Hayat da kocadan ibaret degil. Kismetse zaten olur. Kismet degilse de bekarligin keyfini surerim. Evlilik cok da matah birsey degil, etiket de degil. Hersey kafanizda biter. Once kendinizi bir sevin.

Ay öğretmensiniz mis gibi mesleginiz var,daha yaşıtlarınız ilk evliliklerini yapmadı sizin 5 yaşında oğlunuz var ne evde kalması? Yaşlı amcalara verin cevabınızı hepimizin başına geliyo bu durum arsız kendini bilmez çok ülkede, sizin boşanmanızla alakası yok dul degil bekarsınız ayrıca da. Siz bi de egitimcisiniz daha dikkatli olun bu konularda lütfen

Bu arada ben 46 yasindayim. 13 yasinda da bir oglum var ama hayattan umidimi kesmedim. 29 yasinda neden umidinizi kesiyorsunuz ki? Burada bir suru ornegi var ikinci evliligi yapip mutlu olan. Bu kadar umitsiz olmayin.

Boşanmak bana göre de bir defo değil kesinlikle ben de kendimi bekar olarak nitelendiriyorum fakat etrafımızdaki insanların bakış açısı bu değil ne yazık ki. Çocuklu dul damgası yapıştırılıyor. Çok şükür her işimi hallederim eşim varken de öyleydi bi tamir işi için bile usta çağırmam gider ne lazımsa alır kendim tamir ederim çok aşan bi durum olmadıkça. Evlilik benim için bir ihtiyaç yada zorunluluk değil fakat türkiyede yaşadığımı hatırlattı amcalar sağolsunlar..

Benim tanıdığım var kendisi geçen sene evlendi gayet de mutlu. O sosyal dışa dönük girişken bir kadın yani çevresi var oradan birileri tanıştırmış kadının mesleği de var öğretmen kendisi yani cevren olacak, mesleğin olacak, her türlü bulursun.ve bu kadın 36 yaşında evlendi düğünü falan da çok güzel oldu.

Sizi çok iyi anlıyorum evlenmiş boşanmış olunca yaşı büyük olanlara bir cesaret geliyor. Aslında kötü hissetmemeliyiz ama toplum böyle bir psikolojiye sokuyor. Sadece erkekler değil evli kadınlar da üzerimizde bir baskı oluşturuyor. Kocalarını çalarız gözüyle bakıyorlar. Olan erkeğe değil kadına oluyor. Ne kadar çok iyiyiz desek de olmuyor. Evlenmeden de yaşanılır tabiki konu o değil. Toplumdaki yerimiz sorun.

İçinizi karartmayın lütfen oğlunuzu alın sinemaya, tiyatroya, kultur turlarına katılın.Ilk once biraz kafa dağıtmaya ihtiyacınız var sizin.Ilaveten öğretmenler evlilik için tercih sebebi çünkü tatilleri fazla olduğu için evde daha fazla zaman geciriyorlar inşallah iyi biri çıkar karsiniza

Arkadaşım ben boşanalı 5,5 sene oldu. Daha iş arkadaşlarım yeni bilir bosandığımı. O da mecburen. E-devlet şifresi, pasaport işlemleri vb derken öğrendiler.
Bekarlıl sultanlık. Biraz kendinizi toplayın bunu siz de görecekseniz. Tüm mahalle tüm arkadaşlarım benşm hayatıma hayran.
Maaşım elimde. Evim var arabam var. Oh dünya bana güzel. İstediğim saatte cıkıp istediğim saatte giriyorum eve.
İster yemek yspıyorum istemezsem tost yapıp yiyoruz. İstemezsem 3 hafta ütü yapmıyorum. Banyo wc kıl tüy derdi yok. Ortalıktan pijama corap toplamıyorum.
Hayatıma çok yakın zamana kadar kimseyi almamıştım. Birini aldım zor oldu. Kızım var tanışmadılar hiç. Kızıma da belli etmedim ama çok arada kaldım. Çok bunaldım. Arada kaldım. Gel dedi gelemedim. Çık dedi çıkamadım. Zoruna gitti sorunlar büyüdü ayrıldık. Bekarlık sultanlık. Ohhhhh. Kızımı alıyorum tatilimize çıkıyoruz. Karışan görüşen yok. Çok mutluyum. Hiç eksikliğim yok. Eski eşim evlendi. Daha da mutlu oldum. Çünkü başıma kalır diye korkuyordum.
Yani kendin oğluşunla bir dünya kur. Kimseye bağımlı olmadan.

sebep neydi, değişen ne şimdi, sen mi değiştin o mu değişti...muhasebesini yap

Kimseye pek söylememeni erkeklerle son derece resmi olmanı profil fotona vb dikkat etmeni tavsiye ederim. Cıvıyana direkt hafdimi bildir. İşetişimi kes bence. Telefonunu bulamasın o dedeler.cevap verme direkt engell.

Yok zaten bi whatsap var ordada oğlumla masum bi foto koydum. Ne insta ne face kullanmıyorum sosyal medyayla işim yok numaramı da öyle yesadüfen babam yüzünden hatta o istedi bağlantı kurmamı o adam ancak benim işimi yapar diye valla adamın yolladığı mesajları babama gösyerip al senin eserin demek vardı da neyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…