- 1 Aralık 2012
- 61
- 31
-
- Konu Sahibi mathsteacherr
Öncelikle karisini "Kul köle" olarak gören bir erkek firsat değildir benim gözümde, bari söyleyin de başkalarının da başını yakmasin. Bir kere siz dul değil artik bekarsınız, kimlikte "Dul" ibaresi kalktı diye biliyorum, benim 56 yasındakı ananemin bile kimliğinde "Bekar" yaziyordu yahu ne dulu? Ayrica 29 yasindasiniz, eşinizden ayrılmışsınız çocuğunuz da var, ne guzel keyfinize bakmalisiniz, hele çalışıp maaşta aliyorsaniz niye tekrar evlilik yükünü çekmek istiyorsunuz? Garipsiniz. Ayrica çocuğunuz daha 5 yaşında "Sevgilisi olunca beni takmaz" triplerine girmeyin, ergenlik döneminde belki zorluk yaşarsınız ama çocuk daha çok büyüdüğünde sizi herkesten önce koruyacak olan oğlunuz olucaktir, ayrica başına getirdiğiniz yeni eşinizin ona gerçek bir baba hissiyatini verme ihtimali %10 falan.
Yaşını bilmiyorum 60-70 arasıBen 30 yaşındayım dedem 80 yaşında, 80 yasindakiler mi yazıyor size ?
Sen benim dersimi anlamıyorsun koca derdinde olsam boşanmazdım çocuğum için boşandım. Eşim benle tekrar evlenmek istiyor ben onu istemiyorum ama yaşlı başlı adamlardan ilgi görünce midem bulandı onu hiç istemiyorum moralim bozuldu işte aslında hiç evlilik istemiyorum şuan ama ilerde nolcağınj bilmiyorum insanlar bazen geçmişte yaptıklarından pişman olırlar ben de pişman mı olurum ilerde diye moralim bozulduCanım senin en kısa zamanda evlen lazım yoksa koca diye kafayı yersin ver çocuğuda boşver ne yapacaksın çocuğu çocuk bulursun koca bulamazsın allahım sen akıl ver bu kadına
Allahhayırlı evlat naaip etsin ben de evladımın derdiyle boşandım emin pl kendim için de değil. Hamile olduğum günlerde eşimden dayak yemiştim öğrendiğimde sırf çocuğum babasız büyümesin diye affettim eve döndüm şimdi de bu evliliğin çocuğa zarar verdiğini düşünerek boşandımİnsanlar buna bende dahil olmak üzere evlat diye yanıyoruz bizim arkadaş da koca derdinde
Inşallah öyle olurÇalışmıyor olsanız bir nebze anlardim.Ama mesleginiz elinizde şükür.Biraz kendinize zaman taniyin.Gezin, ferahlayin.Bu şekilde tekrar bir hata yaparsınız. Denenmişi de kesinlikle tekrar denemeyin derim.Emin olun iyi ve güzel insanlar çıkacaktır karşınıza.
Boşandıysanız hayatınızdaki öncelik yeniden evlenmek mi olmalı sizce. Üstelik daha yeni boşandınız. Bu acele nedir. Biraz kendinize zaman ayırsanız.3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Çok rahatladım gerçektenBenim 25 yaşında hiç evlenmemis arkadasima da dede diyebilecegimiz bi adam flört mesajlari atmisti. Dedelerle ilgili bu bence dul, bekar, genç vs farketmiyor onlara. Hadsizler ne yazik ki
Siz de ogretmenmissiniz meslektaşız, ve mesajları atan da bi ogretmendi. Erkeklerde denklik kavramı yok bence. Benim manken gibi arkadaşıma bile kel göbekli adamlar talip olup kendini yakıştırabiliyorlar. Yani bu tavirlarin sebebi boşanmış olmaniz degil, bekara da yapıyorlarÇok rahatladım gerçekten