Boşandım çok mutsuzum

Evet o yüzden zaten acaba babasına geei mi dönsem diye düşünüyorum. Hele de gün gelir babasını tercih ederse kafayı yerim babasını çok seviyor. Ama dayanamıyorum o adama da. Insan sevdiği kişiyi üzmez saygı duyar bana zerre saygısı olmayan bir insan..

Çalışmıyor olsanız bir nebze anlardim.Ama mesleginiz elinizde şükür.Biraz kendinize zaman taniyin.Gezin, ferahlayin.Bu şekilde tekrar bir hata yaparsınız. Denenmişi de kesinlikle tekrar denemeyin derim.Emin olun iyi ve güzel insanlar çıkacaktır karşınıza.

Canım senin en kısa zamanda evlen lazım yoksa koca diye kafayı yersin ver çocuğuda boşver ne yapacaksın çocuğu çocuk bulursun koca bulamazsın allahım sen akıl ver bu kadına
Sen benim dersimi anlamıyorsun koca derdinde olsam boşanmazdım çocuğum için boşandım. Eşim benle tekrar evlenmek istiyor ben onu istemiyorum ama yaşlı başlı adamlardan ilgi görünce midem bulandı onu hiç istemiyorum moralim bozuldu işte aslında hiç evlilik istemiyorum şuan ama ilerde nolcağınj bilmiyorum insanlar bazen geçmişte yaptıklarından pişman olırlar ben de pişman mı olurum ilerde diye moralim bozuldu

Tekrar evlenmek bu kadar mı önemli sanki.Ilk önce bir kendini toparlamayı ve yeni bir düzen kurmayı denesen.Çünkü illaki psikolojin etkilenmiştir.Evlilik sonra dan eğer olursa olur.Böyle boşanır boşanmaz evlenmeye çalışılırsa o evlilikten de bir hayır gelmez bence.

İnsanlar buna bende dahil olmak üzere evlat diye yanıyoruz bizim arkadaş da koca derdinde
Allahhayırlı evlat naaip etsin ben de evladımın derdiyle boşandım emin pl kendim için de değil. Hamile olduğum günlerde eşimden dayak yemiştim öğrendiğimde sırf çocuğum babasız büyümesin diye affettim eve döndüm şimdi de bu evliliğin çocuğa zarar verdiğini düşünerek boşandım

Bak kendin söylüyorsun çocuğum için diyorsun . Arkadaşım olmuş ile ölmüşe çare yok keşkelere takılsa insan kafayı yer. Bak rabbim uzun ömür versin evladın var. Sarıl ona sıkıca onunla bi gelecek kurmak için çalış .

Boşandıysanız hayatınızdaki öncelik yeniden evlenmek mi olmalı sizce. Üstelik daha yeni boşandınız. Bu acele nedir. Biraz kendinize zaman ayırsanız.

Emin olun şuanda en son düşündüğüm şey evlenmek. Ama bazı kadınları görüyorum keşke boşanmasaydım eşşek bi pişmanım o gitti evlendi yuva kurdu ben bu şekilde tek başıma bir çpcuk yetiştirdim hayatı tek başıma.göğüsledim gibi şeyler. Öğretmen olduğum için boşanmış kadınlarla ve boşanmış aile çocuklarıyla çok karşılaşıyorum. Bilmiyorum belki de benim boşanmam hayırlı oldu ama ya olmadıysa..

Çok rahatladım gerçekten
Siz de ogretmenmissiniz meslektaşız, ve mesajları atan da bi ogretmendi. Erkeklerde denklik kavramı yok bence. Benim manken gibi arkadaşıma bile kel göbekli adamlar talip olup kendini yakıştırabiliyorlar. Yani bu tavirlarin sebebi boşanmış olmaniz degil, bekara da yapıyorlar

sen dogru ahlakli vicdanli iyi kalpli iyi bir anne ol Allah senin icin hayirlisini verir elbet.
ama sahsen ben olsam boyle bir pislikten sonra yalniz kaldim evleneyim dusunncelerine girmem kendimi salipta dusmanlarimida sevindirmem

Ah canim
Bence kendi kiymetini bil
29 yasinda gencecik kadinsin
Sakin kocana donme
Onune bak
Bunalima girecek birsey yok
Zamanla hersey duzelir
Merak etme yalniz kalmazsin illa ki karsina sana uygun birisi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…