Boşandım çok mutsuzum

mathsteacherr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
61
31
3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum

dedeniz yaşında kaç insan var çevrenizde de boşandığınızı öğrenip sulanmaya başlıyolar. bence olayı fazla gözünüze büyütüp dramatikleştiriyosunuz. ayrıca hayat kocadan ibaret değil. 5 sene 10 sene belki hiç evlenemeyebilirsiniz de. ölmezsiniz merak etmeyin.

Boşansak bir dert boşanmasak bir dert...sorunuza istinaden bi arkadasim var 2 çocuguyla boşandi hiç evlenmemiş biriyle evlendi şu an mutlu ve hamile..maasallah

Önce zihniyetini düzeltmelisin. Boşandım çocuklu dul kaldım kafası nedir. Hele daha 29 yaşındayken.

Aslında dışardan hiç takmıyor gibi gözüküyorum ama öyle değil.. Dedem yaşında bi müdür yardımcımız vardı dı diyorum çünkü tayin istedim. Adam boşandığımı öğrendikten sonra samimi davranmaya başladı. Istanbul gezisinde tanıştığımız yaşlı bi müteahhit Amca bana kalpli kırmızı güllü mesajlar atıyor. O da evli olmadığımı sanırım biliyor arkdaş vasıtasıyla. Özellikle bu olaylar benim daha çok psikolojimi bozdu. Çocuklu dul olunca Amca diyceğin insanlar bile cesur yaklaşıyor kendimi çok kötü hissediyorum

Boşandıgın eşinle neden bu muhabbetlere giriyorsun ?

3 ay olmuş daha ruhen çökmüşsün .
Bi relaxxx ohh kurtuldum deee , ohhhh beee çocugum ve benn deeee ..

Napcan tekrar evlenıp . Şöyle 5-10 sene geçsin önune adam akıllı bırı çıkar evlenırsın .

Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz. Kesinlikle bi psikoloğa gitmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Evliliği şuan düşünmüyorum ama bu yaşta bile ben düşünmezken dedem yaşındakiler bakıyor ilerde oğlum büyüdüğünde evlenmek istersem karşıma bunlar mı çıkacak ebedi dul mu kalcam ben diye korkuyorum

Kötü bir evlilik yaşamısınız buna ragmen aceleci davranıyorsunuz evlenmek icin gezin tozun evladınızla mutlu olun zamanı gelince olur daha gencsiniz biraz kendinize zaman verin kendinizi toprlayın nedir bu acele daha yeni boşanmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…