Boşandım çok mutsuzum

Ben zaten çocuğumun geleceğini düşünerek boşandım zaten büyütene kadar da evlenmek istemiyorum ama 29 yaşımdayken 70 yaşındaki insanlar bakıyor bana. Evlenmek istedim diyelim ilerde benim karşıma bunlar mı çıkacak seçenek olarak. Adam sarımsaklı hacı yağlı dede kokuyor ya

Evlenmek şart mı ya ne güzel oğlun var bir annesin sen. O gerizekalı eşinin düşünceleri ile niye moralini bozuyorsun sen bu gidişle ikinci evliliğini de saçma bi kişi ile yapacaksın bence terapi al

of ya ne kadar abartıyorsunuz. böyle bunalım takılmaya, evde kaldım triplerine girmeye devam ederseniz daha çoook dedeler amcalar hadsizlik yapar. güçlü olun ya! illa bir erkek mi lazım size?biraz zaman verin kendinize daha 3 ay olmuş üstelik 5 yaşında çocuğunuz var. eski kocanıza niye bakıyorsunuz siz? boşanmışsınız geride kalmış yaşananlar. O ne b.k yerse yesin. siz kendinize değer verin, sağlıklı düşünün.çocuğunuzla iki kişilik hayat kurun, gezin, eğlenin, yiyin,için, spor yapın, sinemaya gidin, evde sinema günleri yapın, kitap okuyun, çocuğunuzla oynayın ne bileyim aktiviteler yapın. nedir bu hemen tekrar evlenip de hata yapma isteği.bu aşamada evlenirseniz yüzde 90 hatalı mutsuz bir evlilik yapmış olacaksınız zaten. hayat güzel hele bir de evladın varsa. net güçlü olursanız,mesafeleriniz duvarlarınız olursa, bu bunalımı yenerseniz, yanınıza o kocamış heriflerin hiçbiri yanaşamaz buna cesaret edemezler. onlar şuanda sizin bunalımınızdan, boşluğunuzdan yararlanmaya çalışıyorlar.yoksa boşanmışlığınız değil olay.hayatınızı eğlencelerle aktivitelerle güzelleştirdikçe yeni ve güzel insanlar tanıyacaksınız ve bu şekilde karşınıza zaten düzgün denginiz olan birisi çıkar, tartar ölçersiniz evliliğe gidersiniz.

Hele bismillah. Sütten ağzınız yanmış. Epey bir süre bu işlere takilmayin. Elin kart horozlari işte hic evlenmemiş bekar bir kadın da olsaniz yazacaklardi belki. Moralinizi böyle şeyler için bozmayın. Eski eşinizle de böyle muhabbetlere girmeyin. İstediğini yapsın ondan kurtuldunuz mu kurtuldunuz daha ne. İmkânınız varsa çocuğunuzla bir tatile çıkın. Kafa dagitin. Boşanmak kolay bir şey değil sarsıntı yaşamanız normal.

Ben evlendiğimde 28 yaşındaydım canım, sakin ol henüz çok gençsin.
Nasıl bir cevrede yaşıyorsun bilmiyorum.ic anadolu ya da dogu taraflarinda evet cok sempatik davranmıyorlar bosanan kadinlara ama illa ki karsina güzel bir insan çıkacaktır, sen ogluna odaklan onu en iyi sekilde yetiştirmenin pesine düş.

Tatlım saçmalama lütfen
10 sene bile evlenmesen olacağın yaş 39
3 arkadaşım var tekrar evlenen biri 2 çocuklu ikisi çocuksuzdu gayet mutlu görünüyorlar hepi dr akranlariyla evlendi

Oğlumla nereye kadar hayat planı. Daha dün bi kız çocuğuyla oynamak için oyun alanına gitmesine izin vermedim diye senin yüzünden kaçırdım diye bağırdı çağırdı. Biraz büyüyüp kız arkadaşı olsa takmaz bile beni. Benle zaman bile geçirmez. Her zaman 5 yaşında olacak değil ya..

Hahahahhahahahahaha gercekten böylemi yapti
Ay çok tatli ya yerim ben onu suna bak sen bilmissss

Çok değişik bir çocuk. Kendi kendine okumayı söktü. Zaten en çok o harcanmasın kötü bi ortamda büyümesin diye boşandım inşallah benim de hayatım güzel olur onunla beraber

Çok değişik bir çocuk. Kendi kendine okumayı söktü. Zaten en çok o harcanmasın kötü bi ortamda büyümesin diye boşandım inşallah benim de hayatım güzel olur onunla beraber
Ay masallah masallah subhanAllah ya cok sasirdim zekiymis gercekten laflara bak sen.
Bence bu cocukla hayatiniz cok zevkli olacak
Ileride karsiniza sizi sevende sayanda çıkacaktır
Nasip

Sizin psikolojiniz iyi değil daha 5 yaşında çocukla 3 ay olmuş boşanalı önce çocuk bir boşanmayı atlatsın sonra bakarsınız duruma.çocuğunuzun derdine düşeceğinize kendi derdinize düşmüşsünüz.eski eşinizin yanında çocuk olmadığı için hemen birileriyle takılması şaşırtıcı değil.onunla tek muhabbetiniz oğlunuz olsun.size alaycı bir şekilde benden daha iyisini bulamazsın diyen adamın ne yaptığını boşverin artık tekrar dönmeyi düşünmeyin.

Öncelikle karisini "Kul köle" olarak gören bir erkek firsat değildir benim gözümde, bari söyleyin de başkalarının da başını yakmasin. Bir kere siz dul değil artik bekarsınız, kimlikte "Dul" ibaresi kalktı diye biliyorum, benim 56 yasındakı ananemin bile kimliğinde "Bekar" yaziyordu yahu ne dulu? Ayrica 29 yasindasiniz, eşinizden ayrılmışsınız çocuğunuz da var, ne guzel keyfinize bakmalisiniz, hele çalışıp maaşta aliyorsaniz niye tekrar evlilik yükünü çekmek istiyorsunuz? Garipsiniz. Ayrica çocuğunuz daha 5 yaşında "Sevgilisi olunca beni takmaz" triplerine girmeyin, ergenlik döneminde belki zorluk yaşarsınız ama çocuk daha çok büyüdüğünde sizi herkesten önce koruyacak olan oğlunuz olucaktir, ayrica başına getirdiğiniz yeni eşinizin ona gerçek bir baba hissiyatini verme ihtimali %10 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…