- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
-
- Konu Sahibi mathsteacherr
Evet o yüzden zaten acaba babasına geei mi dönsem diye düşünüyorum. Hele de gün gelir babasını tercih ederse kafayı yerim babasını çok seviyor. Ama dayanamıyorum o adama da. Insan sevdiği kişiyi üzmez saygı duyar bana zerre saygısı olmayan bir insan..
Hiç moralinizi bozmayın,benim çevremde iki çocuklu arkadaşlarım var hepsinide bekar erkekler istedi,biri evlendi ama diğer ikisi sıcak bakmadı ilerde sorun olabilir diye düşündüler.çocukluk arkadaşımda bekardı oda iki çocuklu fıstık gibi bi hatunla evlendi,acele etmeyin sadece3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Sakin donupte asrin hatasini yapmayin. Cunku daha da kotu davranacaktir. Daha yasiniz cok genc karsiniza denginizde iyi birileri mutlakaki cikacaktir. Nispet yapmak ister gibi evlenmeyin derim.3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Benm annem 25 yasında ayrılmıs . Ve kimseyle evlenmedi. Hemen koca derdine dusmektense evladına bi bak3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Ve bu cümleleri kuran bir öğretmen..Ben zaten çocuğumun geleceğini düşünerek boşandım zaten büyütene kadar da evlenmek istemiyorum ama 29 yaşımdayken 70 yaşındaki insanlar bakıyor bana. Evlenmek istedim diyelim ilerde benim karşıma bunlar mı çıkacak seçenek olarak. Adam sarımsaklı hacı yağlı dede kokuyor ya