- 1 Aralık 2012
- 61
- 31
- Konu Sahibi mathsteacherr
Evet o yüzden zaten acaba babasına geei mi dönsem diye düşünüyorum. Hele de gün gelir babasını tercih ederse kafayı yerim babasını çok seviyor. Ama dayanamıyorum o adama da. Insan sevdiği kişiyi üzmez saygı duyar bana zerre saygısı olmayan bir insan..
Öncelikle karisini "Kul köle" olarak gören bir erkek firsat değildir benim gözümde, bari söyleyin de başkalarının da başını yakmasin. Bir kere siz dul değil artik bekarsınız, kimlikte "Dul" ibaresi kalktı diye biliyorum, benim 56 yasındakı ananemin bile kimliğinde "Bekar" yaziyordu yahu ne dulu? Ayrica 29 yasindasiniz, eşinizden ayrılmışsınız çocuğunuz da var, ne guzel keyfinize bakmalisiniz, hele çalışıp maaşta aliyorsaniz niye tekrar evlilik yükünü çekmek istiyorsunuz? Garipsiniz. Ayrica çocuğunuz daha 5 yaşında "Sevgilisi olunca beni takmaz" triplerine girmeyin, ergenlik döneminde belki zorluk yaşarsınız ama çocuk daha çok büyüdüğünde sizi herkesten önce koruyacak olan oğlunuz olucaktir, ayrica başına getirdiğiniz yeni eşinizin ona gerçek bir baba hissiyatini verme ihtimali %10 falan.