Boşandım çok mutsuzum

Evet o yüzden zaten acaba babasına geei mi dönsem diye düşünüyorum. Hele de gün gelir babasını tercih ederse kafayı yerim babasını çok seviyor. Ama dayanamıyorum o adama da. Insan sevdiği kişiyi üzmez saygı duyar bana zerre saygısı olmayan bir insan..

Çocuk büyüdükçe neyin doğru neyin yanlış olduğunu zamanla anlayacaktır zaten. Hiçbir evlat annesinin üzülmesine dayanamaz diye tahmin ediyorum. Siz şu anki düşünceyle değerlendiriyorsunuz ama bu çocuk büyüyecek ve olgunlaşacak o zaman fikirleri bu düşüncelerinizle eşleşmeyecek bile. Siz çok karamsar bakıyorsunuz olaya tek negatif yönünüz bu ama maalesef hayatınızı etkiliyor.

Ayrıca bir mesajınızda hamileyken darp edildiğinizi ve çocuğunuz için bu sıkıntılara katlandığınızı söylüyorsunuz, aslında bilmiyorsunuz ki bir çocuk olarak şiddetin olduğu ortamlarda büyümek, ayrı anne ve babanın nezdinde büyümekten kat be kat daha zor

Hangi çağdayız ya bu insanlar iyice kafayı yemis güzel kadın görünce evli bekar demeyip askıntı oluyorlar onların payını vermek lazım. Insallah karşınıza iyi bizi çıkar hersry zamanla...

bu had bilmezler tanıdığınız aynı ortamda aynı çevrede olduğunuz insanlardansa yani muhatap olmak durumunda kalıyorsanız yaş aralıklarına göre amca, dede, abi diye hitap etmenizi tavsiye ederim.arayış içinde olan beyler beğendikleri hatundan şu hitapları duyunca acayip bozuluyorlar.

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Hiç moralinizi bozmayın,benim çevremde iki çocuklu arkadaşlarım var hepsinide bekar erkekler istedi,biri evlendi ama diğer ikisi sıcak bakmadı ilerde sorun olabilir diye düşündüler.çocukluk arkadaşımda bekardı oda iki çocuklu fıstık gibi bi hatunla evlendi,acele etmeyin sadece

Boşanmış çocuklu bir arkadaşım hiç evlenmemiş kendinden daha genç biriyle evlendi . Çocuklarıda oldu, öylesine de mutlular ki Allah bozmasın.
Eski eşi kendisinden önce evlendi böylece rahatsızlıkta veremedi hiç. Bu süreçte de uzun süre bekar kafasını dinledi arkadaşım sonradan karşısına çıktı kısmet oldu evlendi. Kendini mecbur hissetme eski eşine

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
Sakin donupte asrin hatasini yapmayin. Cunku daha da kotu davranacaktir. Daha yasiniz cok genc karsiniza denginizde iyi birileri mutlakaki cikacaktir. Nispet yapmak ister gibi evlenmeyin derim.

Yanılıyorsunuz! 33 yaşındayım 2 çocuğum var, bir gün boşanırsam şimdikinden çok daha iyi bir evlilik yaparım niye mi? artık ne istediğini bilen kendinin farkında olan çok daha güçlü bir kadın olduğum için, aynaya bakınca yaşlanmış bir yüz değil fıstık gibi bir kadın gördüğüm için Ayrıca 30'lu yaşlar kadınların en güzel olduğu çağlar, spor yapın, saglikli beslenin, eğitiminize, kişisel gelişiminize yönelin, yapamadığınız her şeyi yapın:)

Hemen evlen tatlım, hatta eski eşinle evlenip kölelik moduna iyice gir.

Hayır birinden ne fayda gördün ki koca istiyosun anlamadım. Daha 3 ay olmuş bi sakin.

Bosaniyorum yasimiz yakin tek fark cocugum yok ters davranin genel yapim ters kimse de yanasamaz bekarkende ayniydim hem agzim bozuk hem de ters tepki veririm.... sizinle ayni yasta olan 8 yasinda bir cocugu olan arkadasm bosandiktan 3 yil sonra hayatinin askini buldu adam hic evlenmemis adamin aileside kizi cok seviyor nikah yaptilar dugune hazirlaniyor suan

Sen kendini acınası goruyosan millet de hayli hayli seni öyle görür. Bekar bı kadınsın. Geri kafalı adamlarla evlenmek isteme zaten. Boşanmanin doğal bı eylem olduğunu bilen erkekler de var hayatta.

Benm annem 25 yasında ayrılmıs . Ve kimseyle evlenmedi. Hemen koca derdine dusmektense evladına bi bak

Ben zaten çocuğumun geleceğini düşünerek boşandım zaten büyütene kadar da evlenmek istemiyorum ama 29 yaşımdayken 70 yaşındaki insanlar bakıyor bana. Evlenmek istedim diyelim ilerde benim karşıma bunlar mı çıkacak seçenek olarak. Adam sarımsaklı hacı yağlı dede kokuyor ya
Ve bu cümleleri kuran bir öğretmen..

Hani şu evinde cimri profesörü ağırlayan su faturaları fazla fazla gelen bi mimar konusahibi vardı,en son sertifikalı bi pırlantaya tav olmuştu,aynı kafadasınız valla,bu zayıflıkla nasıl boşandınız ona hayret ettim,terk edilmediyseniz tabi,anneliğin kutsallığına yakışacak şekilde davranın ,biraz zaman verin,illa koca diye çıldıracam diyorsanız eski kocaya geri dönün bari çocuğunuzun öz babası,ya her kötü giden evliliğe boşan demiycem artık ya,saçma sapan adamları sevgili diye eve getiriyorlar çocukların psikolojisini iyice bozuyorlar,tee Allahım ya,çok konuştım şimdi yine banlanırım haftada iki günüm içerde geçiyor zaten,lanet olsun salon kadını imajımı bozdurttun bana konusahibi :deli:

X