Boşandım çok mutsuzum

Henüz çok erken bosluktasiniz ilk çikan erkeğe boşlukta kalmamak için bağlanmayın.. oğlunuz büyük bi anaokuluna yazdirin kendinizde ise girin calisin sosyallesin. Hem bu ruh halini daha çabuk atlatırsınız hemde yeni insanlarla tanışma şansınız olur :KK66:

Biraz kendini nadasa bırakıp kafanı dinlemeye ihtiyacın var. Bir iki kişi o niyette diye hep öyle devam edecek değil ya. Yaşıtınizla da tanisabilirsiniz.

Henüz çok erken bosluktasiniz ilk çikan erkeğe boşlukta kalmamak için bağlanmayın.. oğlunuz büyük bi anaokuluna yazdirin kendinizde ise girin calisin sosyallesin. Hem bu ruh halini daha çabuk atlatırsınız hemde yeni insanlarla tanışma şansınız olur :KK66:
Artık erken değil 1,5 yılı bile geçmiş :)) Biri konuyu hortlatmış.

3 ay oldu boşanalı. 5 yaşında bir oğlum var. Boşandığım eşim daha boşanma kesinleşmedwn başladı birileriyle görüşmeye. Bende de evde kaldığım hissi oluştu. Bana da o tarz mesajlar attı istersen gel bana kısacası köle ol evlenelim tekrar sen benden iyisini bulamazsın bak kaçıracaksın fırsatı elinle başkalarına kaptıracaksın gibisinden. Zaten yıllarca beni ezdi hayatımı mahvetti. Ama dediği gibi de çocuklu dul oldum artık düzgün biri çıkmaz gibi geliyor. 29 yaşındayım boşandığımı duyan dedem yaşımdaki insanlardan ilgi görmeye başladım psikolojim çok bozuldu boşanıp çocuklu iken güzel bi evlilik yapanınız varmı çok kötü moralim eski eşimden nefret ediyorum ama yalnız yaşamak da istemiyorum
bende eşimden boşanalı epey zaman oluyor. türkiyede dul bir kadın olmaktan zordur biliyorum ama biraz kendine özgüvenin olmalı. kendini, ne eski eşine ne de bunu fıratçılık olan gören kart zamparalara ezdirme sakın. illa hayatında birisi olacak diye birşey yok ama kısmet bu işler. yalnızlık seni üzmemeli güçlendirmeli daha çok. yalnızlıktan KORKMA

X