Boşandım çok mutsuzum

herşey çok yeni, zor bir süreçten geçtiniz. Tüm bu zorluklar yaşanırken belki evladımızı daha mutlu etme imkanını kaçırdınız. Şimdi fırsat elinizde evladınıza sımsıkı sarılın, gezin,dolaşın, yiyin için, yavrunuzun tadını çıkarın. Ben öğretmen olduğunuzu düşündüm, mesleğiniz çok kutsal, öğrencilerinize konsantre olun. Yeni hayatımızda inanıyorum mutlu günler sizi bekliyor

Ayol bosanali daha 3 ay olmus evlilik dusunmek icin bu ne acele... bosandiktan sonra uzun bi donem erkek goresim bile gelmedi 8 yil sonra duvarlarimi kiran birine denk gelmesem 8 yil daha aramazdim birini.. kendini bi sure dinle pisman olacak adimlar atma kocana nispet olsun diye..

Cocugunuz olmasa hani cocuk yapamadim yas geciyor kafasinda diyelim, kotu bi evlilikten cikmissiniz, yaninizda cocugunuz. Kinamiyorum ama sasiriyorum. Ne bu acele?
Ben kotu bi evlilikteyim ve omur boyu evlenmem diye dusunuyorum. Bi daha koca kahri cekecegime mis gibi yasarim diye.
3 ayda siz bu moda geldiyseniz, kotu bi evlilik degilmis demek ki. Donun bari kocaniza..

Yildız tilbenin lafi aklima geldi "hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma canım sıkılıyor":)
Ben sizi anladım elbet tek başına hayat zor geçer ama daha 3 ay olmuş..şu durumda sağlıklı karar vermeniz mümkün mü? Bakın dedem yaşındakilere ilgi duyuyorum demişsiniz ama o ilgi degil yanlız kalma korkusuyla bi yere acele ile tutunmaya çalışıyorsunuz aslında.
Hata üstüne hata yapmayın.Kendinizi gücünüzü keşfedin..dinlenin..hayatı kaybettiklerinizi tekrar tanıyın..elbet karşınıza biri cıkacaktır..
Bi oglunuzda varmış..yanlız da degilsiniz..olumlu yonlerini düsünün..cevre edinirsiniz zamanla..
Boşanıpta tekrar evlenip mutsuz olan da var mutlulugu yakalayanda...kısmet..
Ama bolca dua edin duanın gücunden öte hiç bir laf yok..

yeterınce evlılıgınız kotu degilmişki hemen evde kaldım demısınız.ne cabuk ıkıncı evlılık dusunuoyrsunuz..yahu bir kendinize gelin...cocugunuz var...bu ne boyle ergen edasıyla...anlamak mumkun degil..

Kusura bakmada zaten eski esin ezmis seni. Bosanali 3 ay olmus. Cokmu meraklisin elin kahrini cekmeye. Biraz kendini topla rahat rahat gez toz arkadaslarinla kahve ic. Kisacasi kendinle basbasa kal. Merak etme yasin genc olan olmus bosanmissin karsina sana daha fazla deger veren insan cikacaktir.

Konuda

Dul kaldım...
Dul dul dul...
Dul..
Kelimesinden başka bir şey yok....

Yahu bir kendine gel! Daha olmuş 3 ay senin derdine Bak..

Boşanma sonrası bu kadar basit mi geçiyor yaf
Evde kaldım tribi için erken değil mi??...

İkinci evliliğini çabuk yapmamalısın , tecrübelendin sonuçta iyi kötüyü ayırt edecek yaştasın biraz zaman ver kendine herşeyin hayırlısı olsun...

27 yasinda çocuklu bir boşanmıştım. Hiç dedem yaşında birisinden oyle Bisey hissetmedim ama açıkçası kendime hiç acımadım. Eski eşim de bana derdi yaşlı karısı olmuş adamlarla evleneceksin diye.
Siz boşverin boyle seylere takılmayın. Hiç öyle şeyler olmuyor kendinizi uzmeyin

Öncelikle bir kafanızı dinleyin nefes alın. Evladınız ile güzel gelecek planları kurun hayal edin evlilikle ilgili değil. İlla evlenecekmisiniz sanki. Belki bir daha hiç olmayacak. Hayatın olmaz olmazı değil. Eski eşiniz ile artık çok sıkı fıkı olmayada gerek yok.

Daha 3 ay olmus bosanali hemen baskasini bulayim fikri tuhaf degilmi sizce hicmi kafa dinlemek falan ostemiyorsunuz yada 3 ayda nasil.birini birak digerine bak olsunki

Evet bu bir gerçek. İnsanların, özellikle erkeklerin çoğunda muhakeme ve olaylara objektif bakma konusu sıkıntılı maalesef :) değerlendirme yapmak yerine direkt ortaya atlıyorlar :)

Daha 3 ay olmuş diyip duranlar sanırım okuduklarını anlamıyor, ben şuanda biriyle evlenmek istemiyorum zaten ben gelecekle ilgili kaygılarımı dile getirdim. Dedenin biri psikolojimi bozdu hepsi bu. Kafa dinle diyenlere gelince kardeşim siz niye evlendiniz kafanızı dinleseydiniz bekarlığın tadını çıkarsaydınız? Insan mutlu olduğu birini bulunca evleniyor değilmi yok kafa dinliyim erkek kılı çorabı toplamiyim demiyor değil mi? Bekara karı boşamak kolay derler de evliye de boşanmış olmak ne kolaymış. Hayatını yalnız geçir diyen mi dersin kardeşim siz yalnız geçirin o zama. Evlenmeyin evliyseniz de boşanın ya da susun lütfen! Gez toz diyip durmayın çok yaramaz bi çocuğum var onunla bi yere gitti mi ne gittiğim yerden bişey anlıyorum hem de etrafımdakilere rahatsızlık veriyorum inanın evliyken daha çok geziyordum en azından evde çpcukla oynayacak bi babası vardı!

Sanırım sen evli değilsin bunu söylediğine göre evliysen utan biraz
N nezesali arkadaşın lafını nereye çektiniz anlamadım
fesat düşünmeye gerek yok
kimi kadın illa başımda erkek olsun illa evli olayım diye düşünür
kimisi de cinselliğe düşkündür

ama bu arkadaş 1. yazdığım ile ilgili yazdı belki ki bende öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…