- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi mutluluk1982
Çocuklara üzüldüm... Çok hastasınız sayın bayan. Tedavi olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bence adamin direk gidip ciddi iliskilere baslama sebebi aldatma bagimliligi, boylesi hep hayatinda 1. Kadin olsun ister, olsun ki aldatmanin hazzini yasasin. E bakti konu sahibi aldatilsa da yarabbisukur diyor, sarmadi adami.o kadında mutlu olmaz zaten. çünkü adam hem eski eşe yazıyor hemde kimbilir kaaaaç fındık kırıyor o arada
adam iğrenç çünkü
valla bence adam şuan mutlu sadece konu sahibine lolo yapıyor.. onun arabeske bağlaması ağlayıp sızlamasından eğleniyor gibi geldi bna.Zaten bence adamin direk gidip ciddi iliskilere baslama sebebi aldatma bagimliligi, boylesi hep hayatinda 1. Kadin olsun ister, olsun ki aldatmanin hazzini yasasin. E bakti konu sahibi aldatilsa da yarabbisukur diyor, sarmadi adami.
Siz örnek bir annesiniz bence....umarim konu sahibi sizi ornek alir ve hayata tutunur tekrardan..Ben yaşadım.
Sizinkine benzer nedenlerle bittti evliliğim.
Sizinki gibi çok kez çocuklarımız için deneyelim dedi ama dönmedim.
Çünkü yaşadığım evlilikte değerim yoktu ve daha önceki ayrılıp barışmalarda gördüm ki sadece kısa süreli iyileşmeler var.
Sizinki de akıllansaydı zaten bir daha tekrarlanmaz defalarca yaşamazdınız.
Sonra baktım ki ben önce bir anneyim.
O çocuklar Allahın bahşetmesi ve benim kararımla dünyaya geldiler.
Ben onlara sorumluyum.
Beni yoksayan değer vermeyen biri için hayatımı mahvedemem deyip kendime ve çocuklarıma saygı duyduğumuz bir hayatı yaşamak için bismillah dedim..
Kimseyle de konuşmadım onunla ilgili.
Çocuklarımla huzurlu mutlu bir hayatımız var çok şükür.
Geçmiş için bişey yapamazsınız ama gelecek önünüzde duruyor.
Bunu şekillendirmek sizin elinizde.
Yeni karısının hatalarını sayıyorum ona göre karar vereceğim diyen bir insanı bekleyecek kadar şuurunuzu, insanlığınızı yitirdiyseniz gerçekten artık size söylenecek bişey yok.
Kızınız demiş ya babamı bizden çok seviyorsun.
Siz gerçekten o adamı sevdiğinizin yarısı kadar çocuklarınızı sevseydiniz çocuklarınız için kendinize gelirdiniz..
Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize, nasıl hazmediyorsunuz size ihanet eden bir adamı beklemeyi anlamadım..
Siz örnek bir annesiniz bence....umarim konu sahibi sizi ornek alir ve hayata tutunur tekrardan..
Belki aciyordur, sevinsin diye yapmistir. Vicdan rahatlatma bi nevivalla bence adam şuan mutlu sadece konu sahibine lolo yapıyor.. onun arabeske bağlaması ağlayıp sızlamasından eğleniyor gibi geldi bna.
Yahu bu adam ergen mi ? Silah zoruyla mı evlendirdiler bu adamı ? Gebersin ya bırakın şunu yok yok ben anladım siz gurursuz olma yönünde değişmeyerek ilerliyorsunuz. Bu da son yorumum.İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
ben gaziantepte değilim...PROF DR HALUK SAVAŞ VAR. konusunda uzman bak. Sana yardımı olacağını düşünüyorum lütfen git. Ölmezsin ya bir git, konuş, derdini anlat kurtulma ihtimalin varsa bu mutsuzluktan neden şansını denemiyorsun??
http://www.eniyihekim.com/haluk-savas/psikiyatri/gaziantep?gclid=CI7z26Cim8YCFQfKtAodD48CkA
Link vermek yasaksa banımı yer otururum ama bunu vermem gerekliydi kusura bakmayın.
cok söylediler..kimseyi suclamayınn..benim gereksizliğim..benim ahlaksızlığım..napsınlar direk suratıma ahlaksız olduğumu söylemiyoarl.. yanlışmla doğrumla beni seviyoarlar.. tanıyorlar..sizler beni tanımadığınız için bu kadar eleştiri yapabliyorsunuz...o komşular arkadaşlar da ne biçim arkadaş...Dost acı söyler diye bi laf var..huuuu
Neredesin söyle araştırıp bulayım yeter ki git.ben gaziantepte değilim...
cok söylediler..kimseyi suclamayınn..benim gereksizliğim..benim ahlaksızlığım..napsınlar direk suratıma ahlaksız olduğumu söylemiyoarl.. yanlışmla doğrumla beni seviyoarlar.. tanıyorlar..sizler beni tanımadığınız için bu kadar eleştiri yapabliyorsunuz...
Arkadaşım sen benim de dahil çoğu arkadaşın yazdıklarını okuyor musun? Tedavi olmalısın normal değilsin,çocuklarına da yazık. Ramazan ayındayız kalk bir abdest al namaz kıl,Allaha kalbine ferahlık vermesi için dua et. Senin hayatın o adam olmuş,bağımlı olmuş hayattan kopmuşsun, psikolojin bozulmuş. Kesinlikle doktora git,senin ve çocuklarının iyiliği için söylüyorumcok söylediler..kimseyi suclamayınn..benim gereksizliğim..benim ahlaksızlığım..napsınlar direk suratıma ahlaksız olduğumu söylemiyoarl.. yanlışmla doğrumla beni seviyoarlar.. tanıyorlar..sizler beni tanımadığınız için bu kadar eleştiri yapabliyorsunuz...