• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

evliliği çocuk oyuncağı yapmışsınız
Ayrılalım olmadı yine birleşelim yine ayrılalım buda olmadı yine birleşelim..
Nedir bu yaa kendinize gelin boşanırken aklınız nerdeydi?
yazık değil mi o 2 tane saf masum kız çocuğuna?
yazık değil mi o kadına?
eski eşinizin aklını çelmeyin rahat bırakın..
iş işten geçti artık duracağınız yeri bilin lütfen

sizin bi erkek arkadşınız bile olmasa ne olacak...herifin gözünde mi? o başka kadınlarla yatsın kalksın ondan sonra neyse eski karıma döniyim biraz da... adamın yaptığı şey aynen bu

Konu sahibi yanlis yoldasin
Tedavi olmaya ihtiyacin var daha once de soylemistim su adamin pesini de birak artik!!

yahu o kadın onu mutlu etseydi, bu adam sizin yine yüzünüze bile bakmıyacaktı...neden bunu bile bile o adam ne isterse o oluyo? nasıl kabul ederim diyorsunuz?
zaten kadın bellki mutlu ediyor adamı. adam şerefsiz.
yalancı. buna inanmam ben.
zaten karısını aldatan her erkeğin klişesi değilmi bu. karımla mutlu değilim diye kadına pisliik atmak

zaten kadın bellki mutlu ediyor adamı. adam şerefsiz.
yalancı. buna inanmam ben.
zaten karısını aldatan her erkeğin klişesi değilmi bu. karımla mutlu değilim diye kadına pisliik atmak

aynen öyle...hemen kadına suçlamalar sıralanır. Kadın iyi biri olmasa bile adam ne halt ki sanki bi pislikte kendisi.

Okypete , konudan çıkmadan bir şey sorsam ? Bu üyenin sağlık durumu ve ruhsal gelgitlerini defalarca okuduk. Kendi seçimleri nedeniyle 2 evladının zarar görmemesi için Sosyal Hizmetler e site ıp bilgilerini veremez mi ?
Hayır bu alınma sebebi değil tabiki
Klinik seviyesinde değil
urkutmeye de gerek yok
kadın en azından paylasiyor
Az da olsa aklına girebiliyoruz
korkup derdini paylasmasa akıl almasa daha kötü

evet..gititğim psikolag nasıl mutlu oluyorsan onu yap..öyle yaşa diyor.. kimeye zarar vermeden ben onu bekleyerek yaşamak sitiyorum.. bunuda ona öylemiycem..mallaesef ben böyle mutluyum.. evet yanımda olsun.. ikinci kadın olmayı bile göze almıtım.. ama kimseyle paylaşamıyorum onu..paylaşsam her seferinde boşamam... şimdi bitti o meseleler diyor.. sen çok dırdır yapıyordun.. diyo.. bende o yüzden yaptım diyo.sana yaptıklarım için çok pişmanım diyor... Alalhım bana yanlı ş birşey yaptırmasın.. ben sadece boşanırsa tekrar ona geri dönerm dedim..evet ilk günler boşan demiştim ama sonra kadın iyiyse kıymetini bil mutlu ol dedim.. doğru ..kimsenin ahını almamak lazım..ahı olanlar da gerçi ne oluyorki..benim o kadar ahım var.... sonuç ne acıyı çeken yine benim...
hiçbir psikolog bunu demez. çünkü senin yaptığın yanlış olduğunu herkes görüyor. bunu doğrulamaz sana.
ben senin ne psikoloğa nede psikiyatriste gittiğine inanmıyorum. nokta..

eski eşinizin davranışları sırasıyla; boşan- başkasıyla nişanlan- evlen- pişman ol- ne olursan ol eski karına yine gel

Kızlar bu konu çok önemli,örnek,benım artık görüşmüyorum bır arkadaşım böleydi ,bırakmadı Adam'ı,şu an tedavı Görüyor,ağır ilaçlar içiyor,be adamla yaşıyor,ıkı çocuk,ailesi neler yaptı kıza ,gel bırak Adam'ı dıye,ablası deli kardeşimize bakacağımıza şimdi akıllı kardeşimize bakalım dedıler,adam yalvardı benı Boşa Butun mal Mülk para senı,adam saplantılı bır kadınlar aynı evde yaşamak istemedı,olayda şu adam eki sevgilisi ile görüşmüş,ama karısına o zamana kadar yatmıyor,ayrılalım ten uyumumuz yok,senın Yüzünden babalıkta edemıyorum dıyor,neyse kız bırakmayınca tedavı olması için doktora,terapisi Adam'ı HAKLI kadın hasta buldu,beş Yıldır bırakmıyor,ölüsünde benım dıyor,toprağa sokarım yınede Başkasına vermem dıyor,kapı komşumda öle,kaç kez boşanmaya gıttler,halen on Yıldır aynı evdeler,ayy ne saplantılı kadınlar var,Allah yarınımız yavrularımızı korusun

Okypete , konudan çıkmadan bir şey sorsam ? Bu üyenin sağlık durumu ve ruhsal gelgitlerini defalarca okuduk. Kendi seçimleri nedeniyle 2 evladının zarar görmemesi için Sosyal Hizmetler e site ıp bilgilerini veremez mi ?
sen kendi çocugunu sosyal hizmetlere ver... gizli saklı birşey yapsam. farklı amacçlarımı olsa buraya yazmam heralde... aslında tek sorun kendi aklıma uymayışım.. ne diye soruyorum millete..herkesetn akıl alıyorum..kim bilir beni yaşadıklarımı.. millet bana ne gözle bakıyor ya.. herkes kendi işine baksın.. bende hata.. birdahada yrum filan yapmıycam.. kimse kınamasın.. kınayanın başına versin Allah... çok çaresiz oldugumu kimse anlamıyor bilmiyor.. herşeyide anlatamıyorum.. ne arkamda sağlam bir aile var... yanlızım.. korkuyorum işte hayattan.. anlayın işte..nalet lsun o adamı geri kabul edecek kadar kendime olan güvenim yok. ama hala akıl almaya bişeyler yapmayada ugraşıyorum.. sizde saçmalıyorsunuz.. ee sosyal hizmetlere verelim diye... ya sen ne diyosun ne sacmalıyoesun.. ben çocuklarım için ölürüm.. evet baba deidkçe kendimi sucluyorum nalet olsun benmi yüzümden diyorum.. benim yüzümden babasız kaldılar diyorum..kimsede hemen boşamasaydın demesin... çok çektim sabrettim.. hereşyi yaptım.. benim zeere kadar sucum yok. elimden elenin fazlasını yaptım. ama aptal kafam karşı beni suclarsa yien hmeen kabul ediyroum.. suclu gördüşüm tek şeyher boku yapsaydı bende gz yumsaydım..kendimi düşünmeseydim dedi.m.. şu an aklımınyerinde olması bile şükür.. neler yaşadım neler.. evet ders almadım doğru ama ger idönüşümün tek sebebi sevgi filan değil... arkamda bir sürü problemleri olan sıkıntılı bir ailem var.. Allah onlarada yardım etsin.. yaşam tarzım dğeişti.. hepsine alışmak zor.. kızım evde tek kalıyor. diğerini yeni kreşe verdik.. evde tek kalan kızım yıllarca önüne yemegği hazır glelir bebek gibi yetiştirildi bakıldı.. şimdi ise evde tek başına..artık annemlerde yok eve gittiler..tek kalıyoruz.. kolay olmuyor işte.. yok hasta ruh sağlığı bozuk.yok çocuklarını vrelim.. saçmalamayın ya.. bu kadar şey yaşamama rağmen aklım hala yerimde..ve iyi bir anneyim..öyle anneler biliyorum cevremde..çocuklarını üvey anneye bırkaıp evleniyolar.. bırakıp gidiyolar..onlar benim herşeyim.. sadece üzülmemeyi unutmamayı başaramıyorum.. tek sorun bu.............................................

Yok artik sizde..takinti haline getirmis esini belliki..umariz iylesir bigun..

Ya adam 12 yılın üstüne evleniyor sorun yok kadın kabul edince mi sorun var

Es sayılmaz ama eski sevgilimle 5 sene birlikteydik baya evlilik yolunda ilerliyorduk bir şekilde ayrıldık severek ayrıldık hatta

Adam ağlıyordu
1 ay oldu olmadı birini buldu
mutlular, seviyorlar birbirlerini

Olmuş yani bir şekilde sevmisler
napiyim şimdi ayrılık çizelge günü mu tutayim
sozlesme mi bu 180 is günü olmadan unutamazsin diyeyim

Ya da kıza ne
sevmiş beğenmiş çocuğu risk almaya değer bulmuş sevgili olmuşlar işte
Güzel bi seçim yapmış çünkü hala devam ediyor

Ya nasıl bu kadar değersiz görürsün kendini

Hayır bu alınma sebebi değil tabiki
Klinik seviyesinde değil
urkutmeye de gerek yok
kadın en azından paylasiyor
Az da olsa aklına girebiliyoruz
korkup derdini paylasmasa akıl almasa daha kötü
Çocuklar alınmasa bile bu kadının ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Zorla da olsa götürülmeli.

Sen bildirebilir misin okypete yönetime ? Her defasında bu konuları okuyup o çocuklar iyi mi diye kendimizi yemenin dışında , gerçekten güvende olduklarını bilmek isterim açıkçası.
Bence ABARTMAYIN ! Kimse ne istediğini yazamayacak mı buraya ?
Hanfendi hanfendi sende kendine gel. Bırak şu adamı.
Düzeliceksin. Geçicek.

sen kendi çocugunu sosyal hizmetlere ver... gizli saklı birşey yapsam. farklı amacçlarımı olsa buraya yazmam heralde... aslında tek sorun kendi aklıma uymayışım.. ne diye soruyorum millete..herkesetn akıl alıyorum..kim bilir beni yaşadıklarımı.. millet bana ne gözle bakıyor ya.. herkes kendi işine baksın.. bende hata.. birdahada yrum filan yapmıycam.. kimse kınamasın.. kınayanın başına versin Allah... çok çaresiz oldugumu kimse anlamıyor bilmiyor.. herşeyide anlatamıyorum.. ne arkamda sağlam bir aile var... yanlızım.. korkuyorum işte hayattan.. anlayın işte..nalet lsun o adamı geri kabul edecek kadar kendime olan güvenim yok. ama hala akıl almaya bişeyler yapmayada ugraşıyorum.. sizde saçmalıyorsunuz.. ee sosyal hizmetlere verelim diye... ya sen ne diyosun ne sacmalıyoesun.. ben çocuklarım için ölürüm.. evet baba deidkçe kendimi sucluyorum nalet olsun benmi yüzümden diyorum.. benim yüzümden babasız kaldılar diyorum..kimsede hemen boşamasaydın demesin... çok çektim sabrettim.. hereşyi yaptım.. benim zeere kadar sucum yok. elimden elenin fazlasını yaptım. ama aptal kafam karşı beni suclarsa yien hmeen kabul ediyroum.. suclu gördüşüm tek şeyher boku yapsaydı bende gz yumsaydım..kendimi düşünmeseydim dedi.m.. şu an aklımınyerinde olması bile şükür.. neler yaşadım neler.. evet ders almadım doğru ama ger idönüşümün tek sebebi sevgi filan değil... arkamda bir sürü problemleri olan sıkıntılı bir ailem var.. Allah onlarada yardım etsin.. yaşam tarzım dğeişti.. hepsine alışmak zor.. kızım evde tek kalıyor. diğerini yeni kreşe verdik.. evde tek kalan kızım yıllarca önüne yemegği hazır glelir bebek gibi yetiştirildi bakıldı.. şimdi ise evde tek başına..artık annemlerde yok eve gittiler..tek kalıyoruz.. kolay olmuyor işte.. yok hasta ruh sağlığı bozuk.yok çocuklarını vrelim.. saçmalamayın ya.. bu kadar şey yaşamama rağmen aklım hala yerimde..ve iyi bir anneyim..öyle anneler biliyorum cevremde..çocuklarını üvey anneye bırkaıp evleniyolar.. bırakıp gidiyolar..onlar benim herşeyim.. sadece üzülmemeyi unutmamayı başaramıyorum.. tek sorun bu.............................................
Kardesim allaha sigin, bu kadar onsuz yapamiyorum dersen allahda seni onsuzluga mahkum eder..zamana birak, mazlumsan seviyorsan kimbilir doner bigun..

Hatalarindan ders almis olursun sende..

burdaki arkadaslarin hayel gucu, saldirganligi beni bazen sasirtiyor..sosyol hizmete ihbar edelim diyor ya,tovbe yarabbim..allah yardimcin olsun..

Back