- Konu Sahibi mutluluk1982
Ne arabeks modelsin ya acıların kadını te Allam ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. adama artık bu işin olmayacağını söyleyeceksin. ben tedavi olacağım diyede ekleyeceksin.şu an tamam bana akıl verin.. bu görüşmeyi kendiliğinden bi bitireyim.. zaten ben aramazsam adam aramıyor genelde ama netleştireyim mi...askıda kalmasın... yani dün mesela kadının yaptığı şeyleri anlattı.. hatalarını biriktireceğim.. kedni hatası olursa bırakacağım dedi.. yani ona çocuklar iyi..artık küçük kız çocugumuz ağlamıyr geceleri... sen hayatına bak... kadına da yazık filan diyeyim mi.. yada hiç görüşmeden bu olay bitsin mi..bilmiyorum...nasıl sonuçlandıracağım...sabah aradı..kızı verdi..komuştuk..sonra güldü ne diyor bu kız neler de neler konuşuyor artık dedi..hadi grş.dedi..zaten kendide çok konuşmak itemiyor bence..beni avutuyor... bende ilk başta bunu avucumuun içine alayım kendime tekrar bağlayayım..benim çin yansın kavrulsun sonrada buna tepik atayım demiştim.. komşularda böyle düşündü ama ben sevdğim için yapamıyroum hemen umutlanıyorum onu tuzaga düşüreceğime kendim düşüyorum... nasıl bitirmem azım bu işi.. çünkü ben ona seni hep bekerim dedim.. gerçi şimdi artık beklemeyeceğim dememede inanmaz bence.. çünkü herşeyi anlık yasadığım için..bence zamanla hareketlerimle göstereceğim kendimi.. ondan vazgeçtiğimi..bırak o beni beklediğimi sansın...bugunden itibaren konuşmazsamda karısıyal rasını bozmamış olurum.. sıkıntı olmaz.. şimdi ne diyebilirmi..zaten o beni oyalıyordu..karımla kavga ettim diyo akşama koynuna giriyo..v.armı böyle birşey...ne hali varsa görsün.Allah bana soğukluğunu versin...eğer mutlu olmazlarsa sebep ben olmayayım... yeter..zaten yıllarca beni sucladı... bundada ben suclu olmak istemiyorum...işte dün dua ettik diyorum ee diyo ne dua ettiniz... bende işl.çocuklarımın babası bize geri döner diye dua ettik diyorum.. neyse.. oluruna bırakayım demi
.herkesin benden sıkıldığı kesin.haklılar.insanları bıktırdı.m..kendi kişiliğimi onurumu kaybettim.nalet olsun ya.Anladım ben...
Komşular sıkıldı senden.
Adamla barış da git,sus,kurtulalım senden diye bekleşiyorlar bence.
Gerçekten üzüldüm ama elimizden hiç bir şey gelmiyor ekran başında işte.
Anladım ben...
Komşular sıkıldı senden.
Adamla barış da git,sus,kurtulalım senden diye bekleşiyorlar bence.
Gerçekten üzüldüm ama elimizden hiç bir şey gelmiyor ekran başında işte.
dön diyenmi var.. o adam dğeişmez sen de deişmezsin diyoalr.. ama yapamadığımıda görüyolar.çok acı çektğimi görüyolar.maalesef sen o adamla utlusun diyoalr.. onlarda kadına yazık diyolar yoksa..neyse.........yaşamak lazım... anlatmak da zor...anlamakta...o kadar şey yazdık hala komşular şöyle diyor fln diyo. komşuları da normal değil o zaman 2 defa boşadığı adama nasıl dön derler. neresinde tutsam elimde kalıyor
şu an tamam bana akıl verin.. bu görüşmeyi kendiliğinden bi bitireyim.. zaten ben aramazsam adam aramıyor genelde ama netleştireyim mi...askıda kalmasın... yani dün mesela kadının yaptığı şeyleri anlattı.. hatalarını biriktireceğim.. kedni hatası olursa bırakacağım dedi.. yani ona çocuklar iyi..artık küçük kız çocugumuz ağlamıyr geceleri... sen hayatına bak... kadına da yazık filan diyeyim mi.. yada hiç görüşmeden bu olay bitsin mi..bilmiyorum...nasıl sonuçlandıracağım...sabah aradı..kızı verdi..komuştuk..sonra güldü ne diyor bu kız neler de neler konuşuyor artık dedi..hadi grş.dedi..zaten kendide çok konuşmak itemiyor bence..beni avutuyor... bende ilk başta bunu avucumuun içine alayım kendime tekrar bağlayayım..benim çin yansın kavrulsun sonrada buna tepik atayım demiştim.. komşularda böyle düşündü ama ben sevdğim için yapamıyroum hemen umutlanıyorum onu tuzaga düşüreceğime kendim düşüyorum... nasıl bitirmem azım bu işi.. çünkü ben ona seni hep bekerim dedim.. gerçi şimdi artık beklemeyeceğim dememede inanmaz bence.. çünkü herşeyi anlık yasadığım için..bence zamanla hareketlerimle göstereceğim kendimi.. ondan vazgeçtiğimi..bırak o beni beklediğimi sansın...bugunden itibaren konuşmazsamda karısıyal rasını bozmamış olurum.. sıkıntı olmaz.. şimdi ne diyebilirmi..zaten o beni oyalıyordu..karımla kavga ettim diyo akşama koynuna giriyo..v.armı böyle birşey...ne hali varsa görsün.Allah bana soğukluğunu versin...eğer mutlu olmazlarsa sebep ben olmayayım... yeter..zaten yıllarca beni sucladı... bundada ben suclu olmak istemiyorum...işte dün dua ettik diyorum ee diyo ne dua ettiniz... bende işl.çocuklarımın babası bize geri döner diye dua ettik diyorum.. neyse.. oluruna bırakayım demi
Ya bir geç bunları arkadaşım ya!aynen..
.herkesin benden sıkıldığı kesin.haklılar.insanları bıktırdı.m..kendi kişiliğimi onurumu kaybettim.nalet olsun ya.
sen o adamla mutlu falan değilsin,değilsin de..o yüzen boşanmadın mı? aladatmasına katlanamadın da ayrılmadın mı? kaç kadın yakaladın ? bir de pişikince arkadaşım yatağında basıldı da karısı boşamadı laflarını yemedin mi? mutluluk neresinde bunun kandırmayın kendinizi..dön diyenmi var.. o adam dğeişmez sen de deişmezsin diyoalr.. ama yapamadığımıda görüyolar.çok acı çektğimi görüyolar.maalesef sen o adamla utlusun diyoalr.. onlarda kadına yazık diyolar yoksa..neyse.........yaşamak lazım... anlatmak da zor...anlamakta...
Bak bunlari kabullenmen bile aslinda bir adim attigini gosterir..lutfen lutfen çocuklarina sahip cik...ilerde sorunlu cocuklar istemiyorsan elinden geldiğini yap...kurslara gönder onlarla birlikte kurslara katil..insanin birini severken ayrilmasi cok acı bunu cok iyi biliyorum ama basın dik yürü. .arkana bakma o adamlada mecbur kalmadikca konusma.o seni acimadan nasil sildiyse sende sil. .bak dunyada ne acilar yasayan insanlar var..cocuklarini kaybeden anneler var..onlari düşün. ..senin ne güzel iki kizin var senin ailen var zaten onlara ihtiyacin yok..öyle adam olmaz olsun...öyle adama döktüğun göz yasina yazik...onlar gece gündüz benim yanımdalar...canlarım benim.. ne yapsınlar benim elimden...hergün acı çektiğimi görüyorlar..yanlş olduğunu bliyorlar.. ama bu şekilde biraz yüzümün güldüğünü gördüler...ne yapsınlar.. işte..milletde benim yüzüme kafayı yedi.. herkesin hayatını mahvettim..o insanlar benmi yüzümden benim için söylüyorlar..gerçekleri söylüyorlar ama ne oluyoki benim işime gelmiyo..
Psikiyatriste git. Hastaneye git yalnız özel muayeneye gitme. Bu konuda uzman olan doktorların olduğu yer olursa daha iyi. Mesela Akarada Hacettepe Ruh ve Sinir hastalıkları kliniği var arkadaşım orada staj yapmıştı. bunun gibi konusuna odaklanan bir yere git işte örnek verdim. Durumu anlat her şeyi. Tanı koysunlar sana. Kliniğe yatırırlarsa rapor verirler zaten çocukları annene bırak. Son yazdıkların da içler acısı. Kendini suçlayıp duruyorsun bir gün iyice kendini kaybedeceksin bu gidişle.dön diyenmi var.. o adam dğeişmez sen de deişmezsin diyoalr.. ama yapamadığımıda görüyolar.çok acı çektğimi görüyolar.maalesef sen o adamla utlusun diyoalr.. onlarda kadına yazık diyolar yoksa..neyse.........yaşamak lazım... anlatmak da zor...anlamakta...
kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
sen o adamla mutlu falan değilsin,değilsin de..o yüzen boşanmadın mı? aladatmasına katlanamadın da ayrılmadın mı? kaç kadın yakaladın ? bir de pişikince arkadaşım yatağında basıldı da karısı boşamadı laflarını yemedin mi? mutluluk neresinde bunun kandırmayın kendinizi..
mutluluğu yaşamamışsınız o yüzden ,evliliğinizi mutlu sanıypordunuz belki de...
çocullarınızla beraber mutluluk çok yakın inanın buna,
dön diyenmi var.. o adam dğeişmez sen de deişmezsin diyoalr.. ama yapamadığımıda görüyolar.çok acı çektğimi görüyolar.maalesef sen o adamla utlusun diyoalr.. onlarda kadına yazık diyolar yoksa..neyse.........yaşamak lazım... anlatmak da zor...anlamakta...
dön diyenmi var.. o adam dğeişmez sen de deişmezsin diyoalr.. ama yapamadığımıda görüyolar.çok acı çektğimi görüyolar.maalesef sen o adamla utlusun diyoalr.. onlarda kadına yazık diyolar yoksa..neyse.........yaşamak lazım... anlatmak da zor...anlamakta...