• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Anan baban ne diyor arkadaşım bu durumuna?
Konu komşu,bir arkadaşın yok mudur sana el atacak,doktora giderken elinden tutacak?
Gerçekten bu kadının bir yakınına haber vermek gerek.
Kendine de, eski eşine de,bebelerine de zarar vermeye başlayacak bence böyle giderse.

Ben boşandığımda bu durumda olsaydım ne annem ne babam çocuklarımı bırakırdı yanımda..
Boşanma sonrası kızım çok etkilenmese de kaçırdğımız bişey olmasın diye terapilere başladık. Birçoğuna da ben çalıştığım için babam götürdü..
Kızları gözlerinin önünde çıldırıyor onların tek dediği o adama dönersen seni sileriz..

Ve de ağlayacak kadar acı çekerken fotoğraf çekmek nerden aklına geliyor?
Akıllı adam bence.
Kadının kanacağını biliyor.
Ayol benim eskisi böyle bir fotoğraf gönderse çarşaf çarşaf yayınlarım nette onu.
Rezil rüsva ederim.
Altına uzun uzun metinler döşeyip.
Vallahi Rabbim dağına göre kar veriyor.

Ve de ağlayacak kadar acı çekerken fotoğraf çekmek nerden aklına geliyor?
Mal iste..sosyopat herif...kari manyagi pislik. .elimin ayari kacacak hakettigi sifatlari birbir sayicam simdi o herife..bir erkek bu kadar vicdan yoksunu bu kadar alcak olabilir mi? Ya bu kadinlara ne demeli hepsi mutlu etmek icin yarisiyor...

Mal iste..sosyopat herif...kari manyagi pislik. .elimin ayari kacacak hakettigi sifatlari birbir sayicam simdi o herife..bir erkek bu kadar vicdan yoksunu bu kadar alcak olabilir mi? Ya bu kadinlara ne demeli hepsi mutlu etmek icin yarisiyor...

Aynı şeyi düşünmüşüz sizinle.
Ben de bu adamın sosyopat olduğunu düşündüm.
Ve sosyopatlardan hızla kaçmak gerekiyor..

senin komşularınında hastahaneye yatmaları şart.
bulaşıcımı sizin oralarda bu rahatsızlık acep.
Nedenini az buçuk anlayabiliyorum. Konu sahibi o kadar saplantılı bir ruh halindeki, eski eşi gelsin düzelir diye düşünüyorlardır. O kadar konuşmaya, söze laf dinlemeyip daha da ağırlaşıyorsa başka çare görememiştir insanlar.

Akıllı adam bence.
Kadının kanacağını biliyor.
Ayol benim eskisi böyle bir fotoğraf gönderse çarşaf çarşaf yayınlarım nette onu.
Rezil rüsva ederim.
Altına uzun uzun metinler döşeyip.
Vallahi Rabbim dağına göre kar veriyor.

Sana göndermez Lalecim kimse böyle fotoğraf.
Çünkü senin şu yapacağını bilir.
Konusahibi de bunlardan etkilenmeye hazır. Adam zeki.. İşi biliyor..

ailem istem

iyor.arkadaşlarım ve komşular evet bu adamla uğraş o kadınada söyledği lafı yedir intikam al diyoalr.çünkü benimç ok acı çektğimi gördüler.ama ciddi anlamda o düzelirse birleş diyoalr. o da benim çok sevdğimi bildikileri için.
Anladım...
Tamam...
Sıkıntı yok...
Nerede oturuyorsun?
Türkiye'de misin yani?

ailem istem

iyor.arkadaşlarım ve komşular evet bu adamla uğraş o kadınada söyledği lafı yedir intikam al diyoalr.çünkü benimç ok acı çektğimi gördüler.ama ciddi anlamda o düzelirse birleş diyoalr. o da benim çok sevdğimi bildikileri için.

Sizin arkadaşlarınızda, komşularınızda da hiç akıl yokmuş...
Daha önce de seviyordunuz noldu.
İki kere boşandınız işte. O evliliklerinizde de aldatıldınız, değersizleştirildiniz..
Sizi gerçekten seven insanın size tek diyeceği unut artık onu biraz onurlu olur olurdu..

Aynı şeyi düşünmüşüz sizinle.
Ben de bu adamın sosyopat olduğunu düşündüm.
Ve sosyopatlardan hızla kaçmak gerekiyor..
Adam uckurunun derdinde bir pislik...coluk cocuk umrunda degil...simdi bir tanede digerinden yapar....ders calisicam calisamadim sabahtan beri..konuya takildim....

Komsularin sana gaz veriyor senin istediğin dogrulruda konusuyor zaten mantikli konussalar onlarla irtibati kesersin...o kadina laflarini yedir lafa bak. ..ne olcak yedirirsen eski kocani geri alinca yedirmis mi olucan laflari?

Adam uckurunun derdinde bir pislik...coluk cocuk umrunda degil...simdi bir tanede digerinden yapar....ders calisicam calisamadim sabahtan beri..konuya takildim....

Kendini ve herşeyden önce çocuklarının iyiliğini düşenmeyen biri için çırpınıp duruyoruz işte burda.
Boşverin gidin çalışın derslerinize..
İnsan ne ediyorsa kendine ediyor.
Ama arada çocuklar mahvolmuş ben ona çok üzülüyorum.
Yoksa konusahibi için birkez daha evlen de aynı şeyleri yaşa demek geliyor aslında içimden..
İnşallah o çocuklar en az zararla atlatırlar bu süreci..
Allah analarından babalarından korusun onları..

senin komşularınında hastahaneye yatmaları şart.
bulaşıcımı sizin oralarda bu rahatsızlık acep.
şu an tamam bana akıl verin.. bu görüşmeyi kendiliğinden bi bitireyim.. zaten ben aramazsam adam aramıyor genelde ama netleştireyim mi...askıda kalmasın... yani dün mesela kadının yaptığı şeyleri anlattı.. hatalarını biriktireceğim.. kedni hatası olursa bırakacağım dedi.. yani ona çocuklar iyi..artık küçük kız çocugumuz ağlamıyr geceleri... sen hayatına bak... kadına da yazık filan diyeyim mi.. yada hiç görüşmeden bu olay bitsin mi..bilmiyorum...nasıl sonuçlandıracağım...sabah aradı..kızı verdi..komuştuk..sonra güldü ne diyor bu kız neler de neler konuşuyor artık dedi..hadi grş.dedi..zaten kendide çok konuşmak itemiyor bence..beni avutuyor... bende ilk başta bunu avucumuun içine alayım kendime tekrar bağlayayım..benim çin yansın kavrulsun sonrada buna tepik atayım demiştim.. komşularda böyle düşündü ama ben sevdğim için yapamıyroum hemen umutlanıyorum onu tuzaga düşüreceğime kendim düşüyorum... nasıl bitirmem azım bu işi.. çünkü ben ona seni hep bekerim dedim.. gerçi şimdi artık beklemeyeceğim dememede inanmaz bence.. çünkü herşeyi anlık yasadığım için..bence zamanla hareketlerimle göstereceğim kendimi.. ondan vazgeçtiğimi..bırak o beni beklediğimi sansın...bugunden itibaren konuşmazsamda karısıyal rasını bozmamış olurum.. sıkıntı olmaz.. şimdi ne diyebilirmi..zaten o beni oyalıyordu..karımla kavga ettim diyo akşama koynuna giriyo..v.armı böyle birşey...ne hali varsa görsün.Allah bana soğukluğunu versin...eğer mutlu olmazlarsa sebep ben olmayayım... yeter..zaten yıllarca beni sucladı... bundada ben suclu olmak istemiyorum...işte dün dua ettik diyorum ee diyo ne dua ettiniz... bende işl.çocuklarımın babası bize geri döner diye dua ettik diyorum.. neyse.. oluruna bırakayım demi

ailem istem

Komşularınızda da akıl yokmuş,demekki aynı olayları yaşasalar koşarak ex kocalarıyla birleşecekler..

Cocuk bahanee..
cocugu dusunen mi var?
konu sahibi adami ayartip yine hamile kalma pesinde...diger kadina bak baak benle sevisti beni seviyor diye nispet yapcak daha durun siz. ..
o kadar şey yazdık hala komşular şöyle diyor fln diyo. komşuları da normal değil o zaman 2 defa boşadığı adama nasıl dön derler. neresinde tutsam elimde kalıyor

şu an tamam bana akıl verin.. bu görüşmeyi kendiliğinden bi bitireyim.. zaten ben aramazsam adam aramıyor genelde ama netleştireyim mi...askıda kalmasın... yani dün mesela kadının yaptığı şeyleri anlattı.. hatalarını biriktireceğim.. kedni hatası olursa bırakacağım dedi.. yani ona çocuklar iyi..artık küçük kız çocugumuz ağlamıyr geceleri... sen hayatına bak... kadına da yazık filan diyeyim mi.. yada hiç görüşmeden bu olay bitsin mi..bilmiyorum...nasıl sonuçlandıracağım...sabah aradı..kızı verdi..komuştuk..sonra güldü ne diyor bu kız neler de neler konuşuyor artık dedi..hadi grş.dedi..zaten kendide çok konuşmak itemiyor bence..beni avutuyor... bende ilk başta bunu avucumuun içine alayım kendime tekrar bağlayayım..benim çin yansın kavrulsun sonrada buna tepik atayım demiştim.. komşularda böyle düşündü ama ben sevdğim için yapamıyroum hemen umutlanıyorum onu tuzaga düşüreceğime kendim düşüyorum... nasıl bitirmem azım bu işi.. çünkü ben ona seni hep bekerim dedim.. gerçi şimdi artık beklemeyeceğim dememede inanmaz bence.. çünkü herşeyi anlık yasadığım için..bence zamanla hareketlerimle göstereceğim kendimi.. ondan vazgeçtiğimi..bırak o beni beklediğimi sansın...bugunden itibaren konuşmazsamda karısıyal rasını bozmamış olurum.. sıkıntı olmaz.. şimdi ne diyebilirmi..zaten o beni oyalıyordu..karımla kavga ettim diyo akşama koynuna giriyo..v.armı böyle birşey...ne hali varsa görsün.Allah bana soğukluğunu versin...eğer mutlu olmazlarsa sebep ben olmayayım... yeter..zaten yıllarca beni sucladı... bundada ben suclu olmak istemiyorum...işte dün dua ettik diyorum ee diyo ne dua ettiniz... bende işl.çocuklarımın babası bize geri döner diye dua ettik diyorum.. neyse.. oluruna bırakayım demi

Bana sormadınız ama şu adama artık bişey demeseniz olmuyor mu?
Çocuklarınızla ilgili konuşmanız gerekiyorsa konuşun. Ama gerçekten ihtiyaç varsa konuşmanıza..
Bahane etmeyin çocuklarınızı.
Bu adamı düşünmemek için gelinizden geleni yapamıyor musunuz?
Alın çocuklarınızı avm gezin, sinemaya gidin, lunaparka gidin, yemeğe çıkın.
Çocuklarınızın arkadaşlarıyla ve anneleriyle takılın..
Ve size eski eşinizle ilgili konuşmak isteyen olursa onları susturun.
Artık onun hakkında konuşmak istemiyorum deyin.
Aklınıza bişey gelirse de bu adamın sizinle evliyken sizi aldatmalarını düşünün.
Bu adam sizi sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı..
Dua edin.
Çocuklarınızı mutlu ettikçe göreceksiniz ki siz daha mutlu olacaksınız.

Kendini ve herşeyden önce çocuklarının iyiliğini düşenmeyen biri için çırpınıp duruyoruz işte burda.
Boşverin gidin çalışın derslerinize..
İnsan ne ediyorsa kendine ediyor.
Ama arada çocuklar mahvolmuş ben ona çok üzülüyorum.
Yoksa konusahibi için birkez daha evlen de aynı şeyleri yaşa demek geliyor aslında içimden..
İnşallah o çocuklar en az zararla atlatırlar bu süreci..
Allah analarından babalarından korusun onları..
Haklisiniz gunlerce konussak bizi dinlemez...komsularini dinler kadına lafini yedirmek icin..kadinin dediklerine gururu incinmis anladim da adama karsi o gurur niye yok?ben isime gucume bakayim konu sahibi planlarina devam etsin..
yarin gelir buraya hamileyim diye konu acarsa sasirmayin..
adam iki kadin arasinda pinpon topuna dönmüş. .

Komsularin sana gaz veriyor senin istediğin dogrulruda konusuyor zaten mantikli konussalar onlarla irtibati kesersin...o kadina laflarini yedir lafa bak. ..ne olcak yedirirsen eski kocani geri alinca yedirmis mi olucan laflari?
onlar gece gündüz benim yanımdalar...canlarım benim.. ne yapsınlar benim elimden...hergün acı çektiğimi görüyorlar..yanlş olduğunu bliyorlar.. ama bu şekilde biraz yüzümün güldüğünü gördüler...ne yapsınlar.. işte..milletde benim yüzüme kafayı yedi.. herkesin hayatını mahvettim..o insanlar benmi yüzümden benim için söylüyorlar..gerçekleri söylüyorlar ama ne oluyoki benim işime gelmiyo..

Anladım ben...
Komşular sıkıldı senden.
Adamla barış da git,sus,kurtulalım senden diye bekleşiyorlar bence.
Gerçekten üzüldüm ama elimizden hiç bir şey gelmiyor ekran başında işte.

Haklisiniz gunlerce konussak bizi dinlemez...komsularini dinler kadına lafini yedirmek icin..kadinin dediklerine gururu incinmis anladim da adama karsi o gurur niye yok?ben isime gucume bakayim konu sahibi planlarina devam etsin..
yarin gelir buraya hamileyim diye konu acarsa sasirmayin..
adam iki kadin arasinda pinpon topuna dönmüş. .

Komşularını dinler tabi.
Çünkü duymak istediklerini onlar söylüyor biz değil..

onu umursamamak en güzel çözüm..o sadece "eski "eş..
arayp diyin ki,çocuklar harici beni arama,kişisel oalrak paylaşım bitmiştir..ne evliliğin en sen umrumda değilsin..
bak bunu söyelyince nasıl kuş gibi rahatlaytacaksın..
sonra da çocuklarına de ki yeni bir hayatımız olacak..mutlu oalcağız..istediğiniz zaman yine babanızı göreceksiniz ama o konuda sıkıntı yok diyin..

ama bu kararın arkasında durun..bakın hala adamın karısıyla olanları yazıyorsunzu..bırakın artık unutun..

Back