Yarın öbür gün çocukları bir şey demesin diye.Merhaba; 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandık. Fakat ilk 3 hafta çok sert ve beni yok sayarak hareket ediyordu. yaklaşık 2 hafta oldu. arıyor soruyor en tuhafı da çocukları görmeye gelmediği günlerin hesabını veriyor. ki ben hiç bir şey sormadan. benim dikkatimi çeken en çok o oldu.
dün akşamda kalabilir miyim dedi.
ben hiç bir şey için aramıyorum bütün işimi kendim yapıyorum. çocuklarımın hastahane için bile aramıyorum.
ne yapmak istiyor.
yani boşandığın istemediğin birisine neden açıklama yapar ki
Konu cinsellik bile olabilir. Kalmak istediğine göre.Yarın öbür gün çocukları bir şey demesin diye.
Evet o kesin zaten.konu sahibi köşede dursun ben olur da kimseyi bulamazsam elimin altında kalsın mantığı.Konu cinsellik bile olabilir. Kalmak istediğine göre.
Kuyruğu sıkışmıştır, yalnızlık hissediyordur,fan Fin özlemiştirMerhaba; 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandık. Fakat ilk 3 hafta çok sert ve beni yok sayarak hareket ediyordu. yaklaşık 2 hafta oldu. arıyor soruyor en tuhafı da çocukları görmeye gelmediği günlerin hesabını veriyor. ki ben hiç bir şey sormadan. benim dikkatimi çeken en çok o oldu.
dün akşamda kalabilir miyim dedi.
ben hiç bir şey için aramıyorum bütün işimi kendim yapıyorum. çocuklarımın hastahane için bile aramıyorum.
ne yapmak istiyor.
yani boşandığın istemediğin birisine neden açıklama yapar ki
evet çok seviyorum ama uzak durmam gerektiği için buzdolabıyım onaO barışmak istiyor, ama sizde boş değilsiniz sanki. Sorguladığınıza göre...
Neden ayrıldınız bu çok önemli.evet çok seviyorum ama uzak durmam gerektiği için buzdolabıyım ona
13 senelik evliydim ve bipolar hastasıyım (başlangıç ) tesişi kondu fakat ben çocuklaarım için kendi kendimi hastalığımı %10'a düşürdüm 5 yıl önceki konuydu doğum yaptım ve herşeyi hastalığıma bağladı tabi 1 gün dede her şey değişti. aşkım diyen bir gün sonra duvar hayatında birisi vardı eminim çünkü 1 sene boyunca hiç bir şekilde evele çocuklarla ilgilenmedi. sonra boşanmak istediğini söyledi. ben ilk önce şok olmuştum. ama sonra kabul ettim ve şu anda her şeyle başa çıkabiliyorum.Neden ayrıldınız bu çok önemli.
Bu adamı s.et ve evinede alma sakın. Aklın karışmasın. Adam tam bir p.slik.13 senelik evliydim ve bipolar hastasıyım (başlangıç ) tesişi kondu fakat ben çocuklaarım için kendi kendimi hastalığımı %10'a düşürdüm 5 yıl önceki konuydu doğum yaptım ve herşeyi hastalığıma bağladı tabi 1 gün dede her şey değişti. aşkım diyen bir gün sonra duvar hayatında birisi vardı eminim çünkü 1 sene boyunca hiç bir şekilde evele çocuklarla ilgilenmedi. sonra boşanmak istediğini söyledi. ben ilk önce şok olmuştum. ama sonra kabul ettim ve şu anda her şeyle başa çıkabiliyorum.