Boşandığım eşim bana açıklama yapıyor.

tus35em

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
12
3
40
Merhaba; 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandık. Fakat ilk 3 hafta çok sert ve beni yok sayarak hareket ediyordu. yaklaşık 2 hafta oldu. arıyor soruyor en tuhafı da çocukları görmeye gelmediği günlerin hesabını veriyor. ki ben hiç bir şey sormadan. benim dikkatimi çeken en çok o oldu.

dün akşamda kalabilir miyim dedi.

ben hiç bir şey için aramıyorum bütün işimi kendim yapıyorum. çocuklarımın hastahane için bile aramıyorum.

ne yapmak istiyor.

yani boşandığın istemediğin birisine neden açıklama yapar ki

Yarın öbür gün çocukları bir şey demesin diye.

Kuyruğu sıkışmıştır, yalnızlık hissediyordur,fan Fin özlemiştir en nihayetinde o da bir insan. Hayatina biri girince sana olan açıklamaları rafa kalkar,gözü de seni daha görmez. Sen dua et hayatına biri girerse çocuğunu ihmal etmesin.

Konu sahibi büyük ihtimalle eşinizin amacı cinsellik. Ara sıra kalıp hasret gidermek istiyor ama burda başka bir konu daha vardı asssla boşandığınız adamla gerçekten barışmıyorsanız bir şeyler yaşamayın çünkü bazı erkekler boşansa dahi hala karısı olarak görüyor ve bir şeyler yaşamaktan çekinmiyor ancak bahsettiğim örnekteki gibi yaşanırsa olay istediğini alıp ortadan toz olabilir. O konuyu açan konu sahibi de ilişkiye girdik sonra bir daha yüzüme bakmadı aramadı diye açmıştı konuyu. Aklınızı başınıza alın boşandığınız heriflere meze olmayın. Madem ayrılmak istemiyordu adam olsaydı. Neden boşandınız ?

Neden ayrıldınız bu çok önemli.
13 senelik evliydim ve bipolar hastasıyım (başlangıç ) tesişi kondu fakat ben çocuklaarım için kendi kendimi hastalığımı %10'a düşürdüm 5 yıl önceki konuydu doğum yaptım ve herşeyi hastalığıma bağladı tabi 1 gün dede her şey değişti. aşkım diyen bir gün sonra duvar hayatında birisi vardı eminim çünkü 1 sene boyunca hiç bir şekilde evele çocuklarla ilgilenmedi. sonra boşanmak istediğini söyledi. ben ilk önce şok olmuştum. ama sonra kabul ettim ve şu anda her şeyle başa çıkabiliyorum.

Bu adamı s.et ve evinede alma sakın. Aklın karışmasın. Adam tam bir p.slik.

Gel gitler yasiyor. Evli adam, sorumlu baba statusu vede duzeni gitti. Birini bulsu yine olumsuz davranir. Benimde eski esim ilk zamanlar bi iyi bi kotu oluyordu. Guvenmeyin tamamen cikar odakli diye düşünüyorum.

Niye boşandınız bilmiyorum ama bir tanıdığımın eşi boşandıktan sonra böyleydi. Anlaşamadıkları için boşanmışlardı. Adam gelirdi kadına akşam yemeği yer çocucuğunu görür giderdi. Bazen gömlek getirirdi ütüler misin diye. Sonuç olarak adam 1 ay sonra evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…