• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Arkadaşım şimdilerde eşim olan insan flört döneminde ki 4.yılımzda tlf.yüzüme kapattı diye 10 ay görüşmemiş biriyim.
Sende aldatma var,şiddet var,baskı var.
İyice düşün canım.Pişmanlık olabilir ama bunları tekrar yaşarsan bu kez depresyondan çıkamazsın.

Eşimin büyük abisi de o erkeklerden. 10 seneyi geçmiş boşanalı, karısını unutamamış. boşandıktan sonra onmamış kimseyle evlenememiş, iş değiştirmiş. Bambaşka bir adam haline gelmiş. Boşanma sebebi de, eşini aldatmış olması. İki çocuğu varmış boşandığında, eski karısında çocuklar, kadın şu an evli başkasıyla, çocukları da yanında, gayet mutlu. Olan adama oldu, bin pişman başını taştan taşa vurmuş ama nafile....

Etrafındaki herkes onun için bunları söylüyor.. Heryerde ismin ağzında diyorlar.. Başkasıyla yapamam diyormuş.. Bir garip dolaşıyor hep dalgın diyorlar .. Bilmiyorum ne yapacağımı :((

Mahkeme işin içine girdiğinde sizi elinizden tutup başka şehre getirebilirdi,herkese rest çekebilirdi; en azından son dakika aklı başına gelseydi. Siz boşandınız kimbilir ne zorluklar çektiniz ve şuan kurulu bir düzeniniz vardır eminim.Sizin açınızdan barışmak zor olacak. Eski eşiniz açısından bakıldığında da sizden uzaklaştığı için akıllanmış,yaşayarak anlamış hatasını.Tekrarlar mı bilemeyiz ama huylu huyundan vazgeçmez diye de bir gerçek var. Sanırım ben olsam geri dönmezdim, herşeyi affederim,değişeceğine de inanırım ama başkalarıyla yazışmasını unutamam.Güven en en en önemlisi,isterse ağzıyla kuş tutsun

Etrafındaki herkes onun için bunları söylüyor.. Heryerde ismin ağzında diyorlar.. Başkasıyla yapamam diyormuş.. Bir garip dolaşıyor hep dalgın diyorlar .. Bilmiyorum ne yapacağımı :KK43:(

o zaman zamana bırakacaksın o ne diyorsa takmayacaksın

bakalım ne kadar daha peşinden koşacak çok naz aşığı usandırır mış

o sana çektirmiş sende ona çektir

Ne saçma. Mahkemede o kadar ağlayacağına alıp sizi başka şehire götürse idi. Orda yeniden başlasaydınız. Şimdi ne güzel ailenizin yanına gitmiş yeni bir düzen kurmuşsunuz. Bunu kaybetmeyin lütfen. Beyfendi ise güya çok pişman ama ailesinin dizinin dibinden ayrılmıyor hala size gelin diyor sen bırak aileni yurdunu evini diyor. Bence resti çek ya o şehirden uzakta bir yerde hayat kurarız ya da bu iş asla olmaz de. Kararın olumlu olmadıkça da arama de. Hala ararsa da açma. Dediklerinde ciddi ise o kadar yaptığı şeyden sonra tıpış tıpış gelir yok gelmezse kusura bakmayın ama eski eşiniz sizi çok sevdiğinden değil boşluktan bu şekilde davranıyordur

Ne saçma. Mahkemede o kadar ağlayacağına alıp sizi başka şehire götürse idi. Orda yeniden başlasaydınız. Şimdi ne güzel ailenizin yanına gitmiş yeni bir düzen kurmuşsunuz. Bunu kaybetmeyin lütfen. Beyfendi ise güya çok pişman ama ailesinin dizinin dibinden ayrılmıyor hala size gelin diyor sen bırak aileni yurdunu evini diyor. Bence resti çek ya o şehirden uzakta bir yerde hayat kurarız ya da bu iş asla olmaz de. Kararın olumlu olmadıkça da arama de. Hala ararsa da açma. Dediklerinde ciddi ise o kadar yaptığı şeyden sonra tıpış tıpış gelir yok gelmezse kusura bakmayın ama eski eşiniz sizi çok sevdiğinden değil boşluktan bu şekilde davranıyordur

Annesi yalnız yaşıyor .. Babası yok. Dolayısıyla annesine karşı duydugu bir sorumluluk duygusu var . Ha annesi olmasa terkeder miydi ondan da pek emin değilim açıkçası :(

birde boşanmış bir adamın toplumda pek yeri yok ,değeride kalmıyor
tabi annesi artık ona ilgi göstermez , nasılsa el kızı kaçtı yine oğlu ve çamaşırları yemeği ona kaldı
artık sormazda ne yaptığını ,
kaynana istediğini ulaşmış
bol bol oğlunu sömürür para yönünden senin onu sevdiğin gibi anası sevecek değil ya
bırak sürünsün zaten çoğu erkek kuş beyinli
ona verilen değeri ve sevgiyi ömür boyu sürecek sanmalarından

O da bunu söylüyor.. Belki yarın bi gün evlenirim ama seni aklımadan nasıl atarım diyor. Bana bir şans daha versen denesen ne kaybedersin diyor.. Ama yalan da var evliliğimiz de ihanette şiddette baskı da ...

o zaman hiç bulaşma boşver..

birde boşanmış bir adamın toplumda pek yeri yok ,değeride kalmıyor
tabi annesi artık ona ilgi göstermez , nasılsa el kızı kaçtı yine oğlu ve çamaşırları yemeği ona kaldı
artık sormazda ne yaptığını ,
kaynana istediğini ulaşmış
bol bol oğlunu sömürür para yönünden senin onu sevdiğin gibi anası sevecek değil ya
bırak sürünsün zaten çoğu erkek kuş beyinli
ona verilen değeri ve sevgiyi ömür boyu sürecek sanmalarından

Aynen öyle çamaşırı bulaşığı temizliğini yapan kimse yok... Oğlum kardeşim die etrafında gezinenlerin hepsi yuvasında huzurlu kimsenin taktığı yok bunu..

bence dene, herkes ikinci bi şansı hak eder, ama evlenme hemen, baktın değişen bişey yok, geri dönersin kurduğun düzene, en azından denemedim acaba denesem nasıl olurdu diye kafayı yemezsin, insanlar çok zor değişir, ama imkansız diye de bişey yok, belki akıllanmıştır gerçekten

Eşimin büyük abisi de o erkeklerden. 10 seneyi geçmiş boşanalı, karısını unutamamış. boşandıktan sonra onmamış kimseyle evlenememiş, iş değiştirmiş. Bambaşka bir adam haline gelmiş. Boşanma sebebi de, eşini aldatmış olması. İki çocuğu varmış boşandığında, eski karısında çocuklar, kadın şu an evli başkasıyla, çocukları da yanında, gayet mutlu. Olan adama oldu, bin pişman başını taştan taşa vurmuş ama nafile....

bilmiyorum aslında bu derece pişman olan birine şans verilebilir ama o kadının da ne yaşadığını bilemeyiz tabi ki.

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .

aman aman tövbe uzak dur böyle şeyler affedilmez.

yalnız senin ex eşinin karekteri bozuk bunu bil ,yine aynı şeyler yaşanacak tekrar döndüğündede buna hazır ol

ne zamandır babasız büyümüş , önünde örnek olacak baba karekterde yok

yalnız senin ex eşinin karekteri bozuk bunu bil ,yine aynı şeyler yaşanacak tekrar döndüğündede buna hazır ol

ne zamandır babasız büyümüş , önünde örnek olacak baba karekterde yok

baba öleli çok olmadı.. Biz nişanlıyken kaybettik .. Baba tam tersi örnek biriymiş bizimkisi anneye çekmiş.. Valla tipi de aynı huyu da :)

sen bu adamın neyine aşık oldun romantikliğine mi ?

Bence bu sefer o sizin yanınıza taşınsın birde kendi evliliğinizi kendi memleketinizde deneyin .kesinlikle onun yaşadığı yere gidip orda denemeyin aksi durum yasanirsada Düzeniniz bozulmamış işinizi kaybetmemiş olursunuz

Bence bu sefer o sizin yanınıza taşınsın birde kendi evliliğinizi kendi memleketinizde deneyin .kesinlikle onun yaşadığı yere gidip orda denemeyin aksi durum yasanirsada Düzeniniz bozulmamış işinizi kaybetmemiş olursunuz

Back
X