• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

yine ailesine yakın oturacaksanız yine aynı şeyler olabilir.
düzeninizi de kurmuşsunuz bence kafanız karışmasın yeni düzeninizde devam edin.

Evet .. İyi bir eğitimim ve çok iyi bir işim var.. Dış görünüş olarakta girdiğim her ortamda dikkatleri üzerime çeken biriyim :( Kaybettiğim ne var die baktığımda hiç bir şey yok ama neden böyleyim neden beni aradığında beni kandırmaya çalıştığında var git yoluna defol diyemiyorum anlamış değilim.. :(

madem pişman gelsin yanınıza..
pişman olan isteyen adam neler yapar.. öyle arayıp herkes ağlar.. sizin çektiklerinizin yanında onun sehır değiştirmesi devede kulak kalır.. ama o bunu bile yapamaz biliyorsunuz.. çünkü bencil ve sevgisiz..
erkekler her zaman konuşur ama uygulamak çok azında vardır...

Evet hep laf :(

Farkindamisin seni ne kadar sevsede bir tane bile sartini kabul etmiyor. En basiti okadar cok istiyorsa ve herseyi goze aldiysa zaten senin yasadigin sehre gelirdi ama yok sen gel. Seven ayagina cagirmaz bunu unutma. Zaafin oldugunu bildigi icin bunu kullaniyor. Gorusuyormusun bilmiyorum ama gorusneyi kesin bir sekilde kes bak ozaman cirkeflikler baslar. Cok sey yasamissin arkana bile bakma.

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
adamın sana yapmadığı kalmamış , tekrar düşünüyomusun gerçekten :KK57:

eğer bir kere daha deneyeceğim dersen şartlarını sun..
sakın şimdiki düzeninden vazgeçme.. ''diğer türlü olmadıgını gördük şimdi böyle deneyeceğiz ya gelirsin ya gelmezsin'' de ve kes konuyu..
kanma sözlerine icraata döksün hadi madem pişman...
ama yapamaz emin ol gelmeyecektir yanına seni ikna etmek onun için daha kolay çünkü..

7 yıllık evlilik az değil canım.
şimdi hemen birşeylere karar vermek zorunda hissetme kendini.
zaten yeni boşanmışsın böyle kendi halinde devam et.
ben olsam kurduğum düzeni bozmazdım eminim ki o düzeni kurmak da kolay olmamıştır.

adamın sana yapmadığı kalmamış , tekrar düşünüyomusun gerçekten :KK57:

Mantığımız kesinlikle reddettiği ama duygularıma söz geçiremediğim bir dönemdeyim.. Onun beni sürekli arıyor olması ailesinin beni kesinlikle istemiyor olmasına rağmen ben ondan başkasıyla olmam demiş olması benim için 1.5 yıldır umut besliyor olması aklımı karıştırıyor :( Ben aptalın tekiyim bunu biliyorum :(

Evet .. İyi bir eğitimim ve çok iyi bir işim var.. Dış görünüş olarakta girdiğim her ortamda dikkatleri üzerime çeken biriyim :KK43: Kaybettiğim ne var die baktığımda hiç bir şey yok ama neden böyleyim neden beni aradığında beni kandırmaya çalıştığında var git yoluna defol diyemiyorum anlamış değilim.. :KK43:
Canım bak düzenini kurmuşsun ne güzel zaman geçsin herşeye alışırsın ama böyle bir adamla sonun olmaz bir daha aynı şeyleri yaşamaktan hep korkup kendini o evliliğe bile veremiyceksin bir süre sonra bir bakmışsın asıl problemli olan insan sen olmuşsun o yüzden ailende destek bu düzeni bozma

eğer bir kere daha deneyeceğim dersen şartlarını sun..
sakın şimdiki düzeninden vazgeçme.. ''diğer türlü olmadıgını gördük şimdi böyle deneyeceğiz ya gelirsin ya gelmezsin'' de ve kes konuyu..
kanma sözlerine icraata döksün hadi madem pişman...
ama yapamaz emin ol gelmeyecektir yanına seni ikna etmek onun için daha kolay çünkü..[/QUOT

Öngörüerinde çok haklısın öyle de oldu zaten yanıma gel buraya yerleş dediğimde kabul etmedi.. Sen evine dön ve gerisini artık bana bırak dedi :(

7 yıllık evlilik az değil canım.
şimdi hemen birşeylere karar vermek zorunda hissetme kendini.
zaten yeni boşanmışsın böyle kendi halinde devam et.
ben olsam kurduğum düzeni bozmazdım eminim ki o düzeni kurmak da kolay olmamıştır.

Evet Neler çektiğimi bi ben bilirim .. Şu süreçte ne travmalar yaşadığımı ama güçlü görünmek için hiçbirşey yokmuş gibi davranmak zorunda kalışlarımı :( O adam için mi ağlıyorsun demesinler die gözyaşlarımı nasıl içime akıttığımı :(

Mantığımız kesinlikle reddettiği ama duygularıma söz geçiremediğim bir dönemdeyim.. Onun beni sürekli arıyor olması ailesinin beni kesinlikle istemiyor olmasına rağmen ben ondan başkasıyla olmam demiş olması benim için 1.5 yıldır umut besliyor olması aklımı karıştırıyor :KK43: Ben aptalın tekiyim bunu biliyorum :KK43:
estağfurullah, ama bide şöyle düşün :
affettin ve döndün evine.. bir iki cicim ayından sonra herşey eski halini aldığında, bukez arkanda aileni bulamazsın..
ezmiş, dövmüş, aldatmış ve daha niceleri..
ona kanıpta geri dönersen hepsini yeyip yutmuş olcaksın..

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .

Özünde çok iyi biri falan değil kendinizi kandırmayın. Özünde çok iyi biri ailesinin tüm müdahalelerini sizi korumak için kendini siper ederek savuştururdu, annesinin yanında evet giyimine dikkat et derdi mesela ama başbaşayken, sen ona bakma cahil/yapısı öyle/çevreye çok bağlı vs. ama sen nasıl istiyorsan öyle giyin derdi.

Yanlış anlamıyorum bilakis size katılıyorum.. Ama öyle bir şey ki hissettiğim... Ona yarın bigün birşey olsa ben burda ölürüm zannediyorum.. Ondan birtürlü nefret edemedim. Bunu ona da söylüyorum. Sana güvenmiyorum diyorum. Ama diyorum kendime ya onu özlemeye devam edersem ileriki yıllarda :KK43:

Genelde boşanmanın ve ayrılıkların ardından her ne kadar kötü bile olsa böyle hissedildiğini söylerler, insan hafısası kötüyü unutup güzel şeyleri hatırlama eğiliminde. Boşanma insan hayatında bir geçiş dönemi ve bu dönemde bence özlemeniz ve bocalamanız normal. Yaşadıklarınızı okudum da ailesini falan, görünen köy kılavuz istemez.:KK43: Çocuğunuz olsaydı belki çocuk için bir şans verilebilirdi bir ihtimal ama zaten çocuğunuz da yokmuş. Onun pişman olması ağlaması zırlamasına da aldanmayın.
Psikolojik destek alabilirsiniz belki. Önemli kararlar vermeyin bu duygusallıkla.

Özünde çok iyi biri falan değil kendinizi kandırmayın. Özünde çok iyi biri ailesinin tüm müdahalelerini sizi korumak için kendini siper ederek savuştururdu, annesinin yanında evet giyimine dikkat et derdi mesela ama başbaşayken, sen ona bakma cahil/yapısı öyle/çevreye çok bağlı vs. ama sen nasıl istiyorsan öyle giyin derdi.

o şehirden çıktığımızda bambaşka bir adam oluyordu.. Tam bir aşık.. Bana seni verdiği için allaha binlerce şükürler olsun derdi hep.. Ama o şehirde yine aynı yine aynı..

Mantığımız kesinlikle reddettiği ama duygularıma söz geçiremediğim bir dönemdeyim.. Onun beni sürekli arıyor olması ailesinin beni kesinlikle istemiyor olmasına rağmen ben ondan başkasıyla olmam demiş olması benim için 1.5 yıldır umut besliyor olması aklımı karıştırıyor :KK43: Ben aptalın tekiyim bunu biliyorum :KK43:
Oraya giderseniz hiç ama hiç şansınız yok.. Bunu yaparsanız kendi elinizle ateşe atlarsınız..
Ama her şeyi bırakıp gelirse o zaman diyebiliriz ki çaba var istek var.. Siz kararlı olun yanınıza gelmesi konusunda emin olun sizden vazgececektir ama gelmeyecektir.
İşte bu size her şeyi anlatır aslında fazla sorgulamaya gerek bile yok..

Genelde boşanmanın ve ayrılıkların ardından her ne kadar kötü bile olsa böyle hissedildiğini söylerler, insan hafısası kötüyü unutup güzel şeyleri hatırlama eğiliminde. Boşanma insan hayatında bir geçiş dönemi ve bu dönemde bence özlemeniz ve bocalamanız normal. Yaşadıklarınızı okudum da ailesini falan, görünen köy kılavuz istemez.:KK43: Çocuğunuz olsaydı belki çocuk için bir şans verilebilirdi bir ihtimal ama zaten çocuğunuz da yokmuş. Onun pişman olması ağlaması zırlamasına da aldanmayın.
Psikolojik destek alabilirsiniz belki. Önemli kararlar vermeyin bu duygusallıkla.

Psikolojik destek iyi öneri aslında :KK43: Ona inanmak üzereyim aynı hatayı yapmak üzereyim :KK43: İşte dedim ya ben aptalın tekiyim

o şehirden çıktığımızda bambaşka bir adam oluyordu.. Tam bir aşık.. Bana seni verdiği için allaha binlerce şükürler olsun derdi hep.. Ama o şehirde yine aynı yine aynı..

Şans verme işini başka bir şehirde mi yapacak? Yapmayacaksa bu sefer ooo tükürdüğünü yalayıp geri geldi ha ha ha zırvalarına da siz katlanacaksınız.

çok gördüm evlenen, evlenmese de çılgınlar gibi boşandığına pişman olan bir dolu insan var. eski eşini hala seven erkekler. ayrılınca akılları başlarına geliyor sanırım. kuzenim eşinden boşandı kızın ailesinden yana sıkıntıları vardı şuan başkasıyla görüşüyor ama depresyondan çıkamadı yıllardır, konuşmuyoruz bu konuyu ama biliyorum aklı hala eski karısında. belki de bi şans verilebilir. tabi eğer saçma sapan bir sebepten boşanıldıysa.

şiddet vardır ihanet yalan vs bunlarda dönülmemeli bence.

Back
X